TOP 5: Filmova koji se gledaju samo na OLED TV

Tokom protekle dve godine zavoleli smo gledanje filmova u udobnosti sopstvenog doma, a proizvođači su se potrudili da nam na modernim uređajima obezbede efekat velikog platna. Predlažemo da sledećih pet filmova pogledate na OLED televizorima koji će vam pružiti pravi bioskopski užitak:

Matriks uskrsnuća  

Dugo iščekivani četvrti deo jedne od najuspešnijih filmskih franšiza stigao je krajem prošle godine i izazvao podeljene kritike, od oduševljenja do ocene da je daleko ispod očekivanja. Ako do sada niste, svakako predlažemo da pogledate šta se desilo 20 godina nakon navodne smrti Nea kojeg tumači Kijanu Rivs (Keanu Reeves). Vizije koje on doživljava od plavih pilula potpuno će vas preplaviti kada ih budete pratili na LG OLED televizorima.

Materijali upotrebljeni za osvetljenje su unapredili i osnažili intenzitet svetlosti, a rezultat je svetlija, oštrija slika i veći užitak u gledanju. Novi LG modeli imaju procesor zasnovan na veštačkoj inteligenciji koji unapređuje dvokanalni zvuk u virtuelni zvuk od 5.1.2 kanala, što znači da ćete osetite akciju i haos oko sebe dok tonete dublje u Neov svet.

Dina 

Epski SF spektakl Denija Vilneva (Denis Villlenueve) sa mnogo likova i slojevitom pričom odneo je najviše oskara ove godine – šest od deset nominacija. Među njima su nagrade za najbolje vizuelne efekte, zvuk, muziku i fotografiju. Ovaj savršeno dizajnirani film o dve sile koje izrabljuju pustinjsku planetu Arakis ne treba gledati bilo gde.

Svedena paleta u kojoj dominiraju boje peska i neverovatne građevine i letelice dolaze do izražaja u svoj svojoj lepoti na OLED ekranima i zato predlažemo da ovaj film gledate na televizoru LG 4K HDR Smart OLED. Njegovi samosvetleći pikseli mogu da pokažu najsitniju zvezdu na najtamnijem nebu, sa maksimalnom preciznošću i jasnoćom.

 Hitna pomoć

U ovom akcionom trileru prepunom vratolomija, Džejk Džilenhol (Jake Gyllenhaal) glumi harizmatičnog kriminalca Denija koji iz humanih pobuda s bratom kreće u najveću pljačku banke u istoriji Los Anđelesa. U jednom trenutku operacija kreće po zlu, pa oni otimaju ambulantno vozilo s teško ranjenim policajcem i radnicom hitne pomoći. Kad ga gledate na LG B2 modelu od 77 inča sa OLED panelom sa preciznim izrazom boja, izuzetnim kontrastom i zvučnim sistemom koji isporučuje zvuk kao u bioskopu, imate utisak kao da ste u vozilu hitne pomoći zajedno braćom u ovoj ludo brzoj poteri.

Projekat Adam 

Novi SF blokbaster sa Rajanom Rejnoldsom (Ryanom Raynolds), obradovaće ljubitelje tematike putovanja kroz vreme. Nakon slučajnog dolaska u 2022. godinu, pilot i vremenski putnik Adam Rid (Adam Reid), sreće se sa samim sobom u uzrastu kada je imao 12 godina i zajedno kreću u misiju spasavanja budućnosti. Na LG OLED televizorima uživaćete u svim bojama sadašnjosti i budućnosti jer oni ne samo da reprodukuju savršenu crnu, već i sve ostale boje. Interteck, globalna agencija za testiranje sa sedištem u UK, potvrdila je da LG OLED ekrani imaju 100% vernost boja, što znači da su boje na ekranu približne bojama originalne slike.

Ne gledaj gore 

Sa glumačkom ekipom koju predvode Leonardo Dikaprio (Leonardo Dicaprio),

Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence) i Meril Strip (Meryl Streep), ovaj film Mek Keja (Mc Kay) je apokaliptična komedija katastrofe o ogromnoj kometi koja sasvim izvesno juri ka Zemlji, donoseći trenutno uništenje. Dvoje astronoma odlaze u Belu kuću u nadi da će dobiti pomoć, kako bi sprečili katastrofu, ali nailaze na ismevanje i poricanje od strane čitave javnosti. I ovo ostvarenje na OLED televizorima izgleda kao na filmskom platnu. Zahvaljujući α7 Gen 5 AI procesoru kompanije LG, unapređen je prikaz objekata u prednjem planu i pozadini tako da se dobija prirodna dubina, a boje su istovremeno spektakularno živopisne i precizne.

Ovo su takođe televizori koji će „naučiti“ šta volite i putem ThinQ aplikacije preporučiti sličan sadržaj.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde