Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice u rock ‘n’ roll stilu

Ako želite odličan zvuk i vreme slušanja, plus stil za početak razgovora, slušalice Marshall Motif II ANC treba da budu pri vrhu vaše kratke liste!

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio performansi i trajanja baterije. Druga generacija Motif II ANC pruža šest sati muzike sa aktiviranom funkcijom eliminacije buke i devet sati bez. Autonomija se može povećati na 30 sati reprodukcije sa eliminacijom buke (43 sata bez) preko punjača – to je 10 sati više od Motif modela iz 2021. Ako ste u žurbi, brzo punjenje od 15 minuta će vam pružiti sat vremena zvuka.

Motif II ANC takođe dolaze opremljeni Bluetooth LE – tehnologijom za koju Marshall navodi da pruža veći domet strimovanja i bolju sinhronizaciju zvuka. Slušalice su takođe napravljene od 70% reciklirane plastike, uključujući vodene boce, korištene elektronike i poklopce svetla od automobila. Svaka slušalica je teška 4,31 grama, oko pola grama lakše od modela prve generacije, a kućište je oko 28 grama. Slušalice imaju IPX4 zaštitu dok je kućište deklarisano na IPX5. To u osnovi znači da su dobro zaštićene od znoja i kiše, ali Maršal ne navodi zaštitu od prašine.

Daju sličan odličan zvuk kao i njihov prethodnik, koristeći slične drajvere od 6 mm. Nećete osetiti nedostatak u bas odzivu, kao što je uobičajeno sa slušalicama u uhu, jer vaš ušni kanal deluje kao bas port. Reprodukcija visoke frekvencije je skoro savršena sa podrazumevanim ekvilajzerom, a isto tako je i srednji opseg. Kada već pominjemo ekvilajzere, sada ih možete podešavati sa Marshall aplikacijom, ako ništa od standardnih unapred podešenih vrednosti ne odgovara vašem ukusu. Marshallovo aktivno poništavanje buke je veoma efikasno i možete birati bilo koji nivo transparentnosti koji želite pomoću aplikacije. Svaka čast Maršalu za izuzetno dobro osmišljen i efikasan korisnički interfejs aplikacije. Iz nje možete da radite skoro sve, uključujući uparivanje i uključivanje Bluetooth-a.

Ako tražite odličan set slušalica za poništavanje buke i želite da se izdvojite iz gomile dok slušate svoje omiljene izvođače, pažljivo razmotrite Marshall Motif ANC II. Toplo ih preporučujemo. Marshall Motif II ANC slušalice su dostupne po ceni od $200 i mogu se naručiti direktno sa zvanične Marshall web stranice.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Top 5: Gedžeta koje svaki putnik...

Postoji mnoštvo uređaja, gedžeta i proizvoda koji će olakšati vaše sledeće putovanje. Ovo je definitivna lista...

Dron TY-3R je u osnovi leteći...

Kada je sigurnost na otvorenoj vodi u pitanju, svaka sekunda je važna. Što brže možete stići...

MOONDROP MIAD01 5G SMARTPHONE HIFI AUDIO...

Gotovo svi moderni pametni telefoni fokusirani su na sliku. Čudno je, međutim, da ne postoji telefon...

HONOR je na VivaTech događaju predstavio...

Globalni tehnološki brend HONOR debitovao je na VivaTech događaju, jednom od najvećih tehnoloških u Evropi. Tokom...

Najbolji način za nadogradnju zvuka na...

Fiio je ponovo uspeo sa KA11. USB DAC početnog nivoa ima metalno kućište i odličan kvalitet...

Možete dobiti kompletniju sliku zdravlja sa...

Garmin predstavlja još jedan alat za korisnike koji žele da prate svoje zdravlje preko pametnog monitora...

Za slušaoca orijentisanog na detalje

U čast 100. godišnjice Beyerdynamic-a, slušalice DT 770 Pro X LE u vrednosti od 199 dolara...

Oxa trener za disanje: dišite bolje,...

Oxa Breathing Coach nudi rafiniranu aplikaciju sa različitim vežbama, pružajući trenutne povratne informacije kako bi se...

TOP 5: Mobilnih projektora koji rade...

Mobilni projektori su odličan način da nosite veliki ekran sa sobom gde god da idete, i...

Sve više ljudi odbacuje roming planove...

Putujete van zemlje? Možda biste trebali nabaviti putnu eSIM karticu umesto da se odlučite za roming...
Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio performansi i trajanja baterije. Druga generacija Motif II ANC pruža šest sati muzike sa aktiviranom funkcijom eliminacije buke i devet sati bez. Autonomija se može povećati na 30 sati reprodukcije sa eliminacijom buke (43 sata bez) preko punjača – to je 10 sati više od Motif modela iz 2021. Ako ste u žurbi, brzo punjenje od 15 minuta će vam pružiti sat vremena zvuka. Motif II ANC takođe dolaze opremljeni Bluetooth LE – tehnologijom za koju Marshall navodi da pruža veći domet strimovanja i bolju sinhronizaciju zvuka. Slušalice su takođe napravljene od 70% reciklirane plastike, uključujući vodene boce, korištene elektronike i poklopce svetla od automobila. Svaka slušalica je teška 4,31 grama, oko pola grama lakše od modela prve generacije, a kućište je oko 28 grama. Slušalice imaju IPX4 zaštitu dok je kućište deklarisano na IPX5. To u osnovi znači da su dobro zaštićene od znoja i kiše, ali Maršal ne navodi zaštitu od prašine. Daju sličan odličan zvuk kao i njihov prethodnik, koristeći slične drajvere od 6 mm. Nećete osetiti nedostatak u bas odzivu, kao što je uobičajeno sa slušalicama u uhu, jer vaš ušni kanal deluje kao bas port. Reprodukcija visoke frekvencije je skoro savršena sa podrazumevanim ekvilajzerom, a isto tako je i srednji opseg. Kada već pominjemo ekvilajzere, sada ih možete podešavati sa Marshall aplikacijom, ako ništa od standardnih unapred podešenih vrednosti ne odgovara vašem ukusu. Marshallovo aktivno poništavanje buke je veoma efikasno i možete birati bilo koji nivo transparentnosti koji želite pomoću aplikacije. Svaka čast Maršalu za izuzetno dobro osmišljen i efikasan korisnički interfejs aplikacije. Iz nje možete da radite skoro sve, uključujući uparivanje i uključivanje Bluetooth-a. Ako tražite odličan set slušalica za poništavanje buke i želite da se izdvojite iz gomile dok slušate svoje omiljene izvođače, pažljivo razmotrite Marshall Motif ANC II. Toplo ih preporučujemo. Marshall Motif II ANC slušalice su dostupne po ceni od $200 i mogu se naručiti direktno sa zvanične Marshall web stranice.