Samsung Note20 serija dostupna u Srbiji

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. najavila je za danas početak zvanične prodaje dva nova flegšip telefona iz Galaxy Note20 serije na domaćem tržištu.

Galaxy Note20 Ultra biće dostupan u mistično bronzanoj, crnoj i beloj boji, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 146.999 RSD, dok će Note20 model biti dostupan u mistično bronzanoj, zelenoj i sivoj boji, po početnoj ceni od 115.999 RSD.

Pored nove Galaxy Note20 serije, danas počinje i prodaja novog Samsung Galaxy Tab S7 i S7+ tableta, kao i inovativnih Galaxy Buds Live bežičnih slušalica, koje se odlično dopunjuju sa novom Note serijom pametnih telefona.

Galaxy Note serija je uvek bila simbol vrhunskih performansi, produktivnosti i zabave, dok je nova serija najmoćnija do sada.

Ovi uređaji imaju sve osobine kompjutera i omogućavaju korisnicima da uživaju u kreiranju foto i video sadržaja, ali i u gejmingu, kao pravi profesionalci.

„Od nastanka serije, Galaxy Note pametni telefoni predstavljaju moćan spoj vrhunskih performansi i elegantnog dizajna. Galaxy Note20 i Note20 Ultra donose opcije koje će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih korisnika“, izjavio je Milan Vujović, direktor odeljenja za advertajzing i korporativnu komunikaciju u kompaniji Samsung Electronics.

Tradicionalna S Pen olovka dolazi sa unapređenim performansama, uz Samsung Notes koji automatski konvertuje rukom pisane beleške korisnika u digitalni dokument različitih formata kao što su Word ili PDF.

Jednostavnost povezivanja Note20 serije sa drugim uređajima, omogućava korisnicima da sa lakoćom svoje beleške prepravljaju ili dele na tabletima i računarima.

Ono što je savremenim korisnicima jedna od najvažnijih karakteristika pametnih telefona je kvalitetna kamera, koja sada dolazi sa 8K rezolucijom idealnom za pravljenje vrhunskih snimaka profesionalnog ranga.

Kamera na Galaxy Note20 Ultra modelu sa širokougaonim objektivom od 108 megapiksela, beleži i najsitnije detalje, tako da fotografije i video snimci izgledaju onako kako ih vidi ljudsko oko. Posebna pogodnost je Pro Video režim sa opcijama za profesionalni fokus i zumiranje u Full HD rezoluciji.

I na polju zabave Note20 serija donosi nova iznenađenja.

Zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom Microsoft korisnicima će biti omogućeno igranje omiljenih igrica sa kompjutera u verodostojnoj rezoluciji.

Upravo će performanse na polju gaminga korisnici imati priliku da isprobaju od danas do 23. avgusta, u Rajićeva šoping centru, gde će biti održano takmičenje, predvođeno uticajnim influenserom i gejmerom, Stefanom Perićem, poznatijim kao Supreme Nexus.

Više informacija o Samsung Galaxy Note20 i Note20 Ultra pametnim telefonima pronađite na: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-note20/buy/.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde