SPX 190 je najmanje plovilo u Sea Ray liniji pristupačnih, porodičnih brodova koji nudi dobar izgled, dosta prostora u kokpitu i veliku krmenu platformu. Jedna od najvećih prednosti ovog modela je njegov komfor, širina plovila je neverovatnih 2,54 cm, što je širina većih plovila, kao i pramčani deo, koji može kompletno da se zatvori i da se komotno smeste dve – tri osobe.

S obzirom na to da je SPX linija osmišljena da bude pristupačna, svi modeli su opremljeni osnovnom opremom koja je neophodna za dobar provod. Međutim, postoji toliko dodatnih opcija da praktično svačije želje i prohtevi mogu biti uslišeni. Prva od tih opcija je boja korita.

Potom na red dolazi pogon. Možete da birate između vanbrodskog i brodskog pogona. Osnovni motor sa brodskim motorom je 4.5-litarski MerCruiser od 200ks/ 149 kW i sa vanbrodskim motorom snage 115 hp / 84,6 kW.

Glavna stvar na ovom brodu je oprema… „Cap- tain’s“ paket je osnovni paket koji plovilo treba da ima, koji sadrzi bimini tendu, ceradu kokpita i pramca, sto od tikovine u kokpitu i dodatne jastuke. Uz ovaj paket kada se doda LED osvetljenje u kokpitu, premijum komandna tabla na upravljačkoj konzoli i muzika koji su u standardnoj opremi, plovilo dobija na luksuzu.

Unapređeni tapacirung je prvo što se primeti. Boja enterijera se bira izmedju tri boje: Ivory (bela) Dune (bež) i Stone (svetlo siva). U ponudi su i dve opcije podnih obloga, kvalitetni nautički tepih i Infinity Woven Vinyl.

Za ljubitelje sportova na vodi tu je paket “Elevation” koji sadrži: Water sports tower, nosače za dasku za vodu i retrovizor za skijaša.

Treba spomenuti i tendu, koja je jako bitna oprema na plovilu, kod drugih plovila u ovoj kategoriji, tenda je mala i predstavlja veliki problem na vodi. Sea Ray se potrudio da napravi veliku tendu koja prekriva deo od vetrobrana do ležaljke na krmi.

Pored gore navedenog, možete da odaberete jos dosta opreme, prekrivku kompletnog zatvaranja plovila, krmeni tuš, coolbox frižider 12v, digitalna komandna tabla, paket zatvaranja krmenog dela sa prednjim i bočnim prozorima

Nije iznenađujuće što ovaj brod ima odlično upravljanje. Agresivne vožnje podnosi bez neželjenih efekata kao što je ljuljanje.

Pored dosta mesta za sedenje i uživanje na plovilu ima dosta ostava za odlaganje stvari, što je jako bitno na manjim plovilima. To je tema kojom se u brodogradilištu Sea Ray dosta bave u zadnje vreme. Ne dozvoljavaju da to remete potrebe kupca za skladišnim prostorom.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...

PEUGEOT SCOOTER SPEEDFIGHT 4 – Najpoželjniji...

Prvi Speedfight model, koji je 1997. godine svojim hitrim stilom i sportskim specifikacija- ma praktično izumeo...

Rolls-Roice predstavlja La Rose Noire Droptail...

Glavni izvor inspiracije za ovu tamnu, hrabru i moćnu limuzinu bila je ruža Black Baccara, koja...
SPX 190 je najmanje plovilo u Sea Ray liniji pristupačnih, porodičnih brodova koji nudi dobar izgled, dosta prostora u kokpitu i veliku krmenu platformu. Jedna od najvećih prednosti ovog modela je njegov komfor, širina plovila je neverovatnih 2,54 cm, što je širina većih plovila, kao i pramčani deo, koji može kompletno da se zatvori i da se komotno smeste dve - tri osobe. S obzirom na to da je SPX linija osmišljena da bude pristupačna, svi modeli su opremljeni osnovnom opremom koja je neophodna za dobar provod. Međutim, postoji toliko dodatnih opcija da praktično svačije želje i prohtevi mogu biti uslišeni. Prva od tih opcija je boja korita. Potom na red dolazi pogon. Možete da birate između vanbrodskog i brodskog pogona. Osnovni motor sa brodskim motorom je 4.5-litarski MerCruiser od 200ks/ 149 kW i sa vanbrodskim motorom snage 115 hp / 84,6 kW. Glavna stvar na ovom brodu je oprema... „Cap- tain's“ paket je osnovni paket koji plovilo treba da ima, koji sadrzi bimini tendu, ceradu kokpita i pramca, sto od tikovine u kokpitu i dodatne jastuke. Uz ovaj paket kada se doda LED osvetljenje u kokpitu, premijum komandna tabla na upravljačkoj konzoli i muzika koji su u standardnoj opremi, plovilo dobija na luksuzu. Unapređeni tapacirung je prvo što se primeti. Boja enterijera se bira izmedju tri boje: Ivory (bela) Dune (bež) i Stone (svetlo siva). U ponudi su i dve opcije podnih obloga, kvalitetni nautički tepih i Infinity Woven Vinyl. Za ljubitelje sportova na vodi tu je paket “Elevation” koji sadrži: Water sports tower, nosače za dasku za vodu i retrovizor za skijaša. Treba spomenuti i tendu, koja je jako bitna oprema na plovilu, kod drugih plovila u ovoj kategoriji, tenda je mala i predstavlja veliki problem na vodi. Sea Ray se potrudio da napravi veliku tendu koja prekriva deo od vetrobrana do ležaljke na krmi. Pored gore navedenog, možete da odaberete jos dosta opreme, prekrivku kompletnog zatvaranja plovila, krmeni tuš, coolbox frižider 12v, digitalna komandna tabla, paket zatvaranja krmenog dela sa prednjim i bočnim prozorima Nije iznenađujuće što ovaj brod ima odlično upravljanje. Agresivne vožnje podnosi bez neželjenih efekata kao što je ljuljanje. Pored dosta mesta za sedenje i uživanje na plovilu ima dosta ostava za odlaganje stvari, što je jako bitno na manjim plovilima. To je tema kojom se u brodogradilištu Sea Ray dosta bave u zadnje vreme. Ne dozvoljavaju da to remete potrebe kupca za skladišnim prostorom. POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU