Fudbalska groznica i na Viberu

Rakuten Viber, vodeća svetska aplikacija za privatnu i bezbednu razmenu poruka i glasovnu komunikaciju najavljuje pokretanje interaktivnih i gejmifikovanih funkcionalnosti vezanih za fudbal na svojoj platformi.

Fudbal je bez premca najpopularniji sport na svetu, uz milijarde obožavatelja koji ga prate u preko 200 zemalja. U svrsi da milionima korisnika svoje aplikacije omoguće da uživaju u svom omiljenom sportu – Viber će predstaviti podjednako zabavne navijačke AR Objektive, izražajni paket stikera obogaćen sportskim žargonom. Ove nove funkcionalnosti će biti dostupne počevši od novembra – i razpoložive u naredna dva meseca.

Dodatne funkcionalnosti koje Viber ovom prilikom predstavlja su:

AR Objektivi: Viber će predstaviti dva AR Objektiva za prilike kada timovi postignu gol, tematske vizuelne okvire sa fudbalskim loptama – i još drugačijih popularnih prikaza.

Gejmificirani Objektivi: Ovom spisku se pridodaje i gejmificirani Objektiv koji će korisnicima pružiti privid situacije u kojoj mogu da postignu gol.

Stikeri: Novi paket stikera će predstaviti fudbalske vizuale i prateći fudbalski žargon u verzijama na engleskom i još 18 jezika među kojima je i srpski.  

Viber Kanali: Devet renomiranih sportskih medijskih Viber Kanala će obezbediti to da obožavatelji fudbala imaju na raspolaganju najnovije izveštaje i informacije o svojim timovima.

“Uz toliko puno strastvenih pratilaca fudbala širom sveta – i Viberovu globalnu korisničku publiku – želeli smo da omogućimo našim korisnicima da se uključe u najvažnija sportska zbivanja i ostanu međusobno povezani. Srećni smo što smo za ovu priliku obezbedili toliko puno različitih nagrada i interaktivnog sadržaja za naše korisnike”, izjavio je Atanas Rajkov, Viši direktor za razvoj na vodećim tržištima kompanije Rakuten Viber. “Na ovaj način će naši korisnici moći da prate nastupe i slave uspehe njihovih omiljenih timova – u društvu njihovih , članova porodice i kolega sa posla. Razmenjivanje prognoza, saznavanje rezultata poslednjih utakmica ili proveravanje globalne tabele za prognoze će biti podjednako lako – kao svakodnevno otvaranje Vibera”, napominje on.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde