IFA 2022: Kompanija Liebherr na IFA 2022 sajam donosi nove inovacije koje predstavljaju budućnost svežine

Liebherr na IFA 2022 sajmu predstavlja najnovije uređaje visokog nivoa energetske efikasnosti, rešenja za očuvanje svežine hrane i pametne tehnologije a moto im je „Oblikujemo budućnost svežine“.

Od patentirane BioFresh tehnologije ove kompanije, do njihove aplikacije HNGRY za pravljenje šoping lista, tehnologije za svežinu koje razvija kompanija Liebherr pomoći će korisnicima da smanje količinu hrane koju bacaju i uštede energiju.

Liebherr-Hausgeräte je prva kompanija koja proizvodi zamrzivače sa vakuum-perlit tehnologijom. Ta inovacija ove kompanije nazvana je BluRoX i ona omogućava posebno dobru energetsko efikasnu izolaciju uz energetske klase A i B. BluRoX umesto konvencionalnih penastih elemenata, za izolaciju koristi vakuum u kombinaciji sa fino mlevenim magmatskim stenama, takozvanim perlitom. Ta kombinacija stvara neprevaziđenu energetsku efikasnost a istovremeno i kompaktno rešenje za hladnu izolaciju, kažu u kompaniji.

Kako bi imali što manji uticaj na životnu sredinu, u ovoj kompaniji se konstantno trude da produže životni vek njihovih frižidera i zamrzivača tako što ih izlažu rigoroznim testovima.

BluRoX inovacija omogućava proizvodnju frižidera i zamrzivača koji imaju neprikosnovenu energetsku efikasnost. Kao kompanija koja je specijalizovana za hlađenje i zamrzavanje, Liebherr još jednom demonstrira svoje inovativne kapacitete i snagu, nastavljajući da se kreće u pravcu cirkularne ekonomije.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde