Hope-Lotus drumski trkački bicikl za olimpijadu u Parizu 2024 .godine

Ono što ovde vidite je prvi pogled na drugu generaciju Hope-Lotus drumskog trkačkog bicikla koji je nedavno predstavljen. I da, Lotus je onaj britanski proizvođač superautomobila. Divizija Lotus Engineering je udružila snage sa biciklističkim timom Velike Britanije i kompanijama Hope Technology i Renishaw kako bi unapredili bicikl sa olimpijade u Tokiju na kojoj su britanski biciklisti osvojili sedam medalja.

Druga generacija Hope-Lotus trkačkog bicikla je pažljivo dizajnirana i optimizovana da isporuči poboljšane performanse na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine. On ima redizajniranu prednju viljušku i ručke, kao i HBT Paris ram koji je razvila kompanija Hope Technology sa poboljšanjima rezervisanim za delove headseta i zadnje cevi rama.

Zadivljujuće je koliko truda je uloženo da se postigne savršena aerodinamika koju će na kraju prekinuti vozač. Ovaj superbicikl predstavlja vrhunac biciklsitičkog inženjeringa, sa nazubljenom ivicom viljuške u stilu borbenih aviona koja stvara bolji protok vazduha oko vozača.

Pored toga, viljuška je takođe napravljena od najkvalitetnijih ugljeničnih vlakana koristeći isti proces proizvodnje kao i kod hiperautomobila Lotus Evija. Ovaj trkački bicikl je prošao rigorozne testove, uključujući testove u vetrotunelu. Druga generacija Hope-Lotus trkačkog bicikla će imati svoj trkački debi 2023. godine na Svetskom prvenstvu u biciklizmu u Glazgovu u Škotskoj.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Predstavljamo TAG Heuer Carrera Chronosprint x...

Tag Heuer Carrera Chronosprint X Porsche - TECH Hajde da počnemo sa osnovama. Sat je baziran na...

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...
Ono što ovde vidite je prvi pogled na drugu generaciju Hope-Lotus drumskog trkačkog bicikla koji je nedavno predstavljen. I da, Lotus je onaj britanski proizvođač superautomobila. Divizija Lotus Engineering je udružila snage sa biciklističkim timom Velike Britanije i kompanijama Hope Technology i Renishaw kako bi unapredili bicikl sa olimpijade u Tokiju na kojoj su britanski biciklisti osvojili sedam medalja. Druga generacija Hope-Lotus trkačkog bicikla je pažljivo dizajnirana i optimizovana da isporuči poboljšane performanse na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine. On ima redizajniranu prednju viljušku i ručke, kao i HBT Paris ram koji je razvila kompanija Hope Technology sa poboljšanjima rezervisanim za delove headseta i zadnje cevi rama. Zadivljujuće je koliko truda je uloženo da se postigne savršena aerodinamika koju će na kraju prekinuti vozač. Ovaj superbicikl predstavlja vrhunac biciklsitičkog inženjeringa, sa nazubljenom ivicom viljuške u stilu borbenih aviona koja stvara bolji protok vazduha oko vozača. Pored toga, viljuška je takođe napravljena od najkvalitetnijih ugljeničnih vlakana koristeći isti proces proizvodnje kao i kod hiperautomobila Lotus Evija. Ovaj trkački bicikl je prošao rigorozne testove, uključujući testove u vetrotunelu. Druga generacija Hope-Lotus trkačkog bicikla će imati svoj trkački debi 2023. godine na Svetskom prvenstvu u biciklizmu u Glazgovu u Škotskoj.