Najbolji mobilni hotspot uređaji u 2019. godini za 3G i 4G mreže

U ovom tekstu nabrojani su najbolji mobilni hotspot uređaji u 2019. godini za prenos mobilnih podataka u 3G i 4G mrežama.

Ako dosta putujete, i ne želite da izložite svoje podatke ili informacije riziku, tako što ćete se oslanjati na otvorene Wi-Fi konekcije, onda vam je potreban mobilni Wi-Fi hotspot uređaj.

Budite povezani gde god da odete

Ovi mrežni uređaji omogućavaju da se nekoliko uređaja konektuje na jednu ili više internet SIM kartica – uglavnom za 4G mrežu – i bezbedno surfuju internetom uz zagarantovanu privatnost.

Kao i kod SIM kartica za smartfone, ove kartice koje služe isključivo za prenos podataka preko interneta omogućavaju potpuno bezbedan pristup internetu.

Možete da potpišete mesečni ugovor ili možete da uzmete pre-paid SIM karticu, tako da znate tačno koliko interneta plaćate.

Najbolja stvar u vezi sa 4G internetom je što je neverovatno brz, pa možete da surfujete internetom kao da ste konektovani na širokopojasni internet.

To znači da će vaša konekcija često biti brža od besplatnog ili deljenog Wi-Fi interneta, koji uglavnom ima ograničen protok podataka i dosta „nakačenih“ uređaja.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde