Bespoke frižider – nove tehnologije i savršen dizajn

Kuhinja je centralni deo i srce svakog doma. Pored toga što u njoj pripremamo obroke za naše najmilije, kada je u kombinaciji sa trpezarijom, ona predstavlja i mesto na kom se porodica okuplja. Upravo zbog njene multifunkcionalnosti, a iz želje da prostor zrači prijatnom atmosferom i pozitivnom energijom, važno je ovaj deo doma uklopiti sa estetikom koja je prisutna i u ostalim prostorijama. Kako je kralj svih kuhinjskih elemenata upravo frižider, izbor ovog uređaja je veoma kompleksan posao. Model koji odgovara na ove visoke kriterijume dizajna, funkcionalnost i performansi, je svakako Samsung Bespoke frižider.

Dizajn pred kojim nema ravnodušnih

U modernom domu frižider nije samo kuhinjski uređaj za čuvanje hrane, već predstavlja mnogo više od toga. Kompanija Samsung ovim modelom pruža mogućnost korisniku da učestvuje u dizajnu samog uređaja kroz izbor veličine, broj vrata, polica, materijala. Ukoliko imate omiljenu boju ili čak materijal, Bespoke serija frižidera je tu da ispuni i ove želje. Postoji mogućnost izbora strane na koju se vrata otvaraju, u zavisnosti od postavke ostalih kuhinjskih elemenata, a elegantni dizajn sa ravnim vratima uklapa se sa frontovima ostalih kuhinjskih elemenata.

Savršena tehnologija i odličan kvalitet

Pored estetike i dizajna koji možete uklopiti u svaki enterijer, funkcionalnost Bespoke frižidera je na najvišem nivou. SpaceMax™ tehnologija čini zidove frižidera tanjim i tako stvara više prostora za uredno skladištenje hrane, dok tehnologija All-Around Colling omogućava jednaku temperaturu u svim delovima frižidera. Odlična opcija je i Power Cool, koja je zadužena za intenzivno hlađenje, a ukoliko vam je potreban led, inovativna Power Freeze tehnologija će se pobrinuti da u frižideru posedujete i deo zamrzivača.

Prijatelj kuhinje na duge staze

Higijena frižidera se podrazumeva, a uz antibakterijski premaz ovi modeli je garantuju. Bespoke frižider poseduje i jako LED osvetljenje, tako da oni koji vole da „zavire“ u frižider tokom noći neće imati problem da pronađu šta traže. Veoma je bitna i energetska efikasnost koja se postiže putem ovog osvetljenja, a s obzirom na dugotrajne performanse, frižider je sertifikovan da radi čak 21 godinu uz garanciju od 10 godina.

Hrana će uvek biti sveža, piće adekvatno ohlađeno, a enterijer po vašem ukusu, zato više informacija o ovom i drugim Samsung frižiderima potražite na linku https://www.samsung.com/rs/refrigerators/

https://www.youtube.com/watch?v=majy1EQRNhI

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde