Novi brend telefona kod nas predstavio PREMIUM telefon na preklop

Kompanija TECNO predstavila je novi flegšip telefon – Phantom V Fold. Ovaj model obeležava ulazak kompanije na tržište preklopnih telefona.

Novi model isporučuje sveobuhvatno vizuelno iskustvo kroz flegšip telefon optimlanih dimenzija sa dva ekrana i ultra-oštrim sistemom kamera sa pet objektiva za kreiranje neprikosnovenih fotografija.

Predstavljen tokom debi nastupa kompanije TECNO na ovogodišnjem Mobilnom kongresu u Barseloni, Phantom V Fold je najnovija inovacija brenda sa ciljem da unese revoluciju u prostor premijum smartfona izuzetnim tehnologijama i performansama.

Premijum ekrani stvaraju nove mogućnosti

Osnažujući korisnike da otkrivaju nove granice pametnih telefona, bilo da igraju igre, gledjau filmove ili obavljaju poslovne obaveze, Phantom V Fold premijum dual LTPO displeji poseduju adaptivno 10-120Hz osvežavanje ekrana koje omogućava glatke pokrete i fluidne tranzicije kada je telefon otvoren ili zatvoren.

Spoljni displej dijagonale 6.42 inča poseduje jedinstveni mikro zakrivljeni dizajn i 21:9 odnos stranica ekrana za klasično iskustvo korišćenja flegšip telefona.

Kada je telefon otvoren, Phantom V Fold otkriva izuzetan 7.85-inčni displej sa optimalnim 8:7 odnosom stranica ekrana na ultra-ravnom ekranu bez vidljivog prevoja na sredini.

TECNO tehnologija stvorila je gotovo nevidljiv prevoj na sredini ekrana

Glavni, unutrašnji, displej premijum modela Phantom V Fold izdvaja se od konkurencije zahvaljujući konstantnoj potrazi za najboljim tehnologijama koje su trenutno dostupne. TECNO je razvio šarke u obliku kapljice izuzetnog kvaliteta i izdržljivosti koje pružaju ultra-ravnu površinu unutrašnjeg ekrana bez ikakvih nabora.

Inovativan dizajn šarki sa reverse-snap strukturom značajno unapređuje strukturnu stabilnost telefona, dok materijali aeroindustrijskog kvaliteta donose izuzetnu izdržljivost i smanjenu težinu uređaja.

Pet objektiva za fotografije bez kompromisa

Sistem kamera sa 5 objektiva na modelu Phantom V Fold kreira jedinstveno iskustvo fotografisanja sa senzorima koji će ispuniti gotovo svaku ulogu koju korisnik poželi. Sa tri zadnja obejktiva i dva prednja, korisnici mogu da istražuju svet kroz potpuno novu prizmu.

Korisnici na raspolaganju imaju još moćni 50MP telefoto objektiv sa 2x optičkim i 20x digitalnim zumom, kao i ultra-širokougaoni senzor od 13MP.

HiOS13 Fold donosi super-prilagodljivo iskustvo korišćenja

Iako korišćenje savitljivih telefona sa velikim ekranom pruža brojne pogodnosti, one vrlo često ostanu zaboravljene usled operativnih sistema koji nisu adekvatno prilagođeni novoj tehnologiji. To je glavni razlog zbog kog je TECNO razvio HiOS13 Fold – izuzetno optimizovan i podesiv operativni sistem baziran na Google Android 13 operativnom sistemu koji je posebno dizajniran za savitljive uređaje.

Aplikacije sa dodatnim opcijama za savitljive telefone nalaze se među 1.000 aplikacija sa najvećom frekvencijom preuzimanja, a gotovo 90% njih adaptirane su da pružaju podršku za split-screen i multi-windows opcije. Sveukupno, preko 2.000 aplikacija prilagođeno je korišćenju na HiOS13 Fold operativnom sistemu.

Pioniri osnaživanja korisnika – A Beyond The Extraordinary događaj

Kako bi proslavio lansiranje Phantom V Fold modela, TECNO je organizovao poseban događaj drugog dana Mobilnog kongresa u Barseloni. Fokus događaja je bio način na koji TECNO, zajedno sa svim svojim partnerima, pomera granice smartfon inovacija sa krajnjim ciljem da isporuči korisničko iskustvo koje je – Beyond The Extraordinary.

Među prisutnima na događaju bili su mediji i predstavnici svih TECNO partnera koje je dočekao generalni menadžer kompanije TECNO, Jack Guo. Pored njegovog obraćanja, prisutni su imali priliku da čuju i predstavnike kompanija MediaTek i Counterpoint Research.

Nakon govora, usledila je panel diksusija sa govornicima na kojoj su ponudili detaljan uvid u širok broj tema, od smisla lansiranja telefona do toga šta nam donosi budućnost telefona na preklop.

Tokom obraćanja na Phantom V Fold predstavljanju, generalni menadžer kompanije TECNO, Jack Guo izjavio je: “Lansiranjem modela Phantom V Fold, našeg prvog telefona na preklop, tokom našeg prvog nastupa u Barseloni, želimo da pokažemo kompanijsku predanost inovacijama, traganju za sledećom bitnom tehnologijom, osnaživanju korisnika i životu koji je daleko od običnog”.

Nakon događaja, svi gosti pridružili su se štandu kompanije TECNO kako bi i lično isprobali Phantom V Fold.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...

Vaš telefon vas prisluškuje – evo...

Ako ste ikada guglali „da li me moj telefon prisluškuje?“, odgovor je da, sluša vas sve...
Kompanija TECNO predstavila je novi flegšip telefon – Phantom V Fold. Ovaj model obeležava ulazak kompanije na tržište preklopnih telefona. Novi model isporučuje sveobuhvatno vizuelno iskustvo kroz flegšip telefon optimlanih dimenzija sa dva ekrana i ultra-oštrim sistemom kamera sa pet objektiva za kreiranje neprikosnovenih fotografija. Predstavljen tokom debi nastupa kompanije TECNO na ovogodišnjem Mobilnom kongresu u Barseloni, Phantom V Fold je najnovija inovacija brenda sa ciljem da unese revoluciju u prostor premijum smartfona izuzetnim tehnologijama i performansama.

Premijum ekrani stvaraju nove mogućnosti

Osnažujući korisnike da otkrivaju nove granice pametnih telefona, bilo da igraju igre, gledjau filmove ili obavljaju poslovne obaveze, Phantom V Fold premijum dual LTPO displeji poseduju adaptivno 10-120Hz osvežavanje ekrana koje omogućava glatke pokrete i fluidne tranzicije kada je telefon otvoren ili zatvoren. Spoljni displej dijagonale 6.42 inča poseduje jedinstveni mikro zakrivljeni dizajn i 21:9 odnos stranica ekrana za klasično iskustvo korišćenja flegšip telefona. Kada je telefon otvoren, Phantom V Fold otkriva izuzetan 7.85-inčni displej sa optimalnim 8:7 odnosom stranica ekrana na ultra-ravnom ekranu bez vidljivog prevoja na sredini.

TECNO tehnologija stvorila je gotovo nevidljiv prevoj na sredini ekrana

Glavni, unutrašnji, displej premijum modela Phantom V Fold izdvaja se od konkurencije zahvaljujući konstantnoj potrazi za najboljim tehnologijama koje su trenutno dostupne. TECNO je razvio šarke u obliku kapljice izuzetnog kvaliteta i izdržljivosti koje pružaju ultra-ravnu površinu unutrašnjeg ekrana bez ikakvih nabora. Inovativan dizajn šarki sa reverse-snap strukturom značajno unapređuje strukturnu stabilnost telefona, dok materijali aeroindustrijskog kvaliteta donose izuzetnu izdržljivost i smanjenu težinu uređaja.

Pet objektiva za fotografije bez kompromisa

Sistem kamera sa 5 objektiva na modelu Phantom V Fold kreira jedinstveno iskustvo fotografisanja sa senzorima koji će ispuniti gotovo svaku ulogu koju korisnik poželi. Sa tri zadnja obejktiva i dva prednja, korisnici mogu da istražuju svet kroz potpuno novu prizmu. Korisnici na raspolaganju imaju još moćni 50MP telefoto objektiv sa 2x optičkim i 20x digitalnim zumom, kao i ultra-širokougaoni senzor od 13MP.

HiOS13 Fold donosi super-prilagodljivo iskustvo korišćenja

Iako korišćenje savitljivih telefona sa velikim ekranom pruža brojne pogodnosti, one vrlo često ostanu zaboravljene usled operativnih sistema koji nisu adekvatno prilagođeni novoj tehnologiji. To je glavni razlog zbog kog je TECNO razvio HiOS13 Fold – izuzetno optimizovan i podesiv operativni sistem baziran na Google Android 13 operativnom sistemu koji je posebno dizajniran za savitljive uređaje. Aplikacije sa dodatnim opcijama za savitljive telefone nalaze se među 1.000 aplikacija sa najvećom frekvencijom preuzimanja, a gotovo 90% njih adaptirane su da pružaju podršku za split-screen i multi-windows opcije. Sveukupno, preko 2.000 aplikacija prilagođeno je korišćenju na HiOS13 Fold operativnom sistemu.

Pioniri osnaživanja korisnika – A Beyond The Extraordinary događaj

Kako bi proslavio lansiranje Phantom V Fold modela, TECNO je organizovao poseban događaj drugog dana Mobilnog kongresa u Barseloni. Fokus događaja je bio način na koji TECNO, zajedno sa svim svojim partnerima, pomera granice smartfon inovacija sa krajnjim ciljem da isporuči korisničko iskustvo koje je – Beyond The Extraordinary. Među prisutnima na događaju bili su mediji i predstavnici svih TECNO partnera koje je dočekao generalni menadžer kompanije TECNO, Jack Guo. Pored njegovog obraćanja, prisutni su imali priliku da čuju i predstavnike kompanija MediaTek i Counterpoint Research. Nakon govora, usledila je panel diksusija sa govornicima na kojoj su ponudili detaljan uvid u širok broj tema, od smisla lansiranja telefona do toga šta nam donosi budućnost telefona na preklop. Tokom obraćanja na Phantom V Fold predstavljanju, generalni menadžer kompanije TECNO, Jack Guo izjavio je: “Lansiranjem modela Phantom V Fold, našeg prvog telefona na preklop, tokom našeg prvog nastupa u Barseloni, želimo da pokažemo kompanijsku predanost inovacijama, traganju za sledećom bitnom tehnologijom, osnaživanju korisnika i životu koji je daleko od običnog”. Nakon događaja, svi gosti pridružili su se štandu kompanije TECNO kako bi i lično isprobali Phantom V Fold.