Fenomenalni bežični hi-fi sistem KEF LSX II

Označen kao daleko više od običnog unapređenja u odnosu na nagrađivani originalni model, LSX II donosi zvuk koji je vodeći u klasi uz sveobuhvatnu W2 bežičnu platformu za pionirske modele LS50 Wireless II i LS60 Wireless.

Razvoj napredne bežične tehnologije doveo je do nastanka bežičnog HiFi sistema LSX II, koji nudi zvuk po meri audiofila bez ikakvih kablova. LSX II ima brojne opcije za povezivanje, lak je za korišćenje i ima moderan dizajn.

Sistem LSX II sada ima HDMI i USB-C portove, što ga čini savršenim za pojačavanje zvuka na televizoru, laptopu ili dekstopu. Tehnološka poboljšanja smeštena su minimalistički, savremeni dizajn.

Model LSX II koristi dupli stereo pristup dajući muzici prostora da diše i razvija se, gradeći trodimenzionalnu zvučnu pozornicu. U kompaniji KEF tvrde da zvučnici deluju kao da nestaju, dajući slušaocu slobodu da uživa u imerzivnoj izvedbi koja se odvija pred njim, uvlačeći ga u performans.

Zvučnuik LSX II koristi verziju 11. generacije Uni-Q niza drajvera kompanije KEF, koja je posebno dizajnirana za ovaj zvučnik. Ta specijalna tehnologija se ponaša kao izvor zvuka, pri čemu je tviter precizno postavljen u akustični centar vufera, rekreirajući zvuk onako kako je prirodno nastao. Ovaj dizajn eliminiše tradicionalni, mali „savršeni prostor“ i umesto njega isporučuje precizniji zvuk svim slušaocima u prostoriji.

LSX II ima sistemsku snagu od ukupno 200 vati. Tviter i vufer se napajaju iz posebnog pojačala. Unapređeni Music Integrity Engine omogućava zvučniku LSX II stvori vremenski savršenu izvedbu za poboljšanu jasnoću i precizniji zvuk.

Preko najnovije KEF Connect aplikacije korisnik može da strimuje muziku sa servisa kao što su Amazon Music, Qobuz, Tidal, Deezer, kao i internet radio stanice i podkaste direktno sa zvučnika. Tu je i podrška za Apple AirPlay 2 i Google Chromecast za strimovanje sadržaja sa kompatibilnih uređaja, a Bluetooth funkcionalnost dodatno proširuje opcije koje korisnik ima na raspolaganju.

Pored Wi-Fi i Bluetooth povezivanja, LSX II takođe ima i sveobuhvatnu kolekciju kablovskih priključaka, uključujući HDMI ARC za potpunu kontrolu putem TV daljinca i visokokvalitetni USB-C ulaz, što čini LSX II savršenim zvučnim sistemom za kompjuter. Postoje i ulazi za gramofon, CD plejer, konzole za video igrice i mnoge druge uređaje. Za one koji žele još jači zvuk dok gledaju filmove i slušaju muziku, tu je posebni izlaz za KEF sabvufer.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

EcoFlow Wave 2 pametna toplotna pumpa:...

EcoFlow Wave 2 pametna prenosna toplotna pumpa može da zameni i grejalice i klima uređaj, i...

TOP 5: Uređaja visoke tehnologije za...

U našem modernom svetu, dve stvari ostaju konstantne: napredak tehnologije i nakupljanje prašine. Opravdanje je da...

Dyson Airstrait: Vaš frizer će biti...

Ravna, meka kosa koja ostaje takva. Dyson Airstrait je zadovoljstvo, ali ono što će vaša kosa...

iRobot Roomba Combo J9 Plus

Roomba Combo J9 Plus nudi skoro sve što možete poželjeti od visokokvalitetnog robota usisivača i čistača....

TOP 5: pametnih uređaja za kuću...

Mnogi pametni uređaji postali su stalna postavka u modernim domovima tokom cele godine. Koristite svoj pametni...

Ovo je budućnost bežičnog punjenja. Pretvara...

Kada je reč o tehnologiji bežičnog punjenja, videli smo mnogo toga. Postoje Qi punjači i magnetski...

Streamer CXN100 je potpuno mehanički redizajn...

Cambridge Audio je otkrio svoj najnoviji i veoma očekivani muzički streamer srednjeg ranga. Novi model Cambridge...

KEF LSX II LT bežični zvučnički...

Ovaj bežični zvučnički sistem, koristi isti 4,5-inčni 11. generacije Uni-Q drajvera kao iLSX II, pri čemu...

Široki frižider sa zamrzivačem, „A“ EU...

Samsung Electronics Co., Ltd. predstavio je novi, izuzetno energetski efikasan i ekstra široki frižider sa zamrzivačem...

Revolucija pripreme kafe centrifugalnom ekstrakcijom i...

KUKU Maker omogućava prilagođavanje parametara ekstrakcije, pružajući vam potpunu kontrolu nad pritiskom ekstrakcije, temperaturom, finoćom mlevenja...