Kućni bioskop koji ima dušu

Risiver visokih performansi za uživanje u kućnom bioskopu

Jedna od omiljenih stvari koje kućni tipovi vole da rade je strimovanje filmova uz prostorno ozvučenje. Samo iskokate kokice, uzmete piće i uživate filmovima bez da vam se đonovi lepe za patos lokalne bioskopske sale. Cinema 60 kombinuje klasičnu Marantz zvučnu tehnologiju sa najsavremenijim prostornim zvukom i obradom slike kako bi vam doneo doživljaj ushićenja poput onog u bioskopu, samo bez negativnih strana.

Marantz je unutra stavio poslastice za audiofile kao što su hiperdinamični moduli pojačala (HDAM) zbog njihovog prepoznatljivog toplog zvuka, kao i Pure Direct režim za bogatu, preciznu reprodukciju muzike koja oživljava viziju vaših omiljenih umetnika.

Idealan za Dolby Atmos sistem

Sedmokanalni Cinema 60 je savršen za teranje 5.1.2 Dolby Atmos ili DTS:X sistema – to je tradicionalna konfiguracija sa pet zvučnika i sabvuferom, plus par zvučnika koji emituju zvuk nagore ili par zvučnika u plafonu za efekat zvuka koji dolazi od iznad. Tu je i MultEQ XT multikanalna obradu za idealno podešen bioskopski zvuk.

Takođe možete da se opredelite za 5.1-kanalnu postavku u glavnoj prostoriji, i da koristite dva kanala viška za muziku u drugoj prostoriji. Ili ako preferirate, možete koristiti ulaze za prostorne zvučnike kako biste pojačali prednji desni i levi zvučnik za moćnu prednju zvučnu pozornicu.

Napredna obrada slike za igrice i druge stvari

Marantz se postarao da Cinema 60 bude kompatibilan sa najsavremenijom video tehnologijom. Tri od šest HDMI ulaza i oba HDMI izlaza podržavaju video sadržaje u rezoluciji 8K/60Hz i 4K/120Hz (kao npr. Sony PlayStation 5 ili Xbox Series X). Ili možete koristiti izvor poput 4K Ultra HD Blu-ray plejera ili Apple televizora za izvanredan bioskopski kvalitet.

Muzika u jednoj ili u mnogo soba

Ovaj risiver vam takođe omogućava da strimujete muziku sa telefona ili tableta koristeći Wi-Fi, Bluetooth ili Apple AirPlay 2. Integrisani fono ulaz može se koristiti za povezivanje gramofona. Možete čak i da puštate i pesme visoke rezolucije sa USB fleša ili povezanog kompjutera. Integrisana HEOS tehnologija vam omogućava da pristupite najrazličitijim sadržajima preko risivera Cinema 60. Slušajte internet radio stanice ili popularne servise sa pretplatom kao što su Pandora, Spotify i TIDAL.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde