K2 Mindbender Alliance – Solidna ski cipela i savršena udobnost u režimu za hodanje

Nova Mindbender Alliance pancerica brenda K2 ima ozbiljnu, potpuno termički oblikovanu školjku i unutrašnju cipelu koji donose superiorne performanse tokom spuštanja.

Na testovima se pokazalo da je režim za hodanje jedan od najboljih na tržištu, a dodatne prednosti su pero-laka klasifikacija ovih pancerica kao i odličan odziv.

Ženske K2 Mindbender Alliance 110 pancerice nude vrhunske performanse, tehnologiju i izdržljivost za dame koje skijaju po dubokom snegu i u granicama skijališta i izvan njih.

Powerlight školjka koristi i integriše četiri nivoa krutosti termoplastičnog poliuretana kako bi se napravila optimalna debljina zida školjke i omogućio balans okretnosti i snage.

Takođe, Powerlock Spyne ima mehanizam za prebacivanje na režim hodanja koji nudi 50° radijus pokreta tokom pešačenja kao i moćnu konekciju tokom skijanja, a podešavanje za naginjanje unapred vam omogućava da brzo i lako prilagodite svoj stav.

Fastfit Entry tehnologija koristi mekši termoplastični poliuretan koji u delu Powerlight školjke gde stoji taban za brzo i lako obuvanje/izuvanje.

I za kraj, tehnološki dodaci su potpuno integrisani u školjku, omogućavajući kompatibilnost sa DIN-alpine i Tech vezovima.

CENA: $ 479.96 – $ 500.49

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde