TEST: Denon bubice sa potiskivanjem buke – Ozbiljna vrednost zvuka

Denon je odlično pokrio osnove sa vrhunskim zvukom i odličnim potiskivanjem buke

Iako kasno ulazi na tržište pravih bežičnih bubica, legendarni japanski audio brend Denon se upustio u ovu avanturu sa cenovno konkurentnim modelom AH-C830NCW koji ima aktivno potiskivanje buke i košta 159 dolara.

U kompaniji Denon kažu su njihove bubice sa potiskivanjem buke prvoklasni Bluetooth uređaj koji imaju domet od 9-12 m u zatvorenom i od 15-18 m na otvorenom. Unutar ovih razdaljina konekcija je vrlo stabilna i latencija nikada neće predstavljati problem kada gledate neke video sadržaje. Vlasnici Andriod uređaja na raspolaganju imaju i Google Fast Pair funkciju sa kojom je za prvo povezivanje dovoljno samo da otvorite poklopac kutije u kojoj stoje bubice i tapnete na dugme za povezivanje na ekranu svog telefona.

Kada ih stavite u uši, Denon bubice sa potiskivanjem buke su vrlo ugodne. One su dovoljno male da nemate osećaj da vam je nešto nagurano u uši, a opet imaju dovoljno kontakta sa vašim spoljnim uhom da se ne mrdaju tokom nošenja.

Pasovanje nije dovoljno sigurno da možete pouzdano da ih koristite tokom intenzivnih aktivnosti poput trčanja, mada, a sa IPX4 rejtingom zaštite one definitivno mogu da izdrže znoj i kišu. One takođe imaju tendenciju da se pomeraju dok pričate – zbog čega možda nisu najbolje rešenje za Zoom pozive.

U kompaniji Denon nisu mnogo komplikovali prilikom izrade ovih bubica – svim funkcijama se upravlja preko samih bubica i nema prateće Denon aplikacije za iOS ili Android. Sa jedne strane, nema puno toga da se nauči. Kada jednom tapnete desnu bubicu pokrećete ili pauzirate muziku, kada dvaput tapnete preskačete na sledeću pesmu, a trostruko tapkanje vraća vas na prethodnu pesmu. Kada primate poziv, potrebno je da dvaput tapnete desnu bubicu da se javite, a kada to još jednom uradite prekida se poziv. Kada jednom tapnete levu bubicu, bubice prelaze iz ANC režima u ambijentalni, a posle još jednog tapkanja se gase.

Kada se sve uzme u obzir, većina nas želi bubice koje nude odličan kvalitet zvuka pre svega. A tu su Denon bubice sa potiskivanjem buke najjače. U kompaniji kažu da su iskoristili svoju Sound Master Tuning tehnologiju kod ovih bubica. One zvuče fantastično! Zvuk je potpuno čist u celom frekvencijskom opsegu, a sa prelepo širokom i preciznom zvučnom pozornicom one nude isti nivo performansi koji možete naći i u pravim bežičnim bubicama koje koštaju mnogo više.

Kao što samo ime nagoveštava, Denon bubice sa potiskivanjem buke imaju hibridni ANC sistem, i vrlo je impresivan. Varijabilni zvukovi poput saobraćaja i razgovora u pozadini su skoro potpuno eliminisani, a zujanje i zvukovi ventilacije ili raznih mašina su svedeni na najtiši nivo.

Denon bubice proizvode vrlo tiho šištanje kada ne slušate muziku, i nema puno toga što treba potisnuti, ali osim toga one su odlične u obezbeđivanju tišine.

Ukupno gledano, obavljanje poziva preko Denon bubica sa potiskivanjem buke je vrlo dobro. Spoljni zvukovi uglavnom bivaju potisnuti, a glas korisnika zvuči dobro, ne piskavo kao kod nekih bubica. Ponekad može da se desi da zvuk zavibrira, kao i kod svakih bubica, ali vašim sagovornicima to ne bi trebalo da smeta.

Takođe, tokom poziva možete da uključite transparentni režim koji vam omogućava da čujete sve, uključujući svoj glas, i zaista smanjuje zamor tokom poziva. Kad se samo ove bubice ne bi pomerale tokom govora, bile bi savršene.

Baterija traje do 4,8 sati između dva punjenja i do 19 sati ukupno kada računate i kutiju i kada je uključen ANC. Kada je ANC isključen, trajanje baterije skače na 6 sati bez kutije i 24 sata sa kutijom. Kada je baterija pri kraju, dobijate zvučno obaveštenje, ali ne postoji opcija za brzo punjenje.

Da li treba da ih kupite? Da. Sve dok vam ne smeta nedostatak aplikacije za ekvilajzer i personalizaciju komandi, i ako ne planirate da ih koristite za treninge ili bavljenje sportom, Denon bubice sa potiskivanjem buke (AH-C830NCW) predstavljaju odličnu vrednost, na osnovu njihovog kvaliteta zvuka i ANC funkcije.

Denon AH-C830NCW SPECS:

IP rejting

IPX4

Bluetooth verzija

5.0, uparuje se sa do 8 uređaja, podržava AAC i SBC protokole povezivanja

Autonomija baterije

sa ACN 4,8 sati, 18 sati (sa prenosnom kutijom); bez ACN 6 sati, 24 sati (sa prenosnom kutijom)

Dimenzije

21 x 22.8 x 35 mm

Težina

Svaka po 5.3g, kutija 43g

Udobnost, Odličan kvalitet zvuka, Vrlo dobro potiskivanje buke

Nema bežičnog punjenja, Nema ekvilajzera i personalizacije kontrola

Cena: $ 159.00

Utisak sa testa

TECH
LIFESTYLE
CENA

Ukupni utisak

Denon slušalice AH-C830NCV pružaju neverovatan zvuk po kojem je brend poznat u šokantno skupo pakovanje, kombinujući dobar kvalitet zvuka, pristojan vek trajanja baterije i vrhunski dizajn koji lepo stoji u uhu.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

TESTIRALI SMO: Jabra Elite 85t – Komforne, udobne...

Nove Elite 85t bubice imaju aktivno potiskivanje buke,...

XPG nova gejming oprema na CES sajmu

XPG, brend proizvoda visokih performansi za gejmere, profesionalce...

Revolucionarni telefon koji staje u svaki džep

Kompanija Huawei je poznata baš po tome što...

Neverovatna tehnologija koja stoji iza Magic4 Pro telefona

Globalni tehnološki brend HONOR, čiji je flegšip model...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja,...

Asus Chromebook Flip C436 je napravljen kao premijum...

Nakon prošlogodišnjeg izvrsnog modela Chromebook Flip C434, Asus...

HONOR Earbuds 2 Lite slušalice NA POKLON!

Kompanija HONOR nedavno je u Srbiji predstavila svoj...

TEST: Fujifilm X100V – Najbolji kompaktni fotoaparat...

X100V je jedan vrlo lep fotoaparat sa solidnim...

TEST: Nokia 9 PureView – Odličan telefon, s...

Ovaj telefon koji pravi kompanija HMD Global...

TESTIRALI SMO: Skagen Jorn Hybrid HR: Odličan...

Model Jorn Hybrid HR kompanije Skagen je dostupan...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Mini E-Bike 1 je prvi električni bicikl proizvođača...

Mini E-Bike 1 otvara novo poglavlje za Mini,...

Dynaudio Emit 50: Ričući div

Osnovana 1976. godine, Dynaudio je dobro poznata kompanija...

TEST: Samsung Tab Galaxy A9+ je najbolji kućni...

Samsung Tab Galaxy A9+ stiže kao osveženje ponude...

Casio slavi 30 godina BAPE-a sa G-Shock BAPE...

Ako ste kolekcionar G-Shock satova i veliki fan...

Xiaopeng HT Aero Land Air Carrier Concept je...

Kada je nekoj grupi putnika u kampu ometanje...

Novi BMW X2 premijerno predstavljen u Beogradu

Danas je svečano otkriven čaroban svet drugog generacija...

Xiaopeng HT Aero novi dizajn letećeg električnog automobila

Pre dve godine, kineski proizvođač električnih automobila Xiaopeng...

HondaJet Echelon Light Business Jet je jedan odlikovani...

Ako već niste čuli, HondaJet ima nekoliko novih...

5 Galaxy Tab S9 saveta za povećanje produktivnosti

Studentski život je zabavan, ali veoma intenzivan. To...

Hondin prvi vozački traktor sa elektro pogonom na...

Rastući troškovi radne snage, kao i nedostatak iste,...
Denon slušalice AH-C830NCV pružaju neverovatan zvuk po kojem je brend poznat u šokantno skupo pakovanje, kombinujući dobar kvalitet zvuka, pristojan vek trajanja baterije i vrhunski dizajn koji lepo stoji u uhu.TEST: Denon bubice sa potiskivanjem buke - Ozbiljna vrednost zvuka
Iako kasno ulazi na tržište pravih bežičnih bubica, legendarni japanski audio brend Denon se upustio u ovu avanturu sa cenovno konkurentnim modelom AH-C830NCW koji ima aktivno potiskivanje buke i košta 159 dolara. U kompaniji Denon kažu su njihove bubice sa potiskivanjem buke prvoklasni Bluetooth uređaj koji imaju domet od 9-12 m u zatvorenom i od 15-18 m na otvorenom. Unutar ovih razdaljina konekcija je vrlo stabilna i latencija nikada neće predstavljati problem kada gledate neke video sadržaje. Vlasnici Andriod uređaja na raspolaganju imaju i Google Fast Pair funkciju sa kojom je za prvo povezivanje dovoljno samo da otvorite poklopac kutije u kojoj stoje bubice i tapnete na dugme za povezivanje na ekranu svog telefona. Kada ih stavite u uši, Denon bubice sa potiskivanjem buke su vrlo ugodne. One su dovoljno male da nemate osećaj da vam je nešto nagurano u uši, a opet imaju dovoljno kontakta sa vašim spoljnim uhom da se ne mrdaju tokom nošenja. Pasovanje nije dovoljno sigurno da možete pouzdano da ih koristite tokom intenzivnih aktivnosti poput trčanja, mada, a sa IPX4 rejtingom zaštite one definitivno mogu da izdrže znoj i kišu. One takođe imaju tendenciju da se pomeraju dok pričate – zbog čega možda nisu najbolje rešenje za Zoom pozive. U kompaniji Denon nisu mnogo komplikovali prilikom izrade ovih bubica – svim funkcijama se upravlja preko samih bubica i nema prateće Denon aplikacije za iOS ili Android. Sa jedne strane, nema puno toga da se nauči. Kada jednom tapnete desnu bubicu pokrećete ili pauzirate muziku, kada dvaput tapnete preskačete na sledeću pesmu, a trostruko tapkanje vraća vas na prethodnu pesmu. Kada primate poziv, potrebno je da dvaput tapnete desnu bubicu da se javite, a kada to još jednom uradite prekida se poziv. Kada jednom tapnete levu bubicu, bubice prelaze iz ANC režima u ambijentalni, a posle još jednog tapkanja se gase. Kada se sve uzme u obzir, većina nas želi bubice koje nude odličan kvalitet zvuka pre svega. A tu su Denon bubice sa potiskivanjem buke najjače. U kompaniji kažu da su iskoristili svoju Sound Master Tuning tehnologiju kod ovih bubica. One zvuče fantastično! Zvuk je potpuno čist u celom frekvencijskom opsegu, a sa prelepo širokom i preciznom zvučnom pozornicom one nude isti nivo performansi koji možete naći i u pravim bežičnim bubicama koje koštaju mnogo više. Kao što samo ime nagoveštava, Denon bubice sa potiskivanjem buke imaju hibridni ANC sistem, i vrlo je impresivan. Varijabilni zvukovi poput saobraćaja i razgovora u pozadini su skoro potpuno eliminisani, a zujanje i zvukovi ventilacije ili raznih mašina su svedeni na najtiši nivo. Denon bubice proizvode vrlo tiho šištanje kada ne slušate muziku, i nema puno toga što treba potisnuti, ali osim toga one su odlične u obezbeđivanju tišine. Ukupno gledano, obavljanje poziva preko Denon bubica sa potiskivanjem buke je vrlo dobro. Spoljni zvukovi uglavnom bivaju potisnuti, a glas korisnika zvuči dobro, ne piskavo kao kod nekih bubica. Ponekad može da se desi da zvuk zavibrira, kao i kod svakih bubica, ali vašim sagovornicima to ne bi trebalo da smeta. Takođe, tokom poziva možete da uključite transparentni režim koji vam omogućava da čujete sve, uključujući svoj glas, i zaista smanjuje zamor tokom poziva. Kad se samo ove bubice ne bi pomerale tokom govora, bile bi savršene. Baterija traje do 4,8 sati između dva punjenja i do 19 sati ukupno kada računate i kutiju i kada je uključen ANC. Kada je ANC isključen, trajanje baterije skače na 6 sati bez kutije i 24 sata sa kutijom. Kada je baterija pri kraju, dobijate zvučno obaveštenje, ali ne postoji opcija za brzo punjenje. Da li treba da ih kupite? Da. Sve dok vam ne smeta nedostatak aplikacije za ekvilajzer i personalizaciju komandi, i ako ne planirate da ih koristite za treninge ili bavljenje sportom, Denon bubice sa potiskivanjem buke (AH-C830NCW) predstavljaju odličnu vrednost, na osnovu njihovog kvaliteta zvuka i ANC funkcije. Denon AH-C830NCW SPECS:

IP rejting

IPX4

Bluetooth verzija

5.0, uparuje se sa do 8 uređaja, podržava AAC i SBC protokole povezivanja

Autonomija baterije

sa ACN 4,8 sati, 18 sati (sa prenosnom kutijom); bez ACN 6 sati, 24 sati (sa prenosnom kutijom)

Dimenzije

21 x 22.8 x 35 mm

Težina

Svaka po 5.3g, kutija 43g

Udobnost, Odličan kvalitet zvuka, Vrlo dobro potiskivanje buke

Nema bežičnog punjenja, Nema ekvilajzera i personalizacije kontrola

Cena: $ 159.00

Denon slušalice AH-C830NCV pružaju neverovatan zvuk po kojem je brend poznat u šokantno skupo pakovanje, kombinujući dobar kvalitet zvuka, pristojan vek trajanja baterije i vrhunski dizajn koji lepo stoji u uhu.TEST: Denon bubice sa potiskivanjem buke - Ozbiljna vrednost zvuka