ADATA Build to Create kampanja za kreatore sadržaja

Kompanija ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, pokrenula je novu kampanju Build to Create, kako bi istakla niz proizvoda koji su idealni za kreatore sadržaja.

Ovi proizvodi uključuju interne i eksterne SSD uređaje, eksterni hard disk, DRAM memorijski modul i memorijske kartice.

„Nadamo se da ćemo putem ove kampanje uspeti da dopremo do pojedinaca koji se bave kreiranjem sadržaja i pokazati im da ADATA proizvodi nisu namenjeni samo overklokerima, PC entuzijastima i gejmerima,” rekla je Jennie Liu, brend marketing direktor kompanije ADATA. „Bilo da se radi o animatorima, fotografima ili vlogerima, ADATA proizvodi pružaju visoke performanse i pouzdanost koja im je neophodna kako bi kreirali i delili neverovatne sadržaje.”

Rastom novih tehnologija i platformi, novi tip stvaralaca je postao deo naše svakodnevice.
U prošlosti, kreiranje sadržaja bilo je rezervisano za profesionalce iz kreativnih industrija kao što je oglašavanje, mediji i dizajn.

Međutim, kreiranje sadržaja danas nije isključivo u domenu profesionalaca, već je postalo dostupno širokim masama, što se posebno manifestuje kroz sve veći broj vlogera, YouTube-era, stream-era i influensera. Sa porastom broja kreatora-amatera, otkriva se potpuno novo tržište, sa izraženom tražnjom za pouzdanim proizvodima visokih performansi.

Kako bi izašli u susret potrebama i željama različitih kreatora i medijima koje oni koriste, kampanja Build to Create sadrži niz raznovrsnih ADATA proizvoda, uključujući:

ADATA Premier DDR4 3200, ADATA FALCON M.2 2280 PCIe Gen3x4 SSD, ADATA SE800 eksterni SSD, ADATA SE760 eksterni SSD, ADATA HM800 eksterni HDD, ADATA Premier ONE SDXC UHS-II memorijske kartice, ADATA Premier ONE microSDXC UHS-II memorijske kartice, ADATA Premier Pro SDXC UHS-I U3 memorijske kartice, ADATA Premier Pro microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice.

U cilju započinjanja nove kampanje, ADATA organizuje Instagram konkurs Create with ADATA, kako bi dočarala kreativnost i umešnost kreatora sadržaja.

Takmičenje će biti održano od 14. maja do 30. juna 2020. Da bi se pridružili takmičenju, učesnici treba da podele sopstvene radove i kreacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na, fotografije, slike, crteže, muzičke i video zapise i da taguju #CreatewithADATA.

Najistaknutiji radovi učesnika će imati šansu da osvoje ADATA Falcon 1TB PCIe M.2 2280 SSD ili SE800 1TB eksterni SSD.

Posetite ADATA Instagram na: https://www.instagram.com/adata_global/

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Univerzalni dodatak za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

Galaxy Z Fold5 ili Galaxy Z...

Oba ova uređaja imaju inovativnu tehnologiju fleksibilnog prikaza za pružanje većeg mobilnog radnog prostora u kompaktnom...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Hi-Files Show sajam 2023. u Beogradu!

Sedamnaesti HI-FILES SHOW, jedini domaći sajam audio i video tehnike sa decenijskom tradicijom, održava se 7....

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

Nagrada Ibi Metstrade 2022 sajma za...

Direktorka dizajna kompanije Sea Ray, Keri Fodor i viša industrijska dizajnerka kompanije Brunswick Boat Group, Kristin...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...
Kompanija ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, pokrenula je novu kampanju Build to Create, kako bi istakla niz proizvoda koji su idealni za kreatore sadržaja. Ovi proizvodi uključuju interne i eksterne SSD uređaje, eksterni hard disk, DRAM memorijski modul i memorijske kartice. „Nadamo se da ćemo putem ove kampanje uspeti da dopremo do pojedinaca koji se bave kreiranjem sadržaja i pokazati im da ADATA proizvodi nisu namenjeni samo overklokerima, PC entuzijastima i gejmerima,” rekla je Jennie Liu, brend marketing direktor kompanije ADATA. „Bilo da se radi o animatorima, fotografima ili vlogerima, ADATA proizvodi pružaju visoke performanse i pouzdanost koja im je neophodna kako bi kreirali i delili neverovatne sadržaje.” Rastom novih tehnologija i platformi, novi tip stvaralaca je postao deo naše svakodnevice. U prošlosti, kreiranje sadržaja bilo je rezervisano za profesionalce iz kreativnih industrija kao što je oglašavanje, mediji i dizajn. Međutim, kreiranje sadržaja danas nije isključivo u domenu profesionalaca, već je postalo dostupno širokim masama, što se posebno manifestuje kroz sve veći broj vlogera, YouTube-era, stream-era i influensera. Sa porastom broja kreatora-amatera, otkriva se potpuno novo tržište, sa izraženom tražnjom za pouzdanim proizvodima visokih performansi. Kako bi izašli u susret potrebama i željama različitih kreatora i medijima koje oni koriste, kampanja Build to Create sadrži niz raznovrsnih ADATA proizvoda, uključujući: ADATA Premier DDR4 3200, ADATA FALCON M.2 2280 PCIe Gen3x4 SSD, ADATA SE800 eksterni SSD, ADATA SE760 eksterni SSD, ADATA HM800 eksterni HDD, ADATA Premier ONE SDXC UHS-II memorijske kartice, ADATA Premier ONE microSDXC UHS-II memorijske kartice, ADATA Premier Pro SDXC UHS-I U3 memorijske kartice, ADATA Premier Pro microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice. U cilju započinjanja nove kampanje, ADATA organizuje Instagram konkurs Create with ADATA, kako bi dočarala kreativnost i umešnost kreatora sadržaja. Takmičenje će biti održano od 14. maja do 30. juna 2020. Da bi se pridružili takmičenju, učesnici treba da podele sopstvene radove i kreacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na, fotografije, slike, crteže, muzičke i video zapise i da taguju #CreatewithADATA. Najistaknutiji radovi učesnika će imati šansu da osvoje ADATA Falcon 1TB PCIe M.2 2280 SSD ili SE800 1TB eksterni SSD. Posetite ADATA Instagram na: https://www.instagram.com/adata_global/