Prestige asortiman

Tamo gde je more kao dom: porodične jahte, vaš drugi dom

Od 1989. godine, brodogradilište PRESTIGE je usavršilo i redefinisalo industrijsku rafinisanost sticanu decenijama provedenim na vodi.

Dizajnirane od strane moreplovaca, za one koji obožavaju more, PRESTIGE jahte su dragulj francuskog nautičkog inženjeringa: nekoliko generacija, bogata riznica znanja, jednaka želja da se izgradi kvalitet i stvori lepota.

PRESTIGE je jedno od prvih brodogradilišta koje pravi lagane, prostranije, pouzdanije i udobnije jahte tako što primenjuje sisteme POD propulzije, koji su uneli revoluciju u život na brodu po pitanju efikasnosti, lakoće manevrisanja, buke i vibracija.

Za besprekoran kvalitet izgradnje, u brodogradilištu Prestige koriste izvanredne alate poput softvera CATIA CAO design kompanije Dassault Systèmes.
Ovaj softver omogućava dizajnerskom timu da ispituje i kombinuje u 3D tehnlogiji sve delove koji čine motornu jahtu, sve do najmanjeg šrafa.

Digitalizovane mašine, roboti za lakiranje i čitav niz alata koji oslobađaju radnike potrebe da se bave monotonim zadacima, omogućavaju im da se koncentrišu na kvalitet.
Zbog toga su korito oblikovano infuzijom, strukture i paluba ostvarile značajne uštede na težini, a da pritom nije žrtvovana krutost.

Investirajući u jedva primetne inovacije koje poboljšavau kvalitet života na brodu, brodogradilište Prestige je učinilo tehničke karakteristike manje vidljivim, dok vlasnici Prestige jahti i dalje uživaju isti nivo udobnosti i lakoću života na vodi.

Prestige jahte su prve jahte sa DockSense sistemom za pomoć pri pristajanju.
Ova tehnologija automatizuje i pojednostavljuje iskustvo pristajanja.

DockSense sistem je kreiran da poboljša kapetanove upravljačke veštine uz pomoć tehnologije koja projektuje virtuelni branik oko plovila.

Ako neki objekat ili drugo plovilo naiđe na virtuelni branik, DockSense sistem automatski preuzima komande kako bi se izbegao taj objekat i pomaže kapetanu da bezbedno pristane.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde