Lora DiCarlo se vraća sa dve nove seks igračke

Prvi proizvod ove kompanije je ostvario prodaju od 3 miliona dolara za pet nedelja

Kompanija Lora DiCarlo je prdstavila dve nove seks igračke na CES sajmu, godinu dana nakon što im je zabranjeno da učestvuju na ovom sajmu.

Proizvodi Onda i Baci su drugi i treći robotski masažeri ove kompanije, i oba su dobila nagrade na CES sajmu za inovacije.
Činjenica da Lora DiCarlo uopšte učestvuje na CES sajmu je vest sama po sebi.

Prošle godine, kompaniji je prvobitno dozvoljeno da predstavi svoj prvi masažer po imenu Osé, i dobili su nagradu za inovacije u robotici.

Asocijacija za potrošačku tehnologiju (CTA), koja je organizator ovog sajma, je kasnije rekla da je to bila greška i kompaniji Lora DiCarlo su oduzeli nagradu i zabranili su im nastup na sajmu.

U CTA su tvrdili da je tehnologija vezana za seks industriju zabranjena na sajmu, iako je nekim tehnološkim kompanijama iz seks industrije dozvoljavano godinama da učestvuju.

Pored novih masažera, Lora DiCarlo je takođe objavila brojke vezane za prodaju modela Osé, koji je postao dostupan u pretprodaji krajem novembra 2019. godine.

U kompaniji kažu da je Osé ostvario prodaju od preko 3 miliona dolara pre kraja godine.
Ovaj masažer košta 290 dolara – tako da je prodato otprilike 10.000 komada.

Modeli Onda i Baci bi trebalo da se nađu u slobodnoj prodaji u martu.

Oni će biti jeftinije, specifičnije verzije modela Osé, i suštinski će razdvojiti taj proizvod u dva nova: model Onda, „robotski masažer G tačke“, i model Baci, „robotski stimulator klitorisa“.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde