Marantz risiveri AMP 10, AV 10 garantuju zenit performansi kućnog bioskopa

Referentni modeli iz Marantz Cinema serije sada su dostupni i u Evropi. AV 10 je 15,4-kanalano AV pretpojačalo/procesor sa podrškom za 8K rezoluciju koji dolazi u paru sa 16-kanalnim pojačalom snage 200 W po imenu AMP 10. Zajedno, ovaj dinamični duo garantuje korisnicima put u očaravajući svet AV uživancije.

Sa cenom od 7.000 € po komadu, AV 10 i AMP 10 su poslednji modeli u novolansiranoj Cinema seriji koji će biti predstavljeni svetskom auditorijumu, pridružujući se pristupačnim AV risiverima Cinema 40, 50, 60 i 70 koji se već nalaze u prodaji.

Očekivano, flegšip modeli predstavljaju vrhunac kompanijske AV ponude kako po pitanju funkcija, tako i po pitanju performansi. AV 10 ima 15,4 kanala i obradu slike koja može da dekodira Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced i Auro 3D, uz podršku za 9.1.6 Atmos konfiguraciju. Tu je i Audyssey MultEQ XT32 za korekciju sobne akustičnosti, kao i opcija za unapređenje u profesionalnu Dirac Live aplikaciju.

AV 10 ima čak sedam HDMI ulaza i svi su kompatibilni sa 8K uređajima, a tu je i niz digitalnih i analognih (uključujući fono) ulaza za povezivanje sa Bli-ray plejerom, konzolama za video igrice, gramofonima ili drugim izvorima zvuka po vašoj želji. Kad smo već kod izvora zvuka, AV 10 takođe integriše HEOS platformu za višesobno strimovanje koja je idealna za povezivanje sa servisima kao što su Spotify, Tidal, Amazon Music i Deezer. AV 10 koristi diskretni HDAM kompanije Marantz i pojačavanje fidbeka, zbog čega je idealan partner za AMP 10, koji je takođe zasnovan na HDAM-SA2 tehnologiji ovog brenda i donosi sveže razvijenu amplifikaciju D klase koja podiže letvicu po pitanju performansi.

Premda nudi 16 kanala pojačavanja, AMP 10 nikako nije slabašan po pitanju snage. On isporučuje impresivnh 220 vati po kanalu u 8 oma, ili 400 vati po kanalu u 4 oma. U kompaniji Marantz kažu da AMP 10 ima „najnapredniju i najuglađeniju arhitekturu pojačala“.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde