Kućni bioskop koji ima dušu

Risiver visokih performansi za uživanje u kućnom bioskopu

Jedna od omiljenih stvari koje kućni tipovi vole da rade je strimovanje filmova uz prostorno ozvučenje. Samo iskokate kokice, uzmete piće i uživate filmovima bez da vam se đonovi lepe za patos lokalne bioskopske sale. Cinema 60 kombinuje klasičnu Marantz zvučnu tehnologiju sa najsavremenijim prostornim zvukom i obradom slike kako bi vam doneo doživljaj ushićenja poput onog u bioskopu, samo bez negativnih strana.

Marantz je unutra stavio poslastice za audiofile kao što su hiperdinamični moduli pojačala (HDAM) zbog njihovog prepoznatljivog toplog zvuka, kao i Pure Direct režim za bogatu, preciznu reprodukciju muzike koja oživljava viziju vaših omiljenih umetnika.

Idealan za Dolby Atmos sistem

Sedmokanalni Cinema 60 je savršen za teranje 5.1.2 Dolby Atmos ili DTS:X sistema – to je tradicionalna konfiguracija sa pet zvučnika i sabvuferom, plus par zvučnika koji emituju zvuk nagore ili par zvučnika u plafonu za efekat zvuka koji dolazi od iznad. Tu je i MultEQ XT multikanalna obradu za idealno podešen bioskopski zvuk.

Takođe možete da se opredelite za 5.1-kanalnu postavku u glavnoj prostoriji, i da koristite dva kanala viška za muziku u drugoj prostoriji. Ili ako preferirate, možete koristiti ulaze za prostorne zvučnike kako biste pojačali prednji desni i levi zvučnik za moćnu prednju zvučnu pozornicu.

Napredna obrada slike za igrice i druge stvari

Marantz se postarao da Cinema 60 bude kompatibilan sa najsavremenijom video tehnologijom. Tri od šest HDMI ulaza i oba HDMI izlaza podržavaju video sadržaje u rezoluciji 8K/60Hz i 4K/120Hz (kao npr. Sony PlayStation 5 ili Xbox Series X). Ili možete koristiti izvor poput 4K Ultra HD Blu-ray plejera ili Apple televizora za izvanredan bioskopski kvalitet.

Muzika u jednoj ili u mnogo soba

Ovaj risiver vam takođe omogućava da strimujete muziku sa telefona ili tableta koristeći Wi-Fi, Bluetooth ili Apple AirPlay 2. Integrisani fono ulaz može se koristiti za povezivanje gramofona. Možete čak i da puštate i pesme visoke rezolucije sa USB fleša ili povezanog kompjutera. Integrisana HEOS tehnologija vam omogućava da pristupite najrazličitijim sadržajima preko risivera Cinema 60. Slušajte internet radio stanice ili popularne servise sa pretplatom kao što su Pandora, Spotify i TIDAL.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Zaboravite na staromodne gramofone → RokBlok...

Svako ko je ikada imao kolekciju ploča zna da ti tanki diskovi nisu samo zastareli način...

Izvanredno stilizovani zvučnik Bang & Olufsen...

Najnoviji bežični zvučnik kompanije Bang & Olufsen je oličenje izraza „mali, ali moćan“. Bang & Olufsen...

Hi-Files Show sajam 2023. u Beogradu!

Sedamnaesti HI-FILES SHOW, jedini domaći sajam audio i video tehnike sa decenijskom tradicijom, održava se 7....

Ultimativni klima uređaj štedi prostor i...

Ovaj prenosivi sistem za hlađenje i grejanje ne zahteva veliki prostor za instalaciju. Ingenioznost klima uređaja...

Uštedite prostor u stanu sa ovim...

Dobri ljudi u kompanji Friday Furniture napravili su „školjka“ sto (Clamshell Desk) kao alternativu kabastim stolovima...

Novo rešenje kompanije Schneider pretvara postojeće...

Schneider Electric je već duboko zagazio u tržište pametnih domova, ali sada je rešio da širom...

TOP 5 Spikerfoni za rad od...

Jabra Speak2 55 - Najbolji novi spikerfon u srednjem cenovnom rangu Speak2 55 je model srednje klase...

TOP 5: Integrisanih pojačala za vaš...

Kada sastavljate svoj prvi kućni stereo sistem, integrisano pojačalo je vaš najbolji prijatelj. Kombinujući pojačalo sa...

TOP 5: Aktivni zvučnici na tržištu

Aktivni zvučnici spajaju sve tradicionalne komponente stereo sistema u jednom paru zvučnika. Pojačalo je integrisano u...

Totem displej i soundbar

Totem je OLED displej koji može da se smota i takođe služi kao soundbar zvučnik. Za...