CES 2021: Najnoviji S21

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. je predstavila Galaxy S21, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra pametne telefone, najnovije flegšip uređaje sa novim dizajnom, koji donosi vrhunsko iskustvo koje u potpunosti menja pojam pametnog telefona.

Kreiran prema načinu na koji korisnici sada žive, Galaxy S21 donosi izobilje savremenih inovacija, koje omogućavaju korisnicima da se izraze kao nikada do sad i dobiju najviše od svakog iskustva.

Ono što je specifičnost Galaxy S21 Ultra pametnog telefona je mogućnost korišćenja S Pen olovke, čime je S21 Ultra postao prvi Galaxy S uređaj koji pruža podršku olovci za maksimalnu produktivnost i kreativnost.

„Živimo u svetu u kojem mobilni uređaji zauzimaju važno mesto, budući da mnogi od nas rade na daljinu i provode više vremena kod kuće. Takođe, uvek smo težili pružanju izbora, posebno u novim okolnostima kada je izražena sve veća potreba za istim, i zato Galaxy S21 serija omogućava da svako odabere uređaj koji najbolje odgovara ličnom stilu i multimedijalnim potrebama koje se stalno menjaju”, izjavio je TM Roh, predsednik i direktor odeljenja za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Duže od decenije, Galaxy S serija donosi najsavremenije iskustvo flegšip mobilnih telefona onim korisnicima koji se oslanjaju na svoje pametne telefone za povezivanje, zabavu i izražavanje svoje individualnosti.”

Galaxy S21 donosi hrabar novi dizajn sa kompaktnim displejem od 6.2 inča. Galaxy S21+ dolazi sa proširenim ekranom od 6.7 inča, uz jaču bateriju, odličnu za maratonske gejmere i ljubitelje serija.

Nova Galaxy S21 serija uvodi Contour Cut kameru koja se neprimetno stapa sa metalnim okvirom uređaja, donoseći elegantan i upadljiv izgled.

S21 i S21+ biće dostupni u nizu privlačnih boja, uključujući i novu fantomski ljubičastu boju.

Osim toga, svaki uređaj je na poleđini obložen luksuznim matiranim završnim slojem, koji daje sofisticirani izgled i osećaj.

Poboljšani 8K Snap omogućava pravljenje kristalno čistih 8K video snimaka, kako bi sva akcija bila snimljena na najbolji način, uz mogućnost pravljenja fotografija od kadrova iz snimka, jednostavnim pritiskom na record opciju.

Trostruka kamera profesionalnog ranga na bazi veštačke inteligencije je dizajnirana za sve one prilike kada korisnici žele da imaju veću kontrolu nad sadržajem.

Sistem kamera intuitivno procenjuje i prilagođava se sadržaju, kako bi konačni snimak ispao savršeno.

Personalizovana Samsung Care+ Pro podrška na Galaxy S21 telefonima pruža korisnicima potpuni osećaj sigurnosti i spokoja, u vidu korisničke podrške putem telefona ili chat-a 24/7, popravke ekrana, produžene garancije i osiguranja u slučaju iznenadnog kvara. Samsung Care+ osiguranje dostupno je na samsung.com/samsung-care-plus/.

Od 29. januara 2021. godine, Galaxy S21 i Galaxy S21+ biće dostupni kod operatora, kao i u maloprodaji, u sledećim bojama:

Galaxy S21: Fantomski ljubičasta, fantomski siva, fantomski ružičasta i fantomski bela, u verzijama od 128GB i 256GB, sa 8GB RAM memorije (verzija od 256GB biće dostupna samo u fantomski sivoj boji).

Galaxy S21+: Fantomski ljubičasta, fantomski srebrna i fantomski crna u verzijama od 128GB i 256GB, sa 8GB RAM memorije (verzija od 256GB biće dostupna samo u fantomski crnoj boji).

Naručivanje u pretprodaji trajaće od 14. do 28. januara 2021. godine, putem sledećeg linka: https://www.samsung.com/rs/offer/preorder-galaxy-s21/.

Svi korisnici koji u toku promotivnog perioda naruče novi Samsung Galaxy S21+ 5G ili S21 5G dobiće na poklon novi Samsung SmartTag lokator i Galaxy Buds Live bežične slušalice.

Preporučena maloprodajna cena za Galaxy S21 (5G 8/128GB) je 104.990 dinara, dok će preporučena maloprodajna cena za Galaxy S21+ (5G 8/128GB) biti 129.990 dinara.

„Galaxy S21 Ultra sjajan je primer kako Samsung svoje inovacije posvećuje korisniku, kako bi mogao da obogati svoju svakodnevnicu prema vlastitom životnom stilu. Bez tehnologije danas ne možemo normalno funkcionisati i ostati povezani, zato sa ovim uređajem želimo napraviti korak napred i pomeriti granice onoga što je moguće sa pametnim telefonima.“, izjavio je TM Roh, predsednik i direktor odeljenja za mobilne komunikacije, kompanije Samsung Electronics.

Galaxy S21 Ultra dostupan je u fantomski crnoj i fantomski sivoj boji, a ceo uređaj je presvučen luksuznim mat završnim slojem za posebno sofisticiran izgled.

Galaxy S21 Ultra najveći je uređaj iz Galaxy serije do sada, sa Dynamic AMOLED 2X displejem od 6.8 inča.

Novitet je svakako mogućnost da korisnik ne mora da bira između Quad HD+ kvaliteta displeja ili brzine osvežavanja od 120 Hz – sada su te dve komponente dostupne istovremeno.

Galaxy S21 Ultra dolazi sa četvorostrukom zadnjom kamerom koja se sastoji od ultraširoke, široke i dvostruke tele-foto kamere.

Kamera je opremljena pro senzorom od 108 MP, sa kojim je moguće snimiti 12-bitne HDR fotografije sa 64 puta većim bogatstvom boja i tri puta širim dinamičkim rasponom.

Uz Galaxy S21 Ultra, od sada je po prvi put u istoriji pametnih telefona moguće snimiti videozapis u 4K kvalitetu sa 60 FPS-a, što uključuje prednju i zadnju kameru.

Dodatno, moguće je svaki snimak urediti i do najsitnijeg detalja uz pomoć RAW datoteke od 12 bita.

Naručivanje u pretprodaji trajaće od 14. do 28. januara 2021. godine, putem sledećeg linka: https://www.samsung.com/rs/offer/preorder-galaxy-s21/.

Svi korisnici koji u toku promotivnog perioda naruče novi Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, dobiće na poklon novi Samsung SmartTag lokator i Galaxy Buds Pro bežične slušalice.

Preporučena maloprodajna cena za Galaxy S21 Ultra (5G 12/128GB) biće 152.990 dinara.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde