Dyson Zone su slušalice koje prečišćavaju vazduh

Nosivi prečišćivač vazduha kompanije Dyson zove se Dyson Zone i ima funkciju slušalica takođe, ali ovaj Dyson uređaj je i bukvalno par slušalica. To je praktično nosivi prečišćivač vazduha na koji je nakačen par slušalica. Slušalice ovde nisu suvišne. One su nastale iz nužde – kako zbog udobnosti nošenja prečišćivača vazduha, tako i zbog performansi samog prečišćivača.

U školjkama slušalica se nalaze kompresori prečišćivača vazduha. Drugim rečima, možete da koristite slušalice bez maske ali ne možete da koristite masku bez slušalica – bilo da slušate nešto ili ne.

Jedna od prednosti je to što uređaj nudi aktivno prečišćivanje vazduha a ne pasivno. To znači da se vazduh usmerava ka donjem delu vašeg lica. Što se tiče prečišćavanja vazduha, za tu funkciju postoje četiri režima: slabo, srednje, jako i automatski.

Maska ili „vizir“ se magnetski kači na slušalice i ostavlja prostor da se ubaci zaštitna maska za lice. Kao par slušalica sa potiskivanjem buke, one nude tri ANC režima – izolacija, konverzacija i transparentnost – i za sva tri se lako da zaključiti čemu služe. Ovaj prečišćivač vazduha ima i prateću aplikaciju.

Iako možda deluje da je Dyson napravio Dyson Zone slušalice kao odgovor na pandemiju, to ipak nije slučaj. Uređaj je dizajniran sa namerom da zaštiti vaša pluća od zagađenja a njegov razvoj je započet još pre 6 godina. Od tada do danas napravljeno je čak 500 prototipova ovog uređaja.

U kompaniji Dyson kažu da će se Dyson Zone slušalice naći u prodaji na jesen ove godine, ali nisu rekli koja će im biti cena.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde