Samsung Galaxy S24 serija – Inovacije AI koje menjaju pravila igre

Ljubitelji mobilnih telefona još od prošlog leta željno iščekuju novu Samsung flagship seriju Galaxy S24, zbog najavljenih unapređenja i inovacija koje drugi telefoni nemaju.

Verni Samsung korisnici nisu sumnjali da će Samsung Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra imati najbolju kameru i najbrži procesor, međutim, najveće nestrpljenje bilo je zbog Galaxy AI funkcija! Samsung je usavršio svoju veštačku inteligenciju kako bi obezbedio personalizovan i inteligentan doživljaj korišćenja telefona.

Šta je to novo? Novina koju donosi S24 serija je opcija Chat Assist, koja omogućava da svaka prepiska ima ton koji smo zamislili. Može da da ljubazan ton poslovnoj komunikaciji ili kreativnu frazu za copy na društvenim mrežama.

Pametni telefon sročiće rečenicu koja je potpuno primerena konverzaciji, dok se mi fokusiramo na suštinu poruke koju želimo da pošaljemo. Još jedna korisna alatka je i Android Auto koji će sumirati dolazne poruke i predložiti adekvatne odgovore i radnje, što značajno može da uštedi vreme i da nas spasi kad se nađemo u nekoj gužvi.

Pretraživanje jednim pokretom na Samsung Galaxy S24

Velika novina je i u domenu pretrage. U saradnji sa najvećim svetskim liderom za pretragu Google, nova S serija donosi pretraživanje jednim pokretom. Ako vidite prelepu sliku nekog poznatog mesta u pozadini objave prijatelja na društvenim mrežama ili iznenađujuću zabavnu činjenicu na YouTube Shorts, uz pomoc Circle to Search možete brzo da saznate više – bez potrebe da napuštate aplikaciju u kojoj se trenutno nalazite.

Takođe, za određene pretrage, moći ćete da vidite generativne preglede zasnovane na veštačkoj inteligenciji, koji pružaju korisne informacije i sadržaj prikupljen sa cele mreže.

Circle to Search funkcioniše veoma jednostavno. Dugim pritiskom na početno dugme možete da zaokružite, označite, precrtate ili dodirnete bilo šta na ekranu Galaxy S24 uređaja da biste videli korisne, visokokvalitetne rezultate pretrage.

Galaxy S24 uređaji imaju sveobuhvatan paket alata ProVisual Engine, koji transformišu opcije fotografisanja i snimanja i daju maksimalnu kreativnu slobodu. Drhtave, pikselizovane fotografije snimljene izdaleka su davna prošlost.

Kamera – Samsung Galaxy S24

Quad Tele System uređaja Galaxy S24 Ultra sa sočivom sa optičkim zumom 5x, funkcioniše sa senzorom od 50MP da bi omogućio performanse optičkog kvaliteta na nivoima zuma od 2x, 3x, 5x do 10x zahvaljujući Adaptive Pixel Sensor-u. Slike takođe pokazuju kristalno jasne rezultate pri uvećanju 100x sa poboljšanim digitalnim zumom.

Nakon što su napravljeni sjajni snimci, Galaxy AI1 alati za uređivanje omogućavaju jednostavne izmene poput brisanja, stvaranja nove kompozicije i remasterizovanje fotografija. Za lakšu i efikasniju optimizaciju, Edit Suggestion koristi Galaxy AI1 da predloži savršeno prikladna podešavanja za svaku fotografiju.

Da bi korisnicima pružio još više kreativne kontrole i slobode, Generative Edit može da popuni delove pozadine slike generativnom veštačkom inteligencijom. Kada je slika kriva, AI će popuniti ivice.

Kada osobu ili predmet treba malo pomeriti da bi bili u savršenom položaju, Galaxy AI omogućava korisnicima da podese položaj subjekta i generiše savršeno uklopljenu pozadinu na svom originalnom mestu.

Dostupnost – Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Ultra dostupan je u četri boje – titanijum crnoj, titanijum sivoj, titanijum ljubičastoj i titanijum žutoj. Modeli Galaxy S24+ i Galaxy S24 dostupni su u oniks crnoj, mermerno sivoj, kobalt ljubičastoj i ćilibar žutoj, omogućavajući korisnicima da budu uvek u trendu.

Serija Galaxy S24 dostupna je i u posebnom periodu prednarudžbine, gde kupovinom jednog od uređaja dobijate model sa duplo većim memorijskim prostorom po ceni osnovne varijante, čime se mogu postići značajne uštede.

Period prednarudžbine traje od 17. do 30. januara 2024 ili do isteka zaliha, a sve informacije možete pronaći na linku.

*Promocija isključuje modele od od 1TB.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Dosadni telefon: izgorela generacija Z odbacuje...

Dosadni telefon, lansiran na Milanskoj nedelji dizajna, najnoviji je uređaj koji koristi brigu mladih ljudi o...

Top 5: Gedžeta koje svaki putnik...

Postoji mnoštvo uređaja, gedžeta i proizvoda koji će olakšati vaše sledeće putovanje. Ovo je definitivna lista...

Dron TY-3R je u osnovi leteći...

Kada je sigurnost na otvorenoj vodi u pitanju, svaka sekunda je važna. Što brže možete stići...

MOONDROP MIAD01 5G SMARTPHONE HIFI AUDIO...

Gotovo svi moderni pametni telefoni fokusirani su na sliku. Čudno je, međutim, da ne postoji telefon...

Samsung AI dom

Kompanija Samsung Electronics premijerno je na našem tržištu prikazala nove uređaje iz kategorije bele tehnike, televizora...

HONOR je na VivaTech događaju predstavio...

Globalni tehnološki brend HONOR debitovao je na VivaTech događaju, jednom od najvećih tehnoloških u Evropi. Tokom...

Najbolji način za nadogradnju zvuka na...

Fiio je ponovo uspeo sa KA11. USB DAC početnog nivoa ima metalno kućište i odličan kvalitet...

Možete dobiti kompletniju sliku zdravlja sa...

Garmin predstavlja još jedan alat za korisnike koji žele da prate svoje zdravlje preko pametnog monitora...

Za slušaoca orijentisanog na detalje

U čast 100. godišnjice Beyerdynamic-a, slušalice DT 770 Pro X LE u vrednosti od 199 dolara...

Oxa trener za disanje: dišite bolje,...

Oxa Breathing Coach nudi rafiniranu aplikaciju sa različitim vežbama, pružajući trenutne povratne informacije kako bi se...
Verni Samsung korisnici nisu sumnjali da će Samsung Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra imati najbolju kameru i najbrži procesor, međutim, najveće nestrpljenje bilo je zbog Galaxy AI funkcija! Samsung je usavršio svoju veštačku inteligenciju kako bi obezbedio personalizovan i inteligentan doživljaj korišćenja telefona. Šta je to novo? Novina koju donosi S24 serija je opcija Chat Assist, koja omogućava da svaka prepiska ima ton koji smo zamislili. Može da da ljubazan ton poslovnoj komunikaciji ili kreativnu frazu za copy na društvenim mrežama. Pametni telefon sročiće rečenicu koja je potpuno primerena konverzaciji, dok se mi fokusiramo na suštinu poruke koju želimo da pošaljemo. Još jedna korisna alatka je i Android Auto koji će sumirati dolazne poruke i predložiti adekvatne odgovore i radnje, što značajno može da uštedi vreme i da nas spasi kad se nađemo u nekoj gužvi.

Pretraživanje jednim pokretom na Samsung Galaxy S24

Velika novina je i u domenu pretrage. U saradnji sa najvećim svetskim liderom za pretragu Google, nova S serija donosi pretraživanje jednim pokretom. Ako vidite prelepu sliku nekog poznatog mesta u pozadini objave prijatelja na društvenim mrežama ili iznenađujuću zabavnu činjenicu na YouTube Shorts, uz pomoc Circle to Search možete brzo da saznate više – bez potrebe da napuštate aplikaciju u kojoj se trenutno nalazite. Takođe, za određene pretrage, moći ćete da vidite generativne preglede zasnovane na veštačkoj inteligenciji, koji pružaju korisne informacije i sadržaj prikupljen sa cele mreže. Circle to Search funkcioniše veoma jednostavno. Dugim pritiskom na početno dugme možete da zaokružite, označite, precrtate ili dodirnete bilo šta na ekranu Galaxy S24 uređaja da biste videli korisne, visokokvalitetne rezultate pretrage. Galaxy S24 uređaji imaju sveobuhvatan paket alata ProVisual Engine, koji transformišu opcije fotografisanja i snimanja i daju maksimalnu kreativnu slobodu. Drhtave, pikselizovane fotografije snimljene izdaleka su davna prošlost.

Kamera - Samsung Galaxy S24

Quad Tele System uređaja Galaxy S24 Ultra sa sočivom sa optičkim zumom 5x, funkcioniše sa senzorom od 50MP da bi omogućio performanse optičkog kvaliteta na nivoima zuma od 2x, 3x, 5x do 10x zahvaljujući Adaptive Pixel Sensor-u. Slike takođe pokazuju kristalno jasne rezultate pri uvećanju 100x sa poboljšanim digitalnim zumom. Nakon što su napravljeni sjajni snimci, Galaxy AI1 alati za uređivanje omogućavaju jednostavne izmene poput brisanja, stvaranja nove kompozicije i remasterizovanje fotografija. Za lakšu i efikasniju optimizaciju, Edit Suggestion koristi Galaxy AI1 da predloži savršeno prikladna podešavanja za svaku fotografiju. Da bi korisnicima pružio još više kreativne kontrole i slobode, Generative Edit može da popuni delove pozadine slike generativnom veštačkom inteligencijom. Kada je slika kriva, AI će popuniti ivice. Kada osobu ili predmet treba malo pomeriti da bi bili u savršenom položaju, Galaxy AI omogućava korisnicima da podese položaj subjekta i generiše savršeno uklopljenu pozadinu na svom originalnom mestu.

Dostupnost - Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Ultra dostupan je u četri boje - titanijum crnoj, titanijum sivoj, titanijum ljubičastoj i titanijum žutoj. Modeli Galaxy S24+ i Galaxy S24 dostupni su u oniks crnoj, mermerno sivoj, kobalt ljubičastoj i ćilibar žutoj, omogućavajući korisnicima da budu uvek u trendu. Serija Galaxy S24 dostupna je i u posebnom periodu prednarudžbine, gde kupovinom jednog od uređaja dobijate model sa duplo većim memorijskim prostorom po ceni osnovne varijante, čime se mogu postići značajne uštede. Period prednarudžbine traje od 17. do 30. januara 2024 ili do isteka zaliha, a sve informacije možete pronaći na linku. *Promocija isključuje modele od od 1TB.