IFA 2022: Dometic DrawBar – novo rešenje za hlađenje vina

Dometic DrawBar nudi funkcionalnost prave vinske vitrine ali u kompaktnim dimenzijama sa kapacitetom za pet flaša. Ovaj proizvod je dizajniran i napravljen da se neprimetno uklopi u standardne kuhinjske elemente širine 60 cm, ili ispod kompaktnog uređaja ili ispod radne površine. Sa opcijom da prednja strana bude od stakla ili nekog drugog materijala, DrawBar će se savršeno uklopiti u svaku kuhinju.

Tamo gde prostorna ograničenja ne dozvoljavaju postavljanje vinske vitrine pune veličine, Dometic DrawBar donosi ekspertsko rešenje koje sadrži tehnologiju za precizno hlađenje. Sa kontrolnim panelom koji je jednostavan za korišćenje, ovaj uređaj nudi pet unapred podešenih temperatura za hlađenje i čuvanje belog, crvenog i penušavog vina. Ova inovativna fioka za hlađenje vina takođe reguliše i vlažnost vazduha za optimalno okruženje unutar vitrine. Kapacitet od pet boca podrazumeva sve od rizlinga do velikih boca šampanjca.

Sa uklonjivom policom i silikonskim ivicama, korisničko iskustvo je jednostavno i elegantno. Blago osvetljenje se prigušuje i pojačava kada otvarate i zatvarate fioku a tehnologija koju Dometic DrawBar koristi za hlađenje je tiha i energetski efikasna. Drugim rečima, ovaj uređaj donosi novu vrstu inovacije koja je pametna, ergonomska i ima jednostavan dizajn inspirisan skandinavskim nasleđem ove kompanije.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde