Bolji i lepši P30 je stigao

Od nedavno je u Srbiji dostupna nova boja Huawei P30 Pro telefona.
Ovaj revolucionarni uređaj je od svog prvobitnog dolaska na tržište postavio nove standarde u oblasti mobilne fotografije, ali i pametnih telefona uopšte.

Slušajući svoje korisnike, kompanija Huawei teži ka konstantnom razvijanju i unapređivanju novih ali i već postojećih uređaja. U prilog tome govori nova boja Huawei P30 Pro, predstavljena ove jeseni na IFA sajmu tehnologije u Berlinu.

Upoznajte Mystic Blue – još bolju i lepšu verziju vašeg omiljenog Huawei telefona.

Dizajn

Prvo što je uočljivo na Huawei P30 Pro Mystic Blue boji jeste promenjeni dizajn poleđine telefona.
U cilju da korišćenje, odnosno držanje telefona u ruci bude praktičnije, a dizajn zanimljiviji, Huawei je odlučio da površina ispod sočiva kamere bude matirana.

Ovakva tekstura doprinosi tome da pri držanju u ruci ne dolazi do ostavljanja otisaka prstiju na poleđini.
Površina oko sočiva kamere je sjajna, tako da je zadržan prepoznatljiv, a istovremeno i jedinstven dizajn Huawei telefona.

Mistično plava boja Huawei P30 Pro telefona je inspirisana prirodom, odnosno odsjajem neba u moru, a specifična nijansa plave boje odiše sofisticiranošću i elegancijom.

Revolucionarna kamera

Višestruko nagrađivana kamera P30 Pro telefona postavila je potpuno nove standarde u oblasti mobilne fotorafije, ali sa dolaskom nove boje, dolaze i unapređene opcije kamere – spremne da vas uvedu u novi svet fotografije, selfija i videografije.

1 Komentar

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...

Vaš telefon vas prisluškuje – evo...

Ako ste ikada guglali „da li me moj telefon prisluškuje?“, odgovor je da, sluša vas sve...
Od nedavno je u Srbiji dostupna nova boja Huawei P30 Pro telefona. Ovaj revolucionarni uređaj je od svog prvobitnog dolaska na tržište postavio nove standarde u oblasti mobilne fotografije, ali i pametnih telefona uopšte. Slušajući svoje korisnike, kompanija Huawei teži ka konstantnom razvijanju i unapređivanju novih ali i već postojećih uređaja. U prilog tome govori nova boja Huawei P30 Pro, predstavljena ove jeseni na IFA sajmu tehnologije u Berlinu. Upoznajte Mystic Blue – još bolju i lepšu verziju vašeg omiljenog Huawei telefona. Dizajn Prvo što je uočljivo na Huawei P30 Pro Mystic Blue boji jeste promenjeni dizajn poleđine telefona. U cilju da korišćenje, odnosno držanje telefona u ruci bude praktičnije, a dizajn zanimljiviji, Huawei je odlučio da površina ispod sočiva kamere bude matirana. Ovakva tekstura doprinosi tome da pri držanju u ruci ne dolazi do ostavljanja otisaka prstiju na poleđini. Površina oko sočiva kamere je sjajna, tako da je zadržan prepoznatljiv, a istovremeno i jedinstven dizajn Huawei telefona. Mistično plava boja Huawei P30 Pro telefona je inspirisana prirodom, odnosno odsjajem neba u moru, a specifična nijansa plave boje odiše sofisticiranošću i elegancijom. Revolucionarna kamera Višestruko nagrađivana kamera P30 Pro telefona postavila je potpuno nove standarde u oblasti mobilne fotorafije, ali sa dolaskom nove boje, dolaze i unapređene opcije kamere – spremne da vas uvedu u novi svet fotografije, selfija i videografije. Super selfie u mraku Nova Super Night Selfie funkcija je dodata noćnom režimu rada, zahvaljujući visoko osteljivom algoritmu za fotografisanje portreta, koji osvetljava i ulepšava lice prilikom noćnog fotografisanja – čineći da obrazi deluju prirodnije a konture lica dobiju izraženiji trodimenzionalni izgled. Istovremeno umanjuje jačinu izvora svetlosti u pozadini i unapređuje vidiljivost detalja u marčnom prostoru, bez preterane ekspozicije pozadine, čime se dobija prirodan, trodimenzionalni i prefinjeni noćni selfi. Super portrait režim Time Of Flight sočivo sa preciznom percepcijom dubine, radi sa AI algoritmom kako bi se postigao izuzetan nivo prikazivanja detalja. Nijanse se ističu u odnosu na nabore na odeći, kao i konture na licu, kako bi se svako u portretu izdvojio iz glatke pozadine. Pri korišćenju Super Portrait režima, pozadina se zamagljuje kako bi se na što bolji, ali istovremeno i prirodniji način istaklo ono što je u prvom planu. Huawei Vlog AI Ova potpuno nova, unapređena funkcija omogućava vam da na jednostavan način upravljate svojim sadržajima. Sada možete da stvarate muzičke video snimke od fotografija ili video snimaka iz vase galerije. Takođe, nakon što se snimak automatski formira, možete dodatno da ga obradite dodavanjem svoje omiljene muzike, filtera, efekata, pa čak i da dodate još video klipova.