Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima gde su česti nestanci struje. Veća lampa je uparena sa većom baterijom koja služi i kao rezerva snage, omogućavajući vam da ostanete osvetljeni dok istovremeno punite gedžete poput smartfona gde god da se nalazite.

Veći dizajn znači i jače svetlo sa maksimalnih 300 lumena (više nego tri puta jače od Solarpuff lampe), sada sa podesivom svetlinom i temperaturom boje, pa možete da birate između 7 svetlosnih podešavanja, od hladnog belog do toplog žutog svetla, kao i dubokog crvenog (za odbijanje komaraca) ili treptućeg crvenog za slučaj opasnosti. Integrisani solarni panel u gornjoj stranici MEGAPUFF lampe omogućava joj da se puni na suncu, a neophodno je 8-10 sati izloženosti direktnom sunčevom svetlu da bi se svetiljka potpuno napunila (ili je možete napuniti za 2 sata preko USB-C kabla). Sa punom baterijom, MEGAPUFF svetiljka može da napuni vaš telefon od 2%-82% za manje od sat vremena.

Jedinstvena konstrukcija MEGAPUFF svetiljke je možda i njena najveća inovacija. Ona je praktična, intuitivna, jednostavna za korišćenje, neverovatno lagana i može da izdrži praktično sve. Spoljašnjost ove kockaste svetiljke napravljena je od PET plastike a svetiljka može da se sklopi do debljine od svega 1,3 cm jednostavnim rotirajućim pokretom, a isto tako je i otvarate kada vam je potrebna. Prekidač aktivira LED svetla unutar MEGAPUFF lampe a spoljašnji sloj PET plastike raspršuje svetlo i kreira ambientalno osvetljenje koje je savršeno za čitanje, kretanje po mraku ili sedenje u bašti sa prijateljima i porodicom.

Kaiševi sa gornje i donje strane pomažu kod otvaranja i zatvaranja lampe, a omogućavaju vam i da je jednostavno okačite bilo gde. Zabavni dizajn MEGAPUFF svetiljke je pogodan i za korišćenje od strane dece, a svetiljka je i vodootporna i praktično neuništiva, tako da možete da se dobacujete njome, spustite je u bazen ili ispustite sa visine bez brige da će pretrpeti bilo kakvu štetu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Univerzalni dodatak za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...

Vaš telefon vas prisluškuje – evo...

Ako ste ikada guglali „da li me moj telefon prisluškuje?“, odgovor je da, sluša vas sve...
Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima gde su česti nestanci struje. Veća lampa je uparena sa većom baterijom koja služi i kao rezerva snage, omogućavajući vam da ostanete osvetljeni dok istovremeno punite gedžete poput smartfona gde god da se nalazite. Veći dizajn znači i jače svetlo sa maksimalnih 300 lumena (više nego tri puta jače od Solarpuff lampe), sada sa podesivom svetlinom i temperaturom boje, pa možete da birate između 7 svetlosnih podešavanja, od hladnog belog do toplog žutog svetla, kao i dubokog crvenog (za odbijanje komaraca) ili treptućeg crvenog za slučaj opasnosti. Integrisani solarni panel u gornjoj stranici MEGAPUFF lampe omogućava joj da se puni na suncu, a neophodno je 8-10 sati izloženosti direktnom sunčevom svetlu da bi se svetiljka potpuno napunila (ili je možete napuniti za 2 sata preko USB-C kabla). Sa punom baterijom, MEGAPUFF svetiljka može da napuni vaš telefon od 2%-82% za manje od sat vremena. Jedinstvena konstrukcija MEGAPUFF svetiljke je možda i njena najveća inovacija. Ona je praktična, intuitivna, jednostavna za korišćenje, neverovatno lagana i može da izdrži praktično sve. Spoljašnjost ove kockaste svetiljke napravljena je od PET plastike a svetiljka može da se sklopi do debljine od svega 1,3 cm jednostavnim rotirajućim pokretom, a isto tako je i otvarate kada vam je potrebna. Prekidač aktivira LED svetla unutar MEGAPUFF lampe a spoljašnji sloj PET plastike raspršuje svetlo i kreira ambientalno osvetljenje koje je savršeno za čitanje, kretanje po mraku ili sedenje u bašti sa prijateljima i porodicom. Kaiševi sa gornje i donje strane pomažu kod otvaranja i zatvaranja lampe, a omogućavaju vam i da je jednostavno okačite bilo gde. Zabavni dizajn MEGAPUFF svetiljke je pogodan i za korišćenje od strane dece, a svetiljka je i vodootporna i praktično neuništiva, tako da možete da se dobacujete njome, spustite je u bazen ili ispustite sa visine bez brige da će pretrpeti bilo kakvu štetu.