Napravite sebi unikatnu privremenu tetovažu kod kuće

Razmislite pre nego što se tetovirate.

Tetovaža predstavlja trajnu odluku i kada je odradite ona više ne ide nigde. Ako želite da testirirate neku tetovažu ili jednostavno isprobate novi izgled na neko vreme, postoji opcija koja ne uključuje permanentno crtanje po koži. Prinker M je prenosivi štampač privremenih tetovaža koji vam omogućava da nađete postojeće tetovaže ili kreirate neki sopstveni, novi dizajn.

Bilo da slavite raspust ili idete na koncert omiljenog benda, brza privremena tetovaža je odličan način da dodate malo jedinstvenosti u svoj stajling a da pritom ne ostavite trajne tragove na sebi. Prinker koristi kozmetičko mastilo odobreno od strane Američke uprave za hranu i lekove, koje je bezbedno i zabavno za upotrebu i u njegovoj proizvodnji nije povređena nijedna životinja.

Ne morate da budete umetnik da biste nabavili Prinker tetovažu. Jednostavno sinhronizujte svoj Android ili iOS uređaj i kreirajte sopstveni dizajn ili odaberite jednu od preko 12.000 dostupnih tetovaža onlajn. Možete da birte između klasičnih crno-belih tetovaža ili možete da odradite neku u boji. Sa jednim punjenjem ovaj uređaj može da radi do pet sati, a bateriju možete dopuniti preko običnog USB-C kabla koji dobijate uz uređaj, a ako ostanete bez mastila, možete naručiti dopunu direktno od proizvođača.

Sada možete da nabavite posebnu tetovažu kad god to poželite, totalno bezbedno i privremeno, za samo 220 evra.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde