Edifier oživljava legendarni audio brend STAX

STAX je poznat po tome što je razvio prve elektrostatičke slušalice

Kompanija Edifier oživela je legendarni japanski audio brend STAX izbacivanjem novih planarnih slušalica po imenu Spirit S3.

STAX je poznat po tome što je 1959. godine razvio prve ikada elektrostatičke slušalice, ili „zvučnike za uši“ kako su ih takođe zvali. Kompanija Edifier je oživela njihovo nasleđe u formi modela Spirit S3, koji je inspirisan delikatnošću izuzetno skuplje elektrostatičke tehnologije za koju u toj kompaniji kažu da „postiže nivo vernosti zvuka koja nikada pre nije mogla da se čuje na ovom potrošačkom nivou“.

Slušalice su dizajnirane misleći na audio profesionalce i entuzijaste, a planarna tehnologija spaja prednosti dinamičkog i balansiranog drajvera armature sa ciljem da se postignu detaljne niže frekvencije i jasniji, konzistentniji zvuk kod visokih frekvencija.

Koristeći kombinaciju Snapdragon audio tehnologije, tri patentirana rešenja za planarne drajvere, tehnologiju zvuka visoke rezolucije i inovativne akustične materijale, u kompaniji Edifer kažu da „model S3 isporučuju zaista nezaboravan doživljaj slušanja bez gubitka kvaliteta i sa niskom distorzijom“.

Slušalice Spirit S3 takođe će imati i bateriju koja nudi impresivnih 80 sati rada, a proizvođač tvrdi da sa 10 minuta punjenja dobijate 11 sati slušanja. Tu je i Bluetooth 5.2 koji ima opciju za povezivanje na dva različita uređaja istovremeno. Slušalice imaju napredna podešavanja za ekvilajzer i komande, kao i mogućnost podešavanja jastučića i još mnogo toga. Takođe dolaze sa vlasničkom Fluxor tehnologijom za magnetsku strukturu kompanije Edifier kao i Equal Mass tehnologijom dijafragme.

Slušalice Spirit S3 su lagane i vrlo elegantne u mat crnoj boji sa zlatnim logoom. Trenutna maloprodajna cena im je oko 400 dolara.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Logitech G PRO X SUPERLIGHT je najsvedeniji gejming...

Sa masom od svega 63g, koja je skoro...

TEST: Samsung Galaxy A51 – Best buy, by...

Stigao je kao zamena za A50, za manje...

Mi Watch kompanije Xiaomi je dvojnik Apple sata

Xiaomi je zvanično predstavio Mi Watch, koji liči...

IFA 2019: Nove Technics bubice

U okviru koncepta „Rediscover Music“ (Ponovo otkrijte muziku),...

XPG PCIe za profesionalne e-sportiste

XPG, brend specijalizovan za sisteme, komponente i periferne...

HONOR Earbuds 2 Lite slušalice NA POKLON!

Kompanija HONOR nedavno je u Srbiji predstavila svoj...

ADATA Build to Create kampanja za kreatore sadržaja

Kompanija ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih...

Novi standardi upakovani u atraktivan S23 dizajn!

Kompanija Samsung Electronics predstavila je modele Galaxy S23...

Montblanc Summit 2+ luksuzni mobilni pametni sat sa...

Montblanc Summit 2+ je mobilni sat koji koristi...

Dyson Zone su slušalice koje prečišćavaju vazduh

Nosivi prečišćivač vazduha kompanije Dyson zove se Dyson...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Kompanija Edifier oživela je legendarni japanski audio brend STAX izbacivanjem novih planarnih slušalica po imenu Spirit S3. STAX je poznat po tome što je 1959. godine razvio prve ikada elektrostatičke slušalice, ili „zvučnike za uši“ kako su ih takođe zvali. Kompanija Edifier je oživela njihovo nasleđe u formi modela Spirit S3, koji je inspirisan delikatnošću izuzetno skuplje elektrostatičke tehnologije za koju u toj kompaniji kažu da „postiže nivo vernosti zvuka koja nikada pre nije mogla da se čuje na ovom potrošačkom nivou“. Slušalice su dizajnirane misleći na audio profesionalce i entuzijaste, a planarna tehnologija spaja prednosti dinamičkog i balansiranog drajvera armature sa ciljem da se postignu detaljne niže frekvencije i jasniji, konzistentniji zvuk kod visokih frekvencija. Koristeći kombinaciju Snapdragon audio tehnologije, tri patentirana rešenja za planarne drajvere, tehnologiju zvuka visoke rezolucije i inovativne akustične materijale, u kompaniji Edifer kažu da „model S3 isporučuju zaista nezaboravan doživljaj slušanja bez gubitka kvaliteta i sa niskom distorzijom“. Slušalice Spirit S3 takođe će imati i bateriju koja nudi impresivnih 80 sati rada, a proizvođač tvrdi da sa 10 minuta punjenja dobijate 11 sati slušanja. Tu je i Bluetooth 5.2 koji ima opciju za povezivanje na dva različita uređaja istovremeno. Slušalice imaju napredna podešavanja za ekvilajzer i komande, kao i mogućnost podešavanja jastučića i još mnogo toga. Takođe dolaze sa vlasničkom Fluxor tehnologijom za magnetsku strukturu kompanije Edifier kao i Equal Mass tehnologijom dijafragme. Slušalice Spirit S3 su lagane i vrlo elegantne u mat crnoj boji sa zlatnim logoom. Trenutna maloprodajna cena im je oko 400 dolara.