Nagrada Stelviu za dizajn magazina

Dizajna modela Alfa Romeo Stelvio ubedio je čitaoce automobilskog magazina „Auto, Motor und Sport“.

Oni su u anketi „Autonis“ izglasali ovaj model za pobednika u kategoriji „Velika terenska vozila“.

Stil i elegancija modela Stelvio, koji je takođe i jedan od najsportskijih modela u svom segmentu, plod su rada brenda Alfa Romeo tj. njegovog dizajnerskog centra Centro Stile.

„Počastvovani smo što su čitaoci magazina „Auto, Motor und Sport“ dodelili ovu prestižnu „Autonis“ nagradu modelu Alfa Romeo Stelvio, kao najlepšem terencu u svojoj klasi. Ova nagrada predstavlja priznanje italijanskom dizajnu i našem Alfa Romeo dizajnerskom potpisu koji predstavlja kombinaciju odličnih proporcija, osobenih elemenata i prelepih, ručno oblikovanih površina“, rekao je Klaus Buse (Busse), šef dizajna FCA grupe za region EMEA.

Pored modela Stelvio, magazin „Auto, Motor und Sport“ je prethodno modelima Giulia, MiTo i Giulietta dodelio nagrade za najlepši automobil u njihovim klasama, a već dve godine zaredom, nagrada za „Dizajnerski brend godine“ odlazi u ruke brenda Alfa Romeo.

Tačno 16.182 čitaoca magazina Auto, Motor und Sport, kao i korisnici digitalnih usluga, su glasali za oko 100 modela podeljenih u deset klasa u okviru Autonis takmičenja.

Rezultat unutar kategorije je bilans odobravanja i negodovanja za svaki model.

Svaki učesnik je imao četiri glasa po kategoriji, dva za posebno uspešan dizajn, i dva za manje ubedljive oblike.

Negativni sudovi se stoga broje koliko i pozitivni.

Ovi drugi su prevagnuli u slučaju modela Alfa Romeo Stelvio – prvog terenca u istoriji brenda koji je osvojio 20,4 odsto glasova u kategoriji – Veliki terenci.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde