Uz pomoć organizatora kablova koji liči na lego uredite svoj radni sto

Ako ste jedna od osoba koji koriste više gedžeta i samim tim nosite po nekoliko kablova sa sobom u svakom trenutku, šanse da će vam se ti kablovi upetljati međusobno kao i sa drugih stvarima su prilično visoke. Ista stvar se praktično uvek dešava i kada imate više punjača u radnom prostoru. Na tržištu već postoji više rešenja za ovaj problem, ali uvek ima prostora za još inovacija. Ponekad, najbolje rešenje može biti i ono najjednostavnije.

co. – Cable Organizer – je organizator kablova napravljen od silikona, i ima kružne izbočine po sebi oko kojih omotate kablove. Možete da stavite dva kabla jedan na drugi ako ih postavite u isti vod. Organizator dolazi u 3 verzije, u zavisnosti od toga koliko kablova imate i koliko prostora imate na raspolaganju. Postoji mini organizator (2×2), srednji (3×3) i veliki (2×5).

Renderi pokazuju da organizator dolazi u različitim bojama, od kojih su najzastupljenije svetle, pastelne boje. Postoje i različiti dezeni poput betona, tikovine ili galaktičko crne teme. Prilično jednostavan, ali dobro osmišljen proizvod.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde