Amazon predstavlja prvi Kindle za decu

Dobrodošli u zabavište.

Ako želite da vaša deca više čitaju, umesto što gledaju TV, Amazon nije zaboravio na vas niti na vaše dete. Pored tablet uređaja Fire HD 10 Kids Edition koji su najavili, u kompaniji Amazon su predstavili i potpuno novi Kindle Kids Edition, prvi elektronski čitač knjiga namenjen deci.

Za dodatnih 20 dolara u odnosu na redovni Kindle, Kids Edition dolazi sa četiri šarolike zaštitne maske, dve godine garancije i godinu dana besplatnog pristupa FreeTime Unlimited servisu ove kompanije.

Sa garancijom od dve godine, Amazon kaže da će zameniti uređaj za džabe ako mu se bilo šta desi. FreeTime Unlimited, ako niste upoznati, nudi nekih 20.000 dečijih knjiga, video snimaka i aplikacija. Može da se koristi na više uređaja, tako da imate rezervu kada vaše dete hoće da radi nešto drugo.

Ovaj servis možete da dodata svojoj postojećoj Prime pretplati za 2,99 dolara mesečno.
U suprotnom cena je 4,99 dolara mesečno. Amazon je pripremio i nekoliko ponuda za godišnju pretplatu za porodice sa jednim detetom ili onima sa više dece.

Amazon je takođe dodao i dosta novih softverskih funkcija koje će deci zadržati pažnju dok čitaju. Pored integrisanog rečnika u okviru Kindle uređaja, Kids Edition uključuje i funkciju Word Wise koja automatski definiše teške reči.

Ovaj elektronski čitač će pretvoriti bilo koju reč koju dete istraži u infotmativnu karticu koju dete kasnije može ponovo da prouči. Tu su i značke za dostignuća koje deca zarađuju, kao i zabavnije pozadniske teme ekrana od onih koje se dobijaju sa redovnim Kindle uređajima.

Takođe vredi pomenuti da je Kids Edition zasnovan na novoj verziji softvera za Kindle koju je Amazon najavio u martu, tako da uključuje i podesivo prednje svetlo.

Po ceni od 109,99 dolara, Kindle Kids Edition je skuplji od običnog Kindle uređaja koji košta 89,99 dolara, ali je jeftiniji od Paperwhite verzije koja staje 129,99 dolara. Kindle Kids Edition je dostupan u pretprodaji, a isporuke kreću 30. oktobra.

Ako odmah kupite dva ova elektronska čitača knjiga, Amazon će vas nagraditi sa 25% popusta na ukupnu cenu za ta dva proizvoda.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...

Vaš telefon vas prisluškuje – evo...

Ako ste ikada guglali „da li me moj telefon prisluškuje?“, odgovor je da, sluša vas sve...
Ako želite da vaša deca više čitaju, umesto što gledaju TV, Amazon nije zaboravio na vas niti na vaše dete. Pored tablet uređaja Fire HD 10 Kids Edition koji su najavili, u kompaniji Amazon su predstavili i potpuno novi Kindle Kids Edition, prvi elektronski čitač knjiga namenjen deci. Za dodatnih 20 dolara u odnosu na redovni Kindle, Kids Edition dolazi sa četiri šarolike zaštitne maske, dve godine garancije i godinu dana besplatnog pristupa FreeTime Unlimited servisu ove kompanije. Sa garancijom od dve godine, Amazon kaže da će zameniti uređaj za džabe ako mu se bilo šta desi. FreeTime Unlimited, ako niste upoznati, nudi nekih 20.000 dečijih knjiga, video snimaka i aplikacija. Može da se koristi na više uređaja, tako da imate rezervu kada vaše dete hoće da radi nešto drugo. Ovaj servis možete da dodata svojoj postojećoj Prime pretplati za 2,99 dolara mesečno. U suprotnom cena je 4,99 dolara mesečno. Amazon je pripremio i nekoliko ponuda za godišnju pretplatu za porodice sa jednim detetom ili onima sa više dece. Amazon je takođe dodao i dosta novih softverskih funkcija koje će deci zadržati pažnju dok čitaju. Pored integrisanog rečnika u okviru Kindle uređaja, Kids Edition uključuje i funkciju Word Wise koja automatski definiše teške reči. Ovaj elektronski čitač će pretvoriti bilo koju reč koju dete istraži u infotmativnu karticu koju dete kasnije može ponovo da prouči. Tu su i značke za dostignuća koje deca zarađuju, kao i zabavnije pozadniske teme ekrana od onih koje se dobijaju sa redovnim Kindle uređajima. Takođe vredi pomenuti da je Kids Edition zasnovan na novoj verziji softvera za Kindle koju je Amazon najavio u martu, tako da uključuje i podesivo prednje svetlo. Po ceni od 109,99 dolara, Kindle Kids Edition je skuplji od običnog Kindle uređaja koji košta 89,99 dolara, ali je jeftiniji od Paperwhite verzije koja staje 129,99 dolara. Kindle Kids Edition je dostupan u pretprodaji, a isporuke kreću 30. oktobra. Ako odmah kupite dva ova elektronska čitača knjiga, Amazon će vas nagraditi sa 25% popusta na ukupnu cenu za ta dva proizvoda.