GAMMIX S70 sa munjevitom brzinom čitanja/pisanja

XPG, brend specijalizovan za sisteme, komponente i periferne uređaje za igrače, profesionalne e-sportiste i tech entuzijaste, predstavio je PCIe Gen4x4 M.2 2280 SSD pod nazivom XPG GAMMIX S70.

Predstavljanjem modela S70 XPG nudi sveobuhvatnu liniju Gen4 SSD-ova koja obuhvata GAMMIX S50 i S50 Lite, a zadovoljava razne potrebe i uklapa se u razne budžete.

Prihvatanjem nove generacije interfejsa PCIe 4.0, GAMMIX S70 nudi nenadmašne performanse čitanja i pisanja, a sa ponosom ga možemo nazvati najbržim M.2 SSD-om na svetu.

Dolaskom 5G mreža i stalnim rastom količine podataka koji se obrađuju, PCIe Gen4 postao je ključna nadogradnja koja uređaje za skladištenje podiže na novi nivo.

GAMMIX S70 proširuje seriju Gen4 SSD-ova kompanije XPG novim proizvodom za izbirljive korisnike koji žele najbolje što PCIe 4.0 može ponuditi.

Odlikuju ga munjevite brzine čitanja/pisanja do 7400/6400 MB u sekundi.

Korisnicima će odmah biti jasno da pred sobom imaju sam vrh kada su u pitanju performanse SSD-ova.

U kombinaciji sa dinamičkim SLC keširanjem kompatibilnim sa tehnologijom NVMe 1.4, S70 nudi daleko bolje performanse od SATA i PCIe 3.0 SSD-ova.

Radi dodatne lakoće upotrebe i praktičnosti, S70 je kompatibilan sa starijim standardom PCIe 3.0.

Za pouzdan rad i stabilnost S70 je opremljen raspršivačem topline CoolArmor koji je konstruisao sam XPG.

Aluminijumski raspršivač topline ima terasastu strukturu koja nalikuje na slojeve oklopa i tako nudi veću površinu, a ispod nje su šuplje komore.

Ovakav dizajn omogućuje puno učinkovitiju disipaciju toplote kojom se temperature mogu smanjiti i do 30 odsto.

Osim ovih glavnih parametara performansi, S70 podržava i tehnologiju LDPC koda za ispravljanje grešaka radi otkrivanja i popravljanja širokog raspona grešaka u podacima radi preciznijeg prenosa podataka i višeg rezultata u kategoriji ukupno zapisanih bajtova (Total Bytes Written, TBW).

Uz sveobuhvatnu, E2E zaštitu podataka i AES 256-bitno šifrovanje S70 omogućava i sigurnost i integritet podataka.

Sve komponente smeštene u kućište modela S70 prošle su stroge provere, testiranja i sertifikovanje kako bi nastao pouzdan proizvod najvišeg kvaliteta.

S70 dolazi u varijantama sa kapacitetima od 1 TB i 2 TB, kao i sa petogodišnjom garancijom.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde