Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice u rock ‘n’ roll stilu

Ako želite odličan zvuk i vreme slušanja, plus stil za početak razgovora, slušalice Marshall Motif II ANC treba da budu pri vrhu vaše kratke liste!

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio performansi i trajanja baterije. Druga generacija Motif II ANC pruža šest sati muzike sa aktiviranom funkcijom eliminacije buke i devet sati bez. Autonomija se može povećati na 30 sati reprodukcije sa eliminacijom buke (43 sata bez) preko punjača – to je 10 sati više od Motif modela iz 2021. Ako ste u žurbi, brzo punjenje od 15 minuta će vam pružiti sat vremena zvuka.

Motif II ANC takođe dolaze opremljeni Bluetooth LE – tehnologijom za koju Marshall navodi da pruža veći domet strimovanja i bolju sinhronizaciju zvuka. Slušalice su takođe napravljene od 70% reciklirane plastike, uključujući vodene boce, korištene elektronike i poklopce svetla od automobila. Svaka slušalica je teška 4,31 grama, oko pola grama lakše od modela prve generacije, a kućište je oko 28 grama. Slušalice imaju IPX4 zaštitu dok je kućište deklarisano na IPX5. To u osnovi znači da su dobro zaštićene od znoja i kiše, ali Maršal ne navodi zaštitu od prašine.

Daju sličan odličan zvuk kao i njihov prethodnik, koristeći slične drajvere od 6 mm. Nećete osetiti nedostatak u bas odzivu, kao što je uobičajeno sa slušalicama u uhu, jer vaš ušni kanal deluje kao bas port. Reprodukcija visoke frekvencije je skoro savršena sa podrazumevanim ekvilajzerom, a isto tako je i srednji opseg. Kada već pominjemo ekvilajzere, sada ih možete podešavati sa Marshall aplikacijom, ako ništa od standardnih unapred podešenih vrednosti ne odgovara vašem ukusu. Marshallovo aktivno poništavanje buke je veoma efikasno i možete birati bilo koji nivo transparentnosti koji želite pomoću aplikacije. Svaka čast Maršalu za izuzetno dobro osmišljen i efikasan korisnički interfejs aplikacije. Iz nje možete da radite skoro sve, uključujući uparivanje i uključivanje Bluetooth-a.

Ako tražite odličan set slušalica za poništavanje buke i želite da se izdvojite iz gomile dok slušate svoje omiljene izvođače, pažljivo razmotrite Marshall Motif ANC II. Toplo ih preporučujemo. Marshall Motif II ANC slušalice su dostupne po ceni od $200 i mogu se naručiti direktno sa zvanične Marshall web stranice.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Da li udobno slušate?

Da li su vaše bežične slušalice gotovo stalno u ušima? Ako ne pristaju savršeno, slušanje tokom...

Elektrificirana trenerka za vežbanje stimuliše vaše...

EMS trening odela stimulišu mišiće elektricitetom kako bi se povećao nivo napetosti i otpora tokom intenzivnih...

Top Tech: Samsung Galaxy S24 Ultra...

A kako se stiže do te titule? Znanjem i lepim vaspitanjem! Samsung već godinama, pa i...

Samsung Galaxy S24 Ultra – Najnaprednije...

U dinamičnom svetu tehnologije, konstantno svedočimo inovacijama i lansiranjima novih uređaja od strane različitih kompanija. Jedan...

Sonyjeva gaming marka ponovo se upliče...

Sony nije stran audio proizvodima, a najnoviji izdanak iz njegovog Inzone brenda namenjenog igračima nudi mnogo...

HONOR Magic6 Pro: Redefinisanje budućnosti fotografije...

U cilju pružanja transparentnog uvida u impresivne specifikacije kamere na najnovijem modelu HONOR Magic6 Pro, kompanija...

Best Buy: Samsung Galaxy S24 ...

Galaxy S24 je odličan izbor za ljubitelje Androida, sa izuzetnom optimizacijom baterije, vrhunskim performansama i elegantnim...

TECNO revolucionarno iskustvo prostornog zvuka

Inovativni tehnološki brend TECNO objavio je partnerstvo s kompanijom Dolby Laboratories, liderom u iskustvima uživanja u...

Savijeno tehnološko čudo – Tecno Phantom...

TECNO, od nedavno jedan od TOP 5 brendova u industriji mobilnih tehnologija, ovaj uspeh postigao je...

Samsung Galaxy S24 serija – Inovacije...

Verni Samsung korisnici nisu sumnjali da će Samsung Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra imati najbolju...
Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio performansi i trajanja baterije. Druga generacija Motif II ANC pruža šest sati muzike sa aktiviranom funkcijom eliminacije buke i devet sati bez. Autonomija se može povećati na 30 sati reprodukcije sa eliminacijom buke (43 sata bez) preko punjača – to je 10 sati više od Motif modela iz 2021. Ako ste u žurbi, brzo punjenje od 15 minuta će vam pružiti sat vremena zvuka. Motif II ANC takođe dolaze opremljeni Bluetooth LE – tehnologijom za koju Marshall navodi da pruža veći domet strimovanja i bolju sinhronizaciju zvuka. Slušalice su takođe napravljene od 70% reciklirane plastike, uključujući vodene boce, korištene elektronike i poklopce svetla od automobila. Svaka slušalica je teška 4,31 grama, oko pola grama lakše od modela prve generacije, a kućište je oko 28 grama. Slušalice imaju IPX4 zaštitu dok je kućište deklarisano na IPX5. To u osnovi znači da su dobro zaštićene od znoja i kiše, ali Maršal ne navodi zaštitu od prašine. Daju sličan odličan zvuk kao i njihov prethodnik, koristeći slične drajvere od 6 mm. Nećete osetiti nedostatak u bas odzivu, kao što je uobičajeno sa slušalicama u uhu, jer vaš ušni kanal deluje kao bas port. Reprodukcija visoke frekvencije je skoro savršena sa podrazumevanim ekvilajzerom, a isto tako je i srednji opseg. Kada već pominjemo ekvilajzere, sada ih možete podešavati sa Marshall aplikacijom, ako ništa od standardnih unapred podešenih vrednosti ne odgovara vašem ukusu. Marshallovo aktivno poništavanje buke je veoma efikasno i možete birati bilo koji nivo transparentnosti koji želite pomoću aplikacije. Svaka čast Maršalu za izuzetno dobro osmišljen i efikasan korisnički interfejs aplikacije. Iz nje možete da radite skoro sve, uključujući uparivanje i uključivanje Bluetooth-a. Ako tražite odličan set slušalica za poništavanje buke i želite da se izdvojite iz gomile dok slušate svoje omiljene izvođače, pažljivo razmotrite Marshall Motif ANC II. Toplo ih preporučujemo. Marshall Motif II ANC slušalice su dostupne po ceni od $200 i mogu se naručiti direktno sa zvanične Marshall web stranice.