Nomad kartica za praćenje je elegantna alternativa za AirTag za vaš novčanik

Praćenje vašeg novčanika može biti prava muka. Bilo da vam slučajno ispadne iz šortsa za teretanu ili zaboravite da ga stavite u torbu pre nego što krenete, znati gde je vaš novčanik ili klip za novac u svakom trenutku može biti gotovo nemoguće. Nomad ima rešenje sa karticom koji možete koristiti da praktično označite svoj novčanik i locirate ga kad god vam zatreba.

Apple-ovi AirTag-ovi su se pokazali kao jedni od najpopularnijih kada je reč o praćenju vaših svakodnevnih stvari, a sada kada je Apple-ova mreža Find My otvorena za treće strane, počinjemo da viđamo nove kompanije koje razvijaju svoje trackere koji se oslanjaju na istu aplikaciju koju koristite za lociranje svog iPad-a ili MacBook-a.

Nomad, proizvođač Apple dodataka poznat po odličnim kožnim futrolama i trakama za Apple Watch, priključio se ovom trendu sa Karticom za praćenje, koja se sinhronizuje sa vašim Apple nalogom i omogućava vam da pronađete svoj novčanik putem aplikacije Find My.

Kartica za praćenje Nomad je elegantna i pouzdana alternativa za AirTag koja se ubacuje u vaš novčanik kao kreditna kartica.

Kartica za praćenje Nomad je sada dostupna na Nomad-ovom web sajtu. Košta 40 dolara, što je malo skuplje od pojedinačnog AirTag-a, ali s obzirom na sve što može (plus savršenu veličinu za vaš novčanik), vredna je investicije.

Ideja iza Kartice za praćenje je jednostavna: praćenje vašeg novčanika je kao dodavanje još jedne kreditne kartice u pregrade vašeg novčanika. Sama kartica nije uopšte velika; ima istu visinu i širinu kao kreditna kartica, i debljine je samo oko dve kreditne kartice. Savršeno će se uklopiti u skoro svaki novčanik koji možete zamisliti, uključujući Nomad-ov sopstveni Card Wallet Plus.

Nomad Tracking Card

Dizajn kartice je zapravo prilično kul. Ističe unutrašnje komponente kartice spolja kako bi joj dao karakter, omogućavajući vam da zavirite i vidite gde se nalazi NFC čip i namotaji za punjenje. Kada izvadite karticu iz pakovanja, postoji nalepnica koja vas upućuje da pritisnete i držite dugme za uparivanje da biste započeli postavljanje. Nakon što to uradite, otvorite aplikaciju Find My na svom iPhone-u, dodajte novi uređaj i lociraće karticu kao Nomad Card. Dajte joj novo ime, dodajte emoji ili profilnu fotografiju i bićete spremni.

Pošto koristi mrežu Find My, možete pratiti karticu kao i bilo koji drugi Apple uređaj koji posedujete. Međutim, nema ultraširokopojasne mogućnosti, tako da ne možete koristiti svoj iPhone 15 da vas vodi direktno do vašeg novčanika. Ipak, moći ćete tačno da vidite gde ste je ostavili i čak omogućiti da kartica proizvede zvuk da bi vam je bilo lakše pronaći.

Nomad je kartici za praćenje dao IPX7 ocenu, što znači da je sigurna za potapanje u vodu do jednog metra dubine do 30 minuta. To je idealno ne samo za duge letnje dane pored bazena, već i za one situacije kada vam novčanik upadne u baricu ili platite nešto dok pada kiša.

Nomad je karticu za praćenje opremio punjivom baterijom koja može trajati do pet meseci sa punim punjenjem. U poređenju, AirTag može trajati godinu dana sa novom baterijom, dok Tile Slim može trajati do tri godine sa ne-zamenjivom, ne-punjivom baterijom. Nema USB-C port za punjenje; umesto toga, kartica podržava Qi bežično punjenje, tako da je možete staviti na bilo koji bežični punjač koji imate da biste je napunili. Takođe radi sa MagSafe punjenjem. S obzirom da ima dovoljno metala u kartici da zadrži vezu, možete koristiti i stojeće MagSafe punjače.

Nomad Tracking Card

Važno je napomenuti da u kartici nema magneta i da neće oštetiti vaše kreditne kartice. Po ceni od 40 dolara, Kartica za praćenje je dodatak koji treba preporučiti.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Kylian X LOEWE. BLUETOOTH ZVUČNIK: 100...

Verovatno niste čuli za We by LOEWE. LOEWE sa tačkom ili radi bolje jasnoće—Loewe Technology GmbH—nemački...

TOP 5 zgodnih tehnoloških uređaja su...

Kad god napustite udobnost svog doma, bilo da je to kratki izlet ili višednevno putovanje, važno...

HONOR 200 Pro obezbeđuje prvu poziciju...

Globalni tehnološki brend HONOR objavio je da je, nedavno predstavljeni, HONOR 200 Pro dobio priznanje nezavisnog...

Field Tube monokular neophodan rekvizit za...

Kada ste na stazi i posmatrate divlje životinje, par dvogleda možda nije najbolji izbor. Tu nastupa...

Ovladajte svoj Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra je više od običnog pametnog telefona; to je moćan alat za produktivnost...

AI uređaj omogućava da govorite jezike...

Ne nedostaje posvećenih uređaja specifično namenjenih za prevođenje. Timekettle sam nudi mnoštvo dodataka za rešavanje komunikacijskog...

LEGO RADIO PUŠTA MUZIKU I OMOGUĆAVA...

LEGO ideje i njihova opsesija retro modelima neće uskoro prestati. Vintidž Polaroid SX-70 kamera, genijalni Tetris...

TOP 5 Najboljih važnih gedžeta koji...

Ovo bi moglo da intrigira one od vas koji vole da izađu napolje i istraže divljinu....

Lansirana HONOR 200 serija koja donosi...

Okupivši preko 800 medijskih predstavnika i partnera iz čitave Evrope, HONOR je potvrdio da će HONOR...

LELO lansira Dot Travel kako bi...

Švedski brend za seksualno blagostanje, LELO, lansirao je Dot Travel, kompaktnu verziju svog popularnog vibratora, pogodnu...
Praćenje vašeg novčanika može biti prava muka. Bilo da vam slučajno ispadne iz šortsa za teretanu ili zaboravite da ga stavite u torbu pre nego što krenete, znati gde je vaš novčanik ili klip za novac u svakom trenutku može biti gotovo nemoguće. Nomad ima rešenje sa karticom koji možete koristiti da praktično označite svoj novčanik i locirate ga kad god vam zatreba. Apple-ovi AirTag-ovi su se pokazali kao jedni od najpopularnijih kada je reč o praćenju vaših svakodnevnih stvari, a sada kada je Apple-ova mreža Find My otvorena za treće strane, počinjemo da viđamo nove kompanije koje razvijaju svoje trackere koji se oslanjaju na istu aplikaciju koju koristite za lociranje svog iPad-a ili MacBook-a. Nomad, proizvođač Apple dodataka poznat po odličnim kožnim futrolama i trakama za Apple Watch, priključio se ovom trendu sa Karticom za praćenje, koja se sinhronizuje sa vašim Apple nalogom i omogućava vam da pronađete svoj novčanik putem aplikacije Find My. Kartica za praćenje Nomad je elegantna i pouzdana alternativa za AirTag koja se ubacuje u vaš novčanik kao kreditna kartica. Kartica za praćenje Nomad je sada dostupna na Nomad-ovom web sajtu. Košta 40 dolara, što je malo skuplje od pojedinačnog AirTag-a, ali s obzirom na sve što može (plus savršenu veličinu za vaš novčanik), vredna je investicije. Ideja iza Kartice za praćenje je jednostavna: praćenje vašeg novčanika je kao dodavanje još jedne kreditne kartice u pregrade vašeg novčanika. Sama kartica nije uopšte velika; ima istu visinu i širinu kao kreditna kartica, i debljine je samo oko dve kreditne kartice. Savršeno će se uklopiti u skoro svaki novčanik koji možete zamisliti, uključujući Nomad-ov sopstveni Card Wallet Plus.
Nomad Tracking Card
Dizajn kartice je zapravo prilično kul. Ističe unutrašnje komponente kartice spolja kako bi joj dao karakter, omogućavajući vam da zavirite i vidite gde se nalazi NFC čip i namotaji za punjenje. Kada izvadite karticu iz pakovanja, postoji nalepnica koja vas upućuje da pritisnete i držite dugme za uparivanje da biste započeli postavljanje. Nakon što to uradite, otvorite aplikaciju Find My na svom iPhone-u, dodajte novi uređaj i lociraće karticu kao Nomad Card. Dajte joj novo ime, dodajte emoji ili profilnu fotografiju i bićete spremni. Pošto koristi mrežu Find My, možete pratiti karticu kao i bilo koji drugi Apple uređaj koji posedujete. Međutim, nema ultraširokopojasne mogućnosti, tako da ne možete koristiti svoj iPhone 15 da vas vodi direktno do vašeg novčanika. Ipak, moći ćete tačno da vidite gde ste je ostavili i čak omogućiti da kartica proizvede zvuk da bi vam je bilo lakše pronaći. Nomad je kartici za praćenje dao IPX7 ocenu, što znači da je sigurna za potapanje u vodu do jednog metra dubine do 30 minuta. To je idealno ne samo za duge letnje dane pored bazena, već i za one situacije kada vam novčanik upadne u baricu ili platite nešto dok pada kiša. Nomad je karticu za praćenje opremio punjivom baterijom koja može trajati do pet meseci sa punim punjenjem. U poređenju, AirTag može trajati godinu dana sa novom baterijom, dok Tile Slim može trajati do tri godine sa ne-zamenjivom, ne-punjivom baterijom. Nema USB-C port za punjenje; umesto toga, kartica podržava Qi bežično punjenje, tako da je možete staviti na bilo koji bežični punjač koji imate da biste je napunili. Takođe radi sa MagSafe punjenjem. S obzirom da ima dovoljno metala u kartici da zadrži vezu, možete koristiti i stojeće MagSafe punjače.
Nomad Tracking Card
Važno je napomenuti da u kartici nema magneta i da neće oštetiti vaše kreditne kartice. Po ceni od 40 dolara, Kartica za praćenje je dodatak koji treba preporučiti.