Marantz risiveri AMP 10, AV 10 garantuju zenit performansi kućnog bioskopa

Referentni modeli iz Marantz Cinema serije sada su dostupni i u Evropi. AV 10 je 15,4-kanalano AV pretpojačalo/procesor sa podrškom za 8K rezoluciju koji dolazi u paru sa 16-kanalnim pojačalom snage 200 W po imenu AMP 10. Zajedno, ovaj dinamični duo garantuje korisnicima put u očaravajući svet AV uživancije.

Sa cenom od 7.000 € po komadu, AV 10 i AMP 10 su poslednji modeli u novolansiranoj Cinema seriji koji će biti predstavljeni svetskom auditorijumu, pridružujući se pristupačnim AV risiverima Cinema 40, 50, 60 i 70 koji se već nalaze u prodaji.

Očekivano, flegšip modeli predstavljaju vrhunac kompanijske AV ponude kako po pitanju funkcija, tako i po pitanju performansi. AV 10 ima 15,4 kanala i obradu slike koja može da dekodira Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced i Auro 3D, uz podršku za 9.1.6 Atmos konfiguraciju. Tu je i Audyssey MultEQ XT32 za korekciju sobne akustičnosti, kao i opcija za unapređenje u profesionalnu Dirac Live aplikaciju.

AV 10 ima čak sedam HDMI ulaza i svi su kompatibilni sa 8K uređajima, a tu je i niz digitalnih i analognih (uključujući fono) ulaza za povezivanje sa Bli-ray plejerom, konzolama za video igrice, gramofonima ili drugim izvorima zvuka po vašoj želji. Kad smo već kod izvora zvuka, AV 10 takođe integriše HEOS platformu za višesobno strimovanje koja je idealna za povezivanje sa servisima kao što su Spotify, Tidal, Amazon Music i Deezer. AV 10 koristi diskretni HDAM kompanije Marantz i pojačavanje fidbeka, zbog čega je idealan partner za AMP 10, koji je takođe zasnovan na HDAM-SA2 tehnologiji ovog brenda i donosi sveže razvijenu amplifikaciju D klase koja podiže letvicu po pitanju performansi.

Premda nudi 16 kanala pojačavanja, AMP 10 nikako nije slabašan po pitanju snage. On isporučuje impresivnh 220 vati po kanalu u 8 oma, ili 400 vati po kanalu u 4 oma. U kompaniji Marantz kažu da AMP 10 ima „najnapredniju i najuglađeniju arhitekturu pojačala“.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

CES 2022: Smart home

Vaša kuća može biti mnogo pametnija nego što...

TOP 5: Sobni bicikl trenažeri za 2020....

Kada govorimo o sobnim bicikl trenažerima, postoji dosta...

Hi-Files Show 2022

Šesnaesti HI-FILES SHOW, najveći domaći sajam audio i...

Snaga pare u čišćenju kuće!

Čišćenje i dezinfekcija pomoću pare nije nov izum,...

CES 2019: Pametna rerna kompanije Whirlpool prepoznaje...

Whirlpool je već predstavio mnoštvo proizvoda na CES...

Sve u jednom za strastvene gejmer

Kompanija LG Electronics se konstantno trudi da podiže...

Dyson Lampa za lakše uspavljivanje

Brend Dyson i usisivači idu zajedno kao što...

TOP 5: SPAS U OVOM TRENUTKU – Sistemi...

Vaš život i dnevna rutina su prilično poremećeni...

CES 2023: Bird Buddy se vraća sa novim...

Kompanija Bird Buddy, dobitnik nagrade za inovaciju na...

Zvučnik Q Acoustics 5020 donosi dinamički zvuk u...

Po hijerarhiji je smešten između modela Q Acoustics...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Referentni modeli iz Marantz Cinema serije sada su dostupni i u Evropi. AV 10 je 15,4-kanalano AV pretpojačalo/procesor sa podrškom za 8K rezoluciju koji dolazi u paru sa 16-kanalnim pojačalom snage 200 W po imenu AMP 10. Zajedno, ovaj dinamični duo garantuje korisnicima put u očaravajući svet AV uživancije. Sa cenom od 7.000 € po komadu, AV 10 i AMP 10 su poslednji modeli u novolansiranoj Cinema seriji koji će biti predstavljeni svetskom auditorijumu, pridružujući se pristupačnim AV risiverima Cinema 40, 50, 60 i 70 koji se već nalaze u prodaji. Očekivano, flegšip modeli predstavljaju vrhunac kompanijske AV ponude kako po pitanju funkcija, tako i po pitanju performansi. AV 10 ima 15,4 kanala i obradu slike koja može da dekodira Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced i Auro 3D, uz podršku za 9.1.6 Atmos konfiguraciju. Tu je i Audyssey MultEQ XT32 za korekciju sobne akustičnosti, kao i opcija za unapređenje u profesionalnu Dirac Live aplikaciju. AV 10 ima čak sedam HDMI ulaza i svi su kompatibilni sa 8K uređajima, a tu je i niz digitalnih i analognih (uključujući fono) ulaza za povezivanje sa Bli-ray plejerom, konzolama za video igrice, gramofonima ili drugim izvorima zvuka po vašoj želji. Kad smo već kod izvora zvuka, AV 10 takođe integriše HEOS platformu za višesobno strimovanje koja je idealna za povezivanje sa servisima kao što su Spotify, Tidal, Amazon Music i Deezer. AV 10 koristi diskretni HDAM kompanije Marantz i pojačavanje fidbeka, zbog čega je idealan partner za AMP 10, koji je takođe zasnovan na HDAM-SA2 tehnologiji ovog brenda i donosi sveže razvijenu amplifikaciju D klase koja podiže letvicu po pitanju performansi. Premda nudi 16 kanala pojačavanja, AMP 10 nikako nije slabašan po pitanju snage. On isporučuje impresivnh 220 vati po kanalu u 8 oma, ili 400 vati po kanalu u 4 oma. U kompaniji Marantz kažu da AMP 10 ima „najnapredniju i najuglađeniju arhitekturu pojačala“.