CES 2022: Inovacije za novo doba

Samsung vizija budućnosti podrazumeva pristup inovacijama na nestandardan način. Iskustvo korisnika je istaknuto u prvi plan i tehnologije više nisu samo korisni alati, već istinska veza sa porodicom, prijateljima i hobijima.

„Početkom meseca najavili smo veliku promenu u organizaciji koja za cilj ima da ojača sinergiju između različitih proizvoda i usluga. Na osnovu ove nove strukture sva naša potrošačka elektronika, od TV uređaja i kućnih aparata do mobilnih uređaja, pod jednim je većim krovom, u skladu sa našom vizijom da stvaramo korisna iskustva putem inovacija“, najavljuje JH Han, potpredsednik Upravnog odbora, generalni direktor i direktor divizije za korisničko iskustvo kompanije Samsung Electronics.

„Na CES-u ćete videti naše najnovije inovacije i iskustva – uključujući proizvode koji vam daju slobodu da gledate TV na bilo kom mestu i svaki prostor pretvorite u pejzaž ili umetničko delo. Gejming iskustvo će postati još jednostavnije, sveobuhvatnije i lakše. A pošto svako ima sopstveni jedinstveni lični ukus i način života, želimo da vam omogućimo da svoje uređaje prilagodite sebi na osnovu onoga što vam je najbitnije. Nova, prilagodljiva budućnost ličnih tehnologija je stigla i drago mi je što ću vam pokazati kako postaje stvarnost u našim kućnim aparatima, mobilnim uređajima i ekranima“, ističe Han.

 „Zamišljamo svet u kom je tehnologija prilagođena načinu života i potrebama svakog korisnika, a jedan od načina da se to postigne je putem savršenog povezivanja. Na CES-u ćemo predstaviti saradnju sa stručnjacima i partnerima iz sektora na stvaranju istinski poboljšanog povezanog iskustva. Zato što verujemo da je bezbedan i otvoren ekosistem ono što pruža najbolje iskustvo za naše korisnike i nudi im slobodu da kreiraju iskustva koja najviše odgovaraju njihovom jedinstvenom načinu života“, otkriva Han.

„Ovo je važan trenutak za našu planetu. Njena zaštita je zadatak svih nas. U kompaniji Samsung primenjujemo principe održivosti u svemu što radimo, od čipova koji napajaju vaše uređaje strujom do korisničkog iskustva na samim uređajima. Na CES-u ćemo govoriti o tome kako na koristan način ažuriramo svoj proces inovacija da biste i vi, naši korisnici, mogli da uvedete ove promene u svoj svakodnevni život. Takođe ćemo predstaviti nove načine rada sa partnerima na jedinstvenim rešenjima u oblasti održivosti“, poručio je Han.

Sve zainteresovane kompanija Samsung poziva da 4. januara u 3:30h ujutro isprate njihov nastup povodom sajma CES 2022 preko lajv striminga na Samsung Newsroom i Samsung.com.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde