NOVI BENTAYGA HIBRID

Novi Bentayga Hibrid donosi beskrajan spokoj i održivu mobilnost u moćnu Bentayga porodicu.

Stvoren u potpuno karbonski neutralnoj radionici, ovo je najprogresivniji i najnapredniji plug-in hibridni električni automobil (PHEV) koji je poneo Bentley značku.

Izvanredni terenac pojačava prepoznatljivi karakter novog modela Bentayga dodatkom nove napredne tehnologije kako bi se dobio pogon koji je istinski beskompromisan – po pitanju performansi, luksuza i efikasnosti.

Novi Bentayga Hibrid je luksuzni terenac sa vrhunskim performansama kako u gradu tako i na otvorenom putu.

Pokreću ga inovativni elektromotor i 3,0-litarski V6 SUS motor.

Oni zajedno nude jedinstveni osećaj u vožnji koji karakteriše nivo spokoja i staloženosti bez presedana, kao i impresivna snaga i performanse koje biste očekivali od Bentley grand tourera.

Napredni elektromotor i V6 agregat rade u savršenoj harmoniji kako bi obezbedili snagu, brzinu i efikasnost koje su vozaču na raspolaganju u svakom trenutku.
Dinamičko partnerstvo znači da Bentayga Hibrid može pametno da odabere najprikladniji izvor snage u odnosu na zahteve putovanja.

Osnažujuća simbioza između elektromotora i SUS motora omogućava novom Bentayga Hibridu da isporuči zaista jedinstveni doživljaj vožnje koji se momentalno prepoznaje kao Bentley iskustvo. Impresivni terenac je u stanju da ubrza do „stotke“ za svega 5,5 sekundi, a ukupni obrtni moment dostiže impresivnih 700 Nm, omogućavajući mu da se katapultira do maksimalne brzine od 254 km/h.

Potpuno električni EV Drive režim je optimizovan za kratka putovanja i gradsku vožnju, nudeći vrlo praktičnu autonomiju od 863 km, a Hold režim je dizajniran da čuva bateriju ukoliko želite da vam ostane viška za putovanje dalje od stanice za punjenje.

Hibridni režim vam omogućava da maksimizujete održivost čak i na najdužim avanturama tako što radi u paru sa pametnom navigacijom kako bi prioritetno koristio elektromotor kad god je to moguće.

Na dužim putovanjima on pametno koristi i usluge V6 motora – čime se postiže najniža moguća emisija štetnih gasovapri svakom putovanju, bez pravljenja kompromisa po pitanju autonomije.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde