Dyson Zone su slušalice koje prečišćavaju vazduh

Nosivi prečišćivač vazduha kompanije Dyson zove se Dyson Zone i ima funkciju slušalica takođe, ali ovaj Dyson uređaj je i bukvalno par slušalica. To je praktično nosivi prečišćivač vazduha na koji je nakačen par slušalica. Slušalice ovde nisu suvišne. One su nastale iz nužde – kako zbog udobnosti nošenja prečišćivača vazduha, tako i zbog performansi samog prečišćivača.

U školjkama slušalica se nalaze kompresori prečišćivača vazduha. Drugim rečima, možete da koristite slušalice bez maske ali ne možete da koristite masku bez slušalica – bilo da slušate nešto ili ne.

Jedna od prednosti je to što uređaj nudi aktivno prečišćivanje vazduha a ne pasivno. To znači da se vazduh usmerava ka donjem delu vašeg lica. Što se tiče prečišćavanja vazduha, za tu funkciju postoje četiri režima: slabo, srednje, jako i automatski.

Maska ili „vizir“ se magnetski kači na slušalice i ostavlja prostor da se ubaci zaštitna maska za lice. Kao par slušalica sa potiskivanjem buke, one nude tri ANC režima – izolacija, konverzacija i transparentnost – i za sva tri se lako da zaključiti čemu služe. Ovaj prečišćivač vazduha ima i prateću aplikaciju.

Iako možda deluje da je Dyson napravio Dyson Zone slušalice kao odgovor na pandemiju, to ipak nije slučaj. Uređaj je dizajniran sa namerom da zaštiti vaša pluća od zagađenja a njegov razvoj je započet još pre 6 godina. Od tada do danas napravljeno je čak 500 prototipova ovog uređaja.

U kompaniji Dyson kažu da će se Dyson Zone slušalice naći u prodaji na jesen ove godine, ali nisu rekli koja će im biti cena.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Univerzalni dodatak za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...
Nosivi prečišćivač vazduha kompanije Dyson zove se Dyson Zone i ima funkciju slušalica takođe, ali ovaj Dyson uređaj je i bukvalno par slušalica. To je praktično nosivi prečišćivač vazduha na koji je nakačen par slušalica. Slušalice ovde nisu suvišne. One su nastale iz nužde – kako zbog udobnosti nošenja prečišćivača vazduha, tako i zbog performansi samog prečišćivača. U školjkama slušalica se nalaze kompresori prečišćivača vazduha. Drugim rečima, možete da koristite slušalice bez maske ali ne možete da koristite masku bez slušalica – bilo da slušate nešto ili ne. Jedna od prednosti je to što uređaj nudi aktivno prečišćivanje vazduha a ne pasivno. To znači da se vazduh usmerava ka donjem delu vašeg lica. Što se tiče prečišćavanja vazduha, za tu funkciju postoje četiri režima: slabo, srednje, jako i automatski. Maska ili „vizir“ se magnetski kači na slušalice i ostavlja prostor da se ubaci zaštitna maska za lice. Kao par slušalica sa potiskivanjem buke, one nude tri ANC režima - izolacija, konverzacija i transparentnost – i za sva tri se lako da zaključiti čemu služe. Ovaj prečišćivač vazduha ima i prateću aplikaciju. Iako možda deluje da je Dyson napravio Dyson Zone slušalice kao odgovor na pandemiju, to ipak nije slučaj. Uređaj je dizajniran sa namerom da zaštiti vaša pluća od zagađenja a njegov razvoj je započet još pre 6 godina. Od tada do danas napravljeno je čak 500 prototipova ovog uređaja. U kompaniji Dyson kažu da će se Dyson Zone slušalice naći u prodaji na jesen ove godine, ali nisu rekli koja će im biti cena.