SEA RAY 265 SUNDANCER – ZA ULTIMATIVNI DOŽIVLJAJ KRSTARENJA

Sea Ray 265 Sundancer je dizajniran da bude svestrani mini kruzer koji možete transportovati na razne destinacije. Uprkos širini korita koja dozvoljava drumski transport, brod je iznenađujuće prostran i više nego opravdava svoju etiketu džepnog kruzera. Ako se u vama krije avanturista i volite da istražujete, onda bi Sea Ray 265 Sundancer mogao biti pravi brod za vas. Gde ćete ići zavisi samo od vaše mašte i vremena kojim raspolažete.

Postoji predviđen smeštaj za dve osobe, a jednostavnom modifikacijom prostora za ručavanje dobija se relativno kofmoran smeštaj za četiri-pet osoba. Kao brod pogodan za noćenje na vodi, on ima sve što vam je potrebno, kao što je kupatilo, tuš i kuhinja, plus je kokpit dizajniran da učini vaš boravak na brodu udobnim i prijatnim. Prostor za sedenje, skladišni prostor, sadržaji, svega ima dovoljno. Sea Ray 265 Sundancer, što bi rekli, ima sve.

KOKPIT ZA KRSTARENJA

Kada govorimo o dizajnu kokpita kruzera koji se mogu prevoziti prikolicom, za razliku od sličnih brodova koji se generalno koncentrišu na prostorne potrebe i ribolovačke funkcije, Sea Ray 265 je osmišljen za relaksaciju i uživanje u plovidbi ili dok ste usidreni u mirnom zalivu uz čašu lepog vina.

U brodogradilištu Sea Ray dizajneri pokušavaju da iskoriste svaki centimetar slobodnog prostora, a na modelu 265 rezultat toga je mnoštvo mesta za sedenje.

Garnitura sa leve strane, dva sedišta za upravljačkom konzolom i klupa sa desne strane nude dovoljno sedećih mesta za osam ljudi. Tu je i bar sa sudoperom, pregršt držača za čaše i sto od tikovine na izvlačenje na krmi. Jedna zgodna funkcija na modelu 265 je to što je naslon na zadnjoj klupi podesiv te klupa može da se transformiše u veliku ležaljku za sunčanje. To je takođe odlično mesto za sedenje dok čekate ribu da zagrize.

Brod može da vam se dostavi sa paketom koji uključuje tikovinu u kokpitu i na platformi ili tepih u kokpitu, a na platformi s deck obloga. Na krmenoj platformi imate merdevine na izvlačenje za lakši ulazak i izlazak iz vode.

Brod opcijano dolazi sa zaštitnim platnima (camper canvas) koja vam omogućavaju da potpuno zatvorite kokpit, od vetrobranskog stakla do krmenog dela i to u visini koja dozvoljava uspravno stajanje. Ovo je odlično ako se vreme naglo promeni a vi ste usidreni u zalivu. Za brod dužine ispod 8 metara kokpit je vrlo impresivan.

ZAKLJUČAK

Ako ste u potrazi za brodom koji je praktičan, onda bi Sea Ray Sundancer 265 mogao biti prava stvar za vas. On ima sve prave atribute za noćenje na vodi kao i za dnevna krstarenja a dodatni bonus je što ga možete prevoziti na prikolici. Ribolov, krstarenje, ronjenje i uživanje na vodi, sve to vam omogućava Sundancer 265.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Potpuno NOVI: BMW serija 4

Nakon nedavno održane svetske premijere, potpuno novi model...

PRESTIGE-YACHTS X70 JE OSVOJIO JEDAN OD SVETSKIH TROFEJA...

Svake godine se u Kanu u Francuskoj održava...

Neodoljivi MC20 stigao u Srbiju!

Italijanski super-automobil, Maserati MC20, po prvi put je...

Nikad lakše do BMW i MINI

BMW i MINI vozačima u Srbiji pružaju mogućnost...

HOFELE HG Sport – zasnovan na modelu Mercedes-Benz...

HOFELE-Design je ovlašćeni partner kompanije Mercedes-Benz AG i...

Talas priznanja i nominacija za Jeanneau brodove

Francuski magazin Moteur Boat od 2013. godine organizuje...

AUTOSOL BREND

Oni proizvode i prodaju kompletan program proizvoda za...

Novi Alfa Romeo Giulia i Stelvio MY2020

U svakom Alfa Romeo automobilu, vozači su uvek...

NAUTIČKI RADARSKI SKENERI

Radarski sistemi kompanije Raymarine vas danju i noću...

Plutajuća vetrenjača snage 1 MW

U kompaniji SeaTwirl opisuju njihov dizajn kao jednostavan...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Sea Ray 265 Sundancer je dizajniran da bude svestrani mini kruzer koji možete transportovati na razne destinacije. Uprkos širini korita koja dozvoljava drumski transport, brod je iznenađujuće prostran i više nego opravdava svoju etiketu džepnog kruzera. Ako se u vama krije avanturista i volite da istražujete, onda bi Sea Ray 265 Sundancer mogao biti pravi brod za vas. Gde ćete ići zavisi samo od vaše mašte i vremena kojim raspolažete. Postoji predviđen smeštaj za dve osobe, a jednostavnom modifikacijom prostora za ručavanje dobija se relativno kofmoran smeštaj za četiri-pet osoba. Kao brod pogodan za noćenje na vodi, on ima sve što vam je potrebno, kao što je kupatilo, tuš i kuhinja, plus je kokpit dizajniran da učini vaš boravak na brodu udobnim i prijatnim. Prostor za sedenje, skladišni prostor, sadržaji, svega ima dovoljno. Sea Ray 265 Sundancer, što bi rekli, ima sve. KOKPIT ZA KRSTARENJA Kada govorimo o dizajnu kokpita kruzera koji se mogu prevoziti prikolicom, za razliku od sličnih brodova koji se generalno koncentrišu na prostorne potrebe i ribolovačke funkcije, Sea Ray 265 je osmišljen za relaksaciju i uživanje u plovidbi ili dok ste usidreni u mirnom zalivu uz čašu lepog vina. U brodogradilištu Sea Ray dizajneri pokušavaju da iskoriste svaki centimetar slobodnog prostora, a na modelu 265 rezultat toga je mnoštvo mesta za sedenje. Garnitura sa leve strane, dva sedišta za upravljačkom konzolom i klupa sa desne strane nude dovoljno sedećih mesta za osam ljudi. Tu je i bar sa sudoperom, pregršt držača za čaše i sto od tikovine na izvlačenje na krmi. Jedna zgodna funkcija na modelu 265 je to što je naslon na zadnjoj klupi podesiv te klupa može da se transformiše u veliku ležaljku za sunčanje. To je takođe odlično mesto za sedenje dok čekate ribu da zagrize. Brod može da vam se dostavi sa paketom koji uključuje tikovinu u kokpitu i na platformi ili tepih u kokpitu, a na platformi s deck obloga. Na krmenoj platformi imate merdevine na izvlačenje za lakši ulazak i izlazak iz vode. Brod opcijano dolazi sa zaštitnim platnima (camper canvas) koja vam omogućavaju da potpuno zatvorite kokpit, od vetrobranskog stakla do krmenog dela i to u visini koja dozvoljava uspravno stajanje. Ovo je odlično ako se vreme naglo promeni a vi ste usidreni u zalivu. Za brod dužine ispod 8 metara kokpit je vrlo impresivan. ZAKLJUČAK Ako ste u potrazi za brodom koji je praktičan, onda bi Sea Ray Sundancer 265 mogao biti prava stvar za vas. On ima sve prave atribute za noćenje na vodi kao i za dnevna krstarenja a dodatni bonus je što ga možete prevoziti na prikolici. Ribolov, krstarenje, ronjenje i uživanje na vodi, sve to vam omogućava Sundancer 265.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU