Pomeranje granica inovativnosti

Sada 20 godina kasnije uz brend se zasluže- no vezuju epiteti inovativnosti i tehnološkog napretka. Trud je i te kako prepoznat, i nagrade i priznanja nisu izostali.

Kompanija je osnovana 1999. godine od strane preduzetnika, izumitelja i nosioca mnogih počasnih akademskih diploma Dina Kejmena. Brend u svom portfoliu ima više od 1.000 ključnih patenata u dizajnu vozila, zdravstvu, tehnologijama samobalansiranja, IOT / IOV tehnologijama, a mnogi od brojnih inovativna proizvoda su doslovno promenili svet. Takođe, Segway sarađuje i isporučuje tehnologije vodećim svetskim kompanijama kao što su Ford, BMW, GM, Ferrari, SEAT, Intel, Google, Amazon i druge.

2002. godine Segway je plasirao prvi lični transporter PT, a o uspehu modela svedoči veliko priznanje za tehnološki izum godine od strane magazina “Popularna nauka”.

Dve godine kasnije, svetlost dana ugledao je prvi model na 4 točka, nazvan Centaur. Vozilo je opremljeno žiroskopom i senzorom nagiba, a vodeći američki časopis “Time” Segway Centaur proglasio je ovaj model jednim od najboljih izuma 2004. godine. 2015. godina je posebno važna za kompaniju, jer tada dolazi do strateškog spajanja Segway-a sa kineskom kompanijom Ninebot.

U fokusu novoosnovane kompanije su razvoj, proizvodnja i prodaja prevoznih sredstava za putnike koji putuju na kratkim udaljenos- tima, a 2018. godine osnovano je posebno odeljenje Segway Technology Co. Ltd. za istraživanje, razvoj, proizvodnju i prodaju terenskih vozila – ATV, SSV i UTV.

Kao rezultat udruživanja i osnivanja ovog odeljenja, na sajmu EICIMA u Milanu svetu su predstavljeni prvi off-road modeli Snarler, Fugleman i Villain.Milanski sajam je međunarodna najpestižnija izložba na kojoj izlagači stiču jedinstvenu konkurentsku prednost i poštovanje u moto svetu. Imajući sve ovo u vidu, pre tačno dve godine su i predstavnici Segway Powersports-a krenuli da grade svoj istorijski put i odabrali baš ovaj sajam za početak svoje vizije o najperspektivnijim ATV, UTV I SSV vozilima, koja se po prvi put pojavljuju sa generacijom najnovijih hibrnidnih vozila. Osim ove novine, veliku pažnju javnosti privukao je i sistem pametnog upravljanja putem mobilne aplikacije, koja omogućava vozačima pristup podacima vozila u realnom vremenu i pametnu interakciju sa vozilom.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU 

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Predstavljamo TAG Heuer Carrera Chronosprint x...

Tag Heuer Carrera Chronosprint X Porsche - TECH Hajde da počnemo sa osnovama. Sat je baziran na...

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...
Sada 20 godina kasnije uz brend se zasluže- no vezuju epiteti inovativnosti i tehnološkog napretka. Trud je i te kako prepoznat, i nagrade i priznanja nisu izostali. Kompanija je osnovana 1999. godine od strane preduzetnika, izumitelja i nosioca mnogih počasnih akademskih diploma Dina Kejmena. Brend u svom portfoliu ima više od 1.000 ključnih patenata u dizajnu vozila, zdravstvu, tehnologijama samobalansiranja, IOT / IOV tehnologijama, a mnogi od brojnih inovativna proizvoda su doslovno promenili svet. Takođe, Segway sarađuje i isporučuje tehnologije vodećim svetskim kompanijama kao što su Ford, BMW, GM, Ferrari, SEAT, Intel, Google, Amazon i druge. 2002. godine Segway je plasirao prvi lični transporter PT, a o uspehu modela svedoči veliko priznanje za tehnološki izum godine od strane magazina “Popularna nauka”. Dve godine kasnije, svetlost dana ugledao je prvi model na 4 točka, nazvan Centaur. Vozilo je opremljeno žiroskopom i senzorom nagiba, a vodeći američki časopis “Time” Segway Centaur proglasio je ovaj model jednim od najboljih izuma 2004. godine. 2015. godina je posebno važna za kompaniju, jer tada dolazi do strateškog spajanja Segway-a sa kineskom kompanijom Ninebot. U fokusu novoosnovane kompanije su razvoj, proizvodnja i prodaja prevoznih sredstava za putnike koji putuju na kratkim udaljenos- tima, a 2018. godine osnovano je posebno odeljenje Segway Technology Co. Ltd. za istraživanje, razvoj, proizvodnju i prodaju terenskih vozila - ATV, SSV i UTV. Kao rezultat udruživanja i osnivanja ovog odeljenja, na sajmu EICIMA u Milanu svetu su predstavljeni prvi off-road modeli Snarler, Fugleman i Villain.Milanski sajam je međunarodna najpestižnija izložba na kojoj izlagači stiču jedinstvenu konkurentsku prednost i poštovanje u moto svetu. Imajući sve ovo u vidu, pre tačno dve godine su i predstavnici Segway Powersports-a krenuli da grade svoj istorijski put i odabrali baš ovaj sajam za početak svoje vizije o najperspektivnijim ATV, UTV I SSV vozilima, koja se po prvi put pojavljuju sa generacijom najnovijih hibrnidnih vozila. Osim ove novine, veliku pažnju javnosti privukao je i sistem pametnog upravljanja putem mobilne aplikacije, koja omogućava vozačima pristup podacima vozila u realnom vremenu i pametnu interakciju sa vozilom.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU