Gejming preporuke za sve uzraste

U poslednjih nekoliko meseci, popularnost video igara kao vida razbibrige porasla je širom sveta.
Osim što su zabavne, video igre mogu da nam pruže pravo društveno iskustvo, bilo da se igramo sa prijateljima ili da online odmeravamo veštine sa neznancima.

Izbor je ogroman, tako da će početnicima vodič kroz svet igara biti od koristi, a kompanija LG je ponudila nekoliko saveta u zavisnosti od toga sa kim želite da provedete vreme.

Ako niko od prijatelja ne može da se igra sa vama, sklapajte nova prijateljstva preko popularnih igara za više igrača poput World of Warcraft ili League of Legends.

Ova poslednja mesečno ima 110 miliona redovnih igrača.
Prednost PC igara je u tome što ne morate mnogo da investirate u opremu.

Za početnike je sasvim dovoljno da imaju računar sa prosečnim performansama, miš i tastaturu, slušalice sa mikrofonom i stabilnu internet konekciju.
Bilo bi dobro da imate monitor minimalnog prečnika od 27 inča, koji može da podrži FullHD kako biste u potpunosti mogli da uživate.

U kompaniji LG, postoje posebni monitori sa imenom UltraGear, specijalno namenjeni gejmerima, jer podržavaju idealne rezolucije koje upotpunjuju igračko iskustvo.

Ako imate konzole, vaš pametan TV može postati gejmerski, posebno ako su u pitanju OLED televizori kompitabilni sa G-Sync.

Oni su idealni za grafički zahtevnije igre, tako da nema seckanja tokom igranja i gde su i najmanji detalji vidljivi, čak i tokom brzog pokreta slike.

Ako cela porodica želi da učestvuje, a nemate dovoljno džojstika, imajte na umu da neke igre podržavaju upravljanje telefonom.
JackBox Party Packs je idealan primer, jer sadrži mnoštvo igara idealnih za porodično druženje.

Ukoliko ste daleko od svojih najmilijih, tradicionalne prodične igre preko telefona, poput jezičkih slagalica kao što je Scrabble Go ili Game of life, su idealan način da se zbližite.

Večernje raspoloženje će vam garantovano biti bolje ukoliko se igrate sa voljenom osobom, umesto da stalno gledate filmove.
Kao što je slučaj sa već pomenutim JackBox Party Packs, postoje i mnoge druge zabavne igre koje zajedno možete igrati koristeći džojstik ili telefon.

Od konzolskih igara izdvajamo Overcooked, gde je neophodan ozbljan timski rad kako bi nadgledali virtuelne kuhinjske poslove.
Human fall flat je malo zahtevnija mozgalica koja će sigurno započeti zanimljive rasprave o zakonima fizike.

Ako su pucačke igre preferencija obe strane, preporučujemo Gears of War ili Borderlands.

Iako se i dalje preporučuje distanciranje od starijih osoba, možemo se zajedno igrati online, za šta nam je sasvim dovoljan običan pametan telefon.

Za one koji misle da su igre samo za decu, savetujemo da probaju aplikacije za razvoj memorije, kao i igre koje se mogu samostalno igrati, a koje prema istraživanjima, služe kao odličan mentalni trening kod starijih osoba.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde