TOP 5: Poklona za NJU za dan zaljubljenih

Da bi iznenaditi bolju polovinu na Dan zaljubljenih potrebno je baš da se potrudite.

Redakcija Tech Lifestyle vam je učinila uslugu i sastavila spisak od pet najboljih ideja za oduševljenje lepše polovine.
Pazili smo da cenovni rang bude različit, a imali smo i pomoć od naših Tech dama.

Beoplay H9i

Ukupno gledano, Beoplay H9i je najbolji par slušalica koji ste dosad videli.
Odlična baterija garantuje da vam nikada nećete ponestati struje za slušanje muzike.

Tehnologija aktivnog potiskivanja buke pomaže da se izolujete od stvari koje vam odvlače pažnju, kvalitet zvuka je fenomenalan.

Ako imate dovoljan budžet i tražite vrhunske bežične slušalice sa aktivnim potiskivanjem buke, H9i se nameće kao najbolja preporuka.

Prednosti: Trajanje baterije od 18 sati, odlično aktivno potiskivanje buke, dobar domet Bluetootha i impresivan kvalitet zvuka.

CENA: $ 382.03

Braun epilator IPL BD 5001

Braun Silk-expert – Pametan izbor. Braun Silk-expert je revolucionarni IPL sistem koji za rezultat ima trajno uklanjanje dlačica posle svega četiri tretmana.

On prodire ispod površine kože tako što targetira melanin u folikulama dlačica, prekidajući ciklus njihovog ponovnog rasta.

Kontinuiranom, redovnom upotrebom sprečava neželjene dlačice da dopru do površine kože.
Boja kože je drugačija na različitim delovima tela, a svaka nijansa zahteva poseban nivo energije da bi se targetirao melanin.

Samo Braun Silk-expert poseduje jedinstveni SensoAdapt senzor za prepoznavanje nijansi boje kože koji konstantno registruje boju vaše kože – 80x u sekundi – i automatski prilagođava intenzitet svetlosti za najefikasniju i najbezbedniju upotrebu.

Zahvaljujući ovoj tehnologiji ne morate da pogađate dok upoređujete svoju nijansu boje kože sa komplikovanim tablicama za uparivanje boja koje zahtevaju drugi uređaji.

CENA: $ 368.72

Tefal ULTRABLEND COOK BL962B38

Sa Tefalovim Ultrablend Cook BL962B38 visokobrzinskim blenderom možete da skuvate i izblendirate svo voće i povrće do maksimalno fine teksture.

Blender Ultrablend Cook ima šest oštrica od nerđajućeg čelika postavljenih na tri nivoa i može da radi pri neverovatnoj brzini od 45.000 obrtaja u minutu.

Možete da birate između osam automatskih programa za jednostavno pripremanje supe, voćnog pirea, soseva, kompota, sojinog ili bademovog mleka, smutija sa mrvljenim ledom i milkšejkova.

Velika staklena posuda od 2 litre koja se dobija uz blender je veoma otporna na visoke temperature i na zadržava nikakve neprijatne mirise.

Digitalni displej praktično prikazuje preostalo vreme i trenutnu brzinu miksanja.
Tefal ULTRABLEND COOK BL962B38 takođe dolazi i sa otvorom za paru kako biste mogli da oslobodite paru ili dodate neke sastojke tokom upotrebe.

CENA: 232.90 EUR

Yamaha RX-A1080

Kada govorimo premijum AV risiverima kompanije Yamaha, uglavnom postoji nekoliko činjenica na koje možete da računate: kvalitet izrade će u najmanju ruku odgovarati ceni; imaju zapanjujuće dobro zvučno polje i imaju više funkcija od švajcarskog noža. Model RX-A1080 ispunjava sve te kategorije.

Pored niza digitalnih i analognih ulaza za muzičke izvore, Yamaha je u model RX-A1080 ubacila i striming servise kao što su Spotify, Tidal, Qobuz i Deezer, a tu je i podrška za pojačalo kojim se može upravljati preko Alexa glasovnog asistenta.

Performanse su konstantne i odlično raspoređene, nudeći isti karakter efektima koji se smenjuju na zvučnicima, počevši iza vašeg desnog ramena i završavajući se sa prednje leve strane.

Ako cenite moćan zvuk i generalno volite Yamahin zvučni potpis, ovaj uređaj vredi probati.

CENA: $ 1,199.95

Honda HR-V

Supkompaktni terenci moraju veoma pažljivo da balansiraju između dveju karakteristika.

Sa jedne strane, njihova mala veličina čini ih savršenim za urbane sredine ili za kupce koji traže dobru potrošnju goriva uparenu sa izdignutom pozicijom sedenja.

Ali oni i dalje moraju da budu praktični, tako da je prostorna efikasnost na veoma visokoj ceni. Honda HR-V za 2020. godinu uspeva da prilično dobro balansira između ovih karakteristika i ostaje jedan od najpopularnijih malih terenaca na tržištu.

Prostrani i fleksibilni prtljažni prostor na modelu HR-V je jedna od njegovih najvećih prednosti.

Pažljivo dizajnirana zadnja klupa (u Hondi je nazivaju „Magično sedište“) se preklapa nagore, omogućavajući vam da prevozite „visoke“ predmete, dok pritom i dalje zadržava sposobnost da se na tradicionalni način preklapa nadole kako bi se povećala zapremina prtljažnog prostora za stvari koje se ubacuju kroz vrata prtljažnika.

Udobnost je na visokom nivou, pa se sa modelom HR-V možete komotno zaputiti na duža putovanja.

CENA: od $ 20.820

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde