Bolji i lepši P30 je stigao

Od nedavno je u Srbiji dostupna nova boja Huawei P30 Pro telefona.
Ovaj revolucionarni uređaj je od svog prvobitnog dolaska na tržište postavio nove standarde u oblasti mobilne fotografije, ali i pametnih telefona uopšte.

Slušajući svoje korisnike, kompanija Huawei teži ka konstantnom razvijanju i unapređivanju novih ali i već postojećih uređaja. U prilog tome govori nova boja Huawei P30 Pro, predstavljena ove jeseni na IFA sajmu tehnologije u Berlinu.

Upoznajte Mystic Blue – još bolju i lepšu verziju vašeg omiljenog Huawei telefona.

Dizajn

Prvo što je uočljivo na Huawei P30 Pro Mystic Blue boji jeste promenjeni dizajn poleđine telefona.
U cilju da korišćenje, odnosno držanje telefona u ruci bude praktičnije, a dizajn zanimljiviji, Huawei je odlučio da površina ispod sočiva kamere bude matirana.

Ovakva tekstura doprinosi tome da pri držanju u ruci ne dolazi do ostavljanja otisaka prstiju na poleđini.
Površina oko sočiva kamere je sjajna, tako da je zadržan prepoznatljiv, a istovremeno i jedinstven dizajn Huawei telefona.

Mistično plava boja Huawei P30 Pro telefona je inspirisana prirodom, odnosno odsjajem neba u moru, a specifična nijansa plave boje odiše sofisticiranošću i elegancijom.

Revolucionarna kamera

Višestruko nagrađivana kamera P30 Pro telefona postavila je potpuno nove standarde u oblasti mobilne fotorafije, ali sa dolaskom nove boje, dolaze i unapređene opcije kamere – spremne da vas uvedu u novi svet fotografije, selfija i videografije.

1 Komentar

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde