SanDisk Pro-Blade SSD donosi čuvanje podatka u tankom, malom i modularnom pakovanju

SanDisk je najavio novi SSD sistem po imenu Pro-Blade. U kompaniji ga opisuju kao modularni ekosistem i kažu da je dizajniran da omogući kreatorima sadržaja da sa lakoćom menjaju „šaržere“ velikih kapaciteta u jednom kućištu drastično manje veličine.

Pro-Blade Transport prenosivo SSD kućište se uparuje sa Pro-Blade SSD šaržerima čime se kreira „modularni ekosistem“ za koji u kompaniji SanDisk kažu je osmišljen da bude vrlo praktičan za rad jer omogućava korisniku da nosi terabajte podataka u malom pakovanju i istovremeno je praktičniji za korišćenje na mestu snimanja ili u studiju.

Pro-Blade SSD je najlakše opisati kao SSD disk sa varirajućim kapacitetom. Kada bude pušten u prodaju, SanDisk će ga nuditi u veličinama od 1 TB, 2 TB i 4 TB. Ovi SSD-ovi nude brzine prebacivanja do 3.000 MB/s u izdržljivom aluminijumskom kućištu koje takođe hladi uređaj prilikom korišćenja. SanDisk pozicionira ove diskove kao sposobne da nose veći kapacitet bez tipične veličine koja se vezuje za prenosive eksterne SSD diskove. Iako su manji, oni ne mogu da se koriste bez SanDisk kućišta.

Ovi mali SSD šaržeri mogu da se čitaju na dva načina, prvi je SanDisk Pro-Blade Transport, kućište koje je približne veličine jednom eksternom SSD-u i napravljeno je od aluminijuma. U kompaniji SanDisk kažu da Pro-Blade šaržeri koji se ubacuju u Transport kućište mogu da isporuče brzine čitanja i pisanja do 2.000 MB/s kada se koristi USB-C konekcija, ali performanse mogu biti još bolje kada se upare sa SSD kućištem.

Treći i poslednji deo Pro-Blade sistema je Pro-Blade stanica, to je desktop kućište za SSD u koje može da stane do četiri Pro-Blade SSD šaržera istovremeno i koje prebacuje podatke preko Thunderbolt 3 konekcije. Desktop kućište za SSD omogućava da ta četiri diska rade simultano sa kompjuterom i ima dovoljan protok da podrži editovanje u 4K, 8K i 12K rezolucija.

PRO-BLADE SSD šaržeri nude se u verzijama od 1TB za 180$2TB za 290$4TB za 600$. Transport kućište može da ide u paketu sa bilo kojom od tih opcija a može i da se kupi prazno za 70$.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

inReach Messenger zna šta radite i kada ste...

Uz podršku globalne satelitske mreže Iridium, linija Garminovih...

Razer Hammerhead – Prve prave Razer bežične bubice

Jedna od najgorih stvari kod korišćenja bežičnih slušalica...

Bubice Nothing Ear (2) sada imaju sertifikovani Hi-Res...

Bubice Nothing Ear (1) imaju naslednika koji se...

Revolucionarni telefon koji staje u svaki džep

Kompanija Huawei je poznata baš po tome što...

Bye Bye Camera – Uklonite višak s fotografije

Koliko nas je nekada napravilo skoro savršenu fotografiju...

Louis Vuitton predstavlja štitnik za lice sa zlatnim...

Kako nema naznaka da je kraj pandemije korona...

Kina pooštrava propise vezane za deepfake tehnologiju

Deepfake sadržaji su sintetički generisani ili izmenjeni video...

Mobilna revolucija i kod nas!

Kompanija Huawei predstavila je danas lokalnom tržištu 5G...

TEST: Denon bubice sa potiskivanjem buke – Ozbiljna...

Iako kasno ulazi na tržište pravih bežičnih bubica,...

Motorolin zgodni Bluetooth uređaj omogućava slanje satelitskih poruka...

Motorola Defy Satellite Link je uređaj veličine kreditne...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
SanDisk je najavio novi SSD sistem po imenu Pro-Blade. U kompaniji ga opisuju kao modularni ekosistem i kažu da je dizajniran da omogući kreatorima sadržaja da sa lakoćom menjaju „šaržere“ velikih kapaciteta u jednom kućištu drastično manje veličine. Pro-Blade Transport prenosivo SSD kućište se uparuje sa Pro-Blade SSD šaržerima čime se kreira „modularni ekosistem“ za koji u kompaniji SanDisk kažu je osmišljen da bude vrlo praktičan za rad jer omogućava korisniku da nosi terabajte podataka u malom pakovanju i istovremeno je praktičniji za korišćenje na mestu snimanja ili u studiju. Pro-Blade SSD je najlakše opisati kao SSD disk sa varirajućim kapacitetom. Kada bude pušten u prodaju, SanDisk će ga nuditi u veličinama od 1 TB, 2 TB i 4 TB. Ovi SSD-ovi nude brzine prebacivanja do 3.000 MB/s u izdržljivom aluminijumskom kućištu koje takođe hladi uređaj prilikom korišćenja. SanDisk pozicionira ove diskove kao sposobne da nose veći kapacitet bez tipične veličine koja se vezuje za prenosive eksterne SSD diskove. Iako su manji, oni ne mogu da se koriste bez SanDisk kućišta. Ovi mali SSD šaržeri mogu da se čitaju na dva načina, prvi je SanDisk Pro-Blade Transport, kućište koje je približne veličine jednom eksternom SSD-u i napravljeno je od aluminijuma. U kompaniji SanDisk kažu da Pro-Blade šaržeri koji se ubacuju u Transport kućište mogu da isporuče brzine čitanja i pisanja do 2.000 MB/s kada se koristi USB-C konekcija, ali performanse mogu biti još bolje kada se upare sa SSD kućištem. Treći i poslednji deo Pro-Blade sistema je Pro-Blade stanica, to je desktop kućište za SSD u koje može da stane do četiri Pro-Blade SSD šaržera istovremeno i koje prebacuje podatke preko Thunderbolt 3 konekcije. Desktop kućište za SSD omogućava da ta četiri diska rade simultano sa kompjuterom i ima dovoljan protok da podrži editovanje u 4K, 8K i 12K rezolucija. PRO-BLADE SSD šaržeri nude se u verzijama od 1TB za 180$2TB za 290$4TB za 600$. Transport kućište može da ide u paketu sa bilo kojom od tih opcija a može i da se kupi prazno za 70$.