B&O Beovision Harmony krije 83 inča luksuza

Zaboravite onu dobro poznatu floskulu, veličina jeste bitna. Danska kompanija za audio uređaje, potrošačku elektroniku i dizajn predstavila je Beovision Harmony 83″, najnoviji dodatak njihovoj porodici premijum televizora koji dolazi sa zadivljujućim 4K OLED ekranom dijagonale 83 inča koji isporučuje neverovatan kvalitet slike. Ali koliko god ovaj novi televizor bio džinovski u odnosu na ostale, on ipak ima veliku dozu suptilnosti. Štaviše, postavite ovog monstruma u ćošak dnevne sobe i vrlo moguće nećete ni shvatiti o čemu se tu radi.

Novi Beovision Harmony od 83 inča koristi jedinstveni sistem zvučnika Beovision SoundCentre. Preuzevši dizajnerski potpis koji je uspešno implementiran na audio uređajima Beosound Level i Beolab 28 ovog danskog brenda, ta fuzija ručno obrađene hrastovine i aluminijuma je osmišljena da spoji formu i funkciju. Konkretno, u prednjim panelima smešten je zvučni centar, za koji u kompaniji B&O tvrde da je „fino podešen korišćenjem ruku i sluha“. A što je još bolje, oni skrivaju ekran kada ne koristite televizor i otvaraju se kroz zanimljivo koreografisanu sekvencu koja po završetku otkriva masivni ekran.

Taj dizajn nalik na metamorfozu znači da Beovisoin Harmony predstavlja savršeni dodatak svakom boravišnom prostoru. Deo arhitekture koji krije prisustvo velikog ekrana kada se on ne koristi nudi imerzivni i očaravajući doživljaj gledanja. Pored toga što se jednostavno pojavljuje niotkuda, ekran je dizajniran da se izdigne do savršene visine za gledanje. U kompaniji B&O tvrde da je taj zanimljivi šablon pažljivo dizajniran da maksimizuje akustične performanse trokanalnog, zvučnog centra sa DSP tehnologijom.

CENA: $ 25,225  

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde