JBL Dolby Atmos soundbar zvučnik dolazi sa bežičnim zadnjim zvučnicima na baterije

Ovi zvučnici se pune tako što ih prikopčate na glavni soundbar

Najnoviji JBL soundbar je prvi njihov soundbar koji podržava Dolby Atmos, i koristi novi pristup po pitanju zadnjih zvučnika koji bi mogao da mu pomogne da bude praktičniji uređaj u vašoj dnevnoj sobi.

Umesto da se oslanja na kablove koji vode do zadnjih zvučnika, ili na bežične zadnje zvučnike koji moraju da se uključe u zid radi napajanja, JBL Bar 9.1 je ima potpuno bežične zadnje zvučnike na baterije.

Dva zadnja zvučnika se pune tako što ih prikopčate na glavni soundbar zvučnik, ali kad želite da ih koristite, možete jednostavno da ih odvojite i stavite ih iza sebe dok gledate film.

JBL tvrdi da zvučnici mogu da rade 10 sati između dva punjenja, što bi trebalo da bude više nego dovoljno vremena za većinu filmskih maratona ili bindžovanje na Netflixu.
Soundbar i zadnji zvučnici uključuju drajvere koji su usmereni nagore kako bi se zvuk odbijao od plafona i stvarao utisak da dolazi iz pravca iznad vas.

Ako želite da strimujete sadržaj na ovaj soundbar, možete da birate između Bluetooth tehnologije, kao i Google Chromecast i Apple AirPlay 2 aplikacija.

Pored Dolby Atmos audio formata, JBL soundbar podržava i Dolby Vision HDR standard.
Uz soundbar i odvojive zadnje zvučnike dobijate i sabvufer od 10 inča koji je deo sistema.

JBL Bar 9.1 će se naći u prodaji na proleće 2020. godine po ceni od 999.95 dolara.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde