Dizni+ dostupan u Srbiji!

Aplikacija Dizni+ (Disney+) sada je dostupna na kompatibilnim LG televizorima u preko četrdeset novih zemalja i teritorija širom Afrike, Evrope i Bliskog istoka.

Kako bi uživali u svemu što Dizni+ može da ponudi, LG korisnici mogu jednostavno da kliknu na Dizni+ ikonicu na glavnom meniju ili direktno – pritiskom na Dizni+ dugme, na svom LG Magic daljinskom upravljaču, izaberu tip pretplate i počnu da uživaju u svom omiljenom sadržaju. Dizni+ aplikacija se lako integrisala u postojeću webOS platformu, stvarajući sjajno iskustvo uz brojne prvoklasne sadržaje za svačiji ukus.

Kompanija Dizni poseduje prava na brojne popularne franšize, uključujući Marvelov univerzum i Ratove zvezda, tako da pretplatnici nikada neće biti uskraćeni za uzbudljivi sadržaj aktuelnih naslova kao što su Obi-Van Kenobi, Gospođica Marvel, Kardašijanovi i brojnih drugih.

LG OLED tehnologija donosi najbolji kvalitet slike, ističući i najsitnije detalje iz svake scene, u beskrajnom kontrastu i najtamnijoj crnoj. Sve to je moguće zahvaljujući revolucionarnoj OLED tehnologiji samosvetlećih piksela, koja ne zahteva dodatno pozadinsko osvetljenje.

U cilju pružanja najboljeg korisničkog iskustva i najkvalitetnijeg sadržaja, Dizni+ je dostupan na kompatabilnim LG televizorima u više od devedeset zemalja, a sada i u Srbiji.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde