TESTIRALI SMO: Logitech Zone Vibe 100 – Savršene slušalice za rad od kuće

Verovatno još uvek radite od kuće i ne planirate da se vratite u kancelariju. Većinu dana provodite na konferencijskim pozivima i sastancima 1 na 1. Iako većina kolega bira da prepusti sav posao oko zvuka svom laptopu, dobre slušalice su ipak bolja ideja, jer one vam pomažu da se bolje fokusirate i ne dozvolite da vam misli odlutaju. Logitech Zone Vibe 100 slušalice su odlične za celodnevno ugodno nošenje.

Sve kreće od dizajna, a Logitech je napravio ove slušalice vodeći se principima jednostavnosti i udobnosti. One su vrlo kvalitetno izrađene i nenametljive, san svakog minimaliste. Zone Vibe 100 su teške svega 185 grama i napravljene su od pletene tkanine i memorijske pene za vrhunsku udobnost.

Poenta je da ove slušalice gruvaju jače nego što mnogi očekuju. Vibe 100 slušalice nisu savršene ili najbolje, to niko ne spori, ali sa njima i dalje možete da čujete svaki detalj koji treba da čujete. Od žanrova kao što su RnB, preko alternativne muzike 90-ih do današnje autotjunovane „muzike“, na ovim slušalicama sve to zvuči odlično. U stanju su da potrefe niske tonove vrlo jasno i bez imalo zamućenosti, a ne bi trebalo da budu u stanju to da rade. One su napravljene da zvuče vrlo dobro i izdrže ceo dan dok ste na poslu, i svakako ispunjavaju tu svoju svrhu do maksimuma.

Konferencijski pozivi su ono gde se ove slušalice posebno ističu. Povezuju se preko Bluetootha a svaki glas (uključujući i vaš) zvuči savršeno jasno i prepoznatljivo. Sa uključenim potiskivanjem buke, pozadinske smetnje nestaju. Sagovornici uglavnom takođe ne čuju vašu pozadinsku buku, to je zato što impresivni mikrofon takođe ima potiskivanje buke.

Bluetooth 5.2 omogućava povezivanje na više uređaja a slušalice zvuče jednako impresivno kada se povežu sa telefonom. To može biti malo konfuzno kada zvuk počne da se prekida zato što drugi uređaj daje prioritet vašim slušalicama, ali to je tako sa novim Bluetooth standardom.

Koliko su udobne Zone Vibe 100 slušalice? Neko iz vašeg domaćinstva će ih maznuti čim se okrenete. Baterija traje oko tri dana (15-20 sati).

Ako tražite savršene slušalice za posao ili za rad od kuće, sa odličnim mikrofonom, onda su ovo prave slušalice za vas. Dobijate vrhunsku udobnost i kvalitet po povoljnoj ceni. Logitech Zone Vibe 100 slušalice su skoro savršene za svakodnevnu kancelarijsku upotrebu.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

TEST: Samsung Galaxy A6 i A6+ : Mešanje...

Samsung se našao pred značajnim izazovom. Potrebno...

TOP 5: Maske za Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 jeste najjeftiniji od tri Samsungova...

DJ koji spašava žurku!

„Kada imaš dugogodišnje iskustvo sa pravljenjem kućnih žurki,...

TEST: Samsung Galaxy Watch4 Classic –...

Dugo se šuskala i najavljivala, a na kraju...

CES 2022: 43 nagrade za kompaniju iz Koreje!

Kompanija Samsung Electronics nagrađena je sa čak 43...

Razer miš sa kućištem od legure magnezijuma

Postoji mnogo šablonskih miševa koji, iako dolaze od...

TCL 10-SERIES

TCL je jedan od najvećih svetskih brendova u...

TEST: Samsung Galaxy A54 – Kombinacija flegšipa i...

Samsung Galaxy A5x serija se ustalila na listi...

Xiaomi 12T serija za kreativne poduhvate

Globalna tehnološka kompanija Xiaomi predstavila svoju najnoviju flagship...

NASA ogrlica u borbi protiv korona virusa

Nasina laboratorija za mlaznu propulziju je razvila ogrlicu...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Verovatno još uvek radite od kuće i ne planirate da se vratite u kancelariju. Većinu dana provodite na konferencijskim pozivima i sastancima 1 na 1. Iako većina kolega bira da prepusti sav posao oko zvuka svom laptopu, dobre slušalice su ipak bolja ideja, jer one vam pomažu da se bolje fokusirate i ne dozvolite da vam misli odlutaju. Logitech Zone Vibe 100 slušalice su odlične za celodnevno ugodno nošenje. Sve kreće od dizajna, a Logitech je napravio ove slušalice vodeći se principima jednostavnosti i udobnosti. One su vrlo kvalitetno izrađene i nenametljive, san svakog minimaliste. Zone Vibe 100 su teške svega 185 grama i napravljene su od pletene tkanine i memorijske pene za vrhunsku udobnost. Poenta je da ove slušalice gruvaju jače nego što mnogi očekuju. Vibe 100 slušalice nisu savršene ili najbolje, to niko ne spori, ali sa njima i dalje možete da čujete svaki detalj koji treba da čujete. Od žanrova kao što su RnB, preko alternativne muzike 90-ih do današnje autotjunovane „muzike“, na ovim slušalicama sve to zvuči odlično. U stanju su da potrefe niske tonove vrlo jasno i bez imalo zamućenosti, a ne bi trebalo da budu u stanju to da rade. One su napravljene da zvuče vrlo dobro i izdrže ceo dan dok ste na poslu, i svakako ispunjavaju tu svoju svrhu do maksimuma. Konferencijski pozivi su ono gde se ove slušalice posebno ističu. Povezuju se preko Bluetootha a svaki glas (uključujući i vaš) zvuči savršeno jasno i prepoznatljivo. Sa uključenim potiskivanjem buke, pozadinske smetnje nestaju. Sagovornici uglavnom takođe ne čuju vašu pozadinsku buku, to je zato što impresivni mikrofon takođe ima potiskivanje buke. Bluetooth 5.2 omogućava povezivanje na više uređaja a slušalice zvuče jednako impresivno kada se povežu sa telefonom. To može biti malo konfuzno kada zvuk počne da se prekida zato što drugi uređaj daje prioritet vašim slušalicama, ali to je tako sa novim Bluetooth standardom. Koliko su udobne Zone Vibe 100 slušalice? Neko iz vašeg domaćinstva će ih maznuti čim se okrenete. Baterija traje oko tri dana (15-20 sati). Ako tražite savršene slušalice za posao ili za rad od kuće, sa odličnim mikrofonom, onda su ovo prave slušalice za vas. Dobijate vrhunsku udobnost i kvalitet po povoljnoj ceni. Logitech Zone Vibe 100 slušalice su skoro savršene za svakodnevnu kancelarijsku upotrebu.