Prvo se pojavio Ferrari. Onda je došao hi-fi.

Pininfarina na tržište izbacuje televizore i zvučnike inspirisane njihovim legendarnim sportskim automobilima.

Japanski brend Sharp Electronics prestavlja novu seriju luksuznih televizora i audio uređaja u saradnji sa italijanskom dizajnerskom firmom, koja se proslavila dizajnirajući legendarne automobile, od Ferrarija do Fiat Spidera.

Ova serija kućnih bioskopa uključuje tri televizora, soundbar zvučnik, multifunkcionalni hi-fi sistem, zvučnik za žurke i prenosivi Bluetooth zvučnik.

Ovo nije prvi put da se Pininfarina okušava u vodama van automobilskog sveta.
Prvi put se to desilo 1986. godine, kada je osnovana kompanija Pininfarina Extra.

Slično kao i Porsche sa Porsche Design studijom, i Pininfarina je umešao svoje mirne, vešte ruke u raznorazne projekte koji uključuju električne bicikle od ugljeničnih vlakana i nedovoljno upotrebljivanu Coca-Cola točilicu u bioskopima koja vam omogućava da mešate nekoliko sokova.

Što se tiče televizora, postoji ograničen broj stvari koje možete da uradite sa pravougaonikom, ali u Pininfarini su opet uspeli da ubace neke elegantne detalje na postolju. Audio uređaji, s druge strane, su dosta prepoznatljiviji.

Kako u kompaniji naglašavaju, oni su inspirisani „dinamičnim linijama Pininfarina sportskih automobila“.

Jedno je sigurno, imate mnogo više šanse da postanete vlasnik jednog od ovih Pininfarina uređaja nego jednog od njihovih hiperautomobila.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde