ADATA Build to Create kampanja za kreatore sadržaja

Kompanija ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, pokrenula je novu kampanju Build to Create, kako bi istakla niz proizvoda koji su idealni za kreatore sadržaja.

Ovi proizvodi uključuju interne i eksterne SSD uređaje, eksterni hard disk, DRAM memorijski modul i memorijske kartice.

„Nadamo se da ćemo putem ove kampanje uspeti da dopremo do pojedinaca koji se bave kreiranjem sadržaja i pokazati im da ADATA proizvodi nisu namenjeni samo overklokerima, PC entuzijastima i gejmerima,” rekla je Jennie Liu, brend marketing direktor kompanije ADATA. „Bilo da se radi o animatorima, fotografima ili vlogerima, ADATA proizvodi pružaju visoke performanse i pouzdanost koja im je neophodna kako bi kreirali i delili neverovatne sadržaje.”

Rastom novih tehnologija i platformi, novi tip stvaralaca je postao deo naše svakodnevice.
U prošlosti, kreiranje sadržaja bilo je rezervisano za profesionalce iz kreativnih industrija kao što je oglašavanje, mediji i dizajn.

Međutim, kreiranje sadržaja danas nije isključivo u domenu profesionalaca, već je postalo dostupno širokim masama, što se posebno manifestuje kroz sve veći broj vlogera, YouTube-era, stream-era i influensera. Sa porastom broja kreatora-amatera, otkriva se potpuno novo tržište, sa izraženom tražnjom za pouzdanim proizvodima visokih performansi.

Kako bi izašli u susret potrebama i željama različitih kreatora i medijima koje oni koriste, kampanja Build to Create sadrži niz raznovrsnih ADATA proizvoda, uključujući:

ADATA Premier DDR4 3200, ADATA FALCON M.2 2280 PCIe Gen3x4 SSD, ADATA SE800 eksterni SSD, ADATA SE760 eksterni SSD, ADATA HM800 eksterni HDD, ADATA Premier ONE SDXC UHS-II memorijske kartice, ADATA Premier ONE microSDXC UHS-II memorijske kartice, ADATA Premier Pro SDXC UHS-I U3 memorijske kartice, ADATA Premier Pro microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice.

U cilju započinjanja nove kampanje, ADATA organizuje Instagram konkurs Create with ADATA, kako bi dočarala kreativnost i umešnost kreatora sadržaja.

Takmičenje će biti održano od 14. maja do 30. juna 2020. Da bi se pridružili takmičenju, učesnici treba da podele sopstvene radove i kreacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na, fotografije, slike, crteže, muzičke i video zapise i da taguju #CreatewithADATA.

Najistaknutiji radovi učesnika će imati šansu da osvoje ADATA Falcon 1TB PCIe M.2 2280 SSD ili SE800 1TB eksterni SSD.

Posetite ADATA Instagram na: https://www.instagram.com/adata_global/

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde