TESTIRALI SMO: Logitech Zone Vibe 100 – Savršene slušalice za rad od kuće

Verovatno još uvek radite od kuće i ne planirate da se vratite u kancelariju. Većinu dana provodite na konferencijskim pozivima i sastancima 1 na 1. Iako većina kolega bira da prepusti sav posao oko zvuka svom laptopu, dobre slušalice su ipak bolja ideja, jer one vam pomažu da se bolje fokusirate i ne dozvolite da vam misli odlutaju. Logitech Zone Vibe 100 slušalice su odlične za celodnevno ugodno nošenje.

Sve kreće od dizajna, a Logitech je napravio ove slušalice vodeći se principima jednostavnosti i udobnosti. One su vrlo kvalitetno izrađene i nenametljive, san svakog minimaliste. Zone Vibe 100 su teške svega 185 grama i napravljene su od pletene tkanine i memorijske pene za vrhunsku udobnost.

Poenta je da ove slušalice gruvaju jače nego što mnogi očekuju. Vibe 100 slušalice nisu savršene ili najbolje, to niko ne spori, ali sa njima i dalje možete da čujete svaki detalj koji treba da čujete. Od žanrova kao što su RnB, preko alternativne muzike 90-ih do današnje autotjunovane „muzike“, na ovim slušalicama sve to zvuči odlično. U stanju su da potrefe niske tonove vrlo jasno i bez imalo zamućenosti, a ne bi trebalo da budu u stanju to da rade. One su napravljene da zvuče vrlo dobro i izdrže ceo dan dok ste na poslu, i svakako ispunjavaju tu svoju svrhu do maksimuma.

Konferencijski pozivi su ono gde se ove slušalice posebno ističu. Povezuju se preko Bluetootha a svaki glas (uključujući i vaš) zvuči savršeno jasno i prepoznatljivo. Sa uključenim potiskivanjem buke, pozadinske smetnje nestaju. Sagovornici uglavnom takođe ne čuju vašu pozadinsku buku, to je zato što impresivni mikrofon takođe ima potiskivanje buke.

Bluetooth 5.2 omogućava povezivanje na više uređaja a slušalice zvuče jednako impresivno kada se povežu sa telefonom. To može biti malo konfuzno kada zvuk počne da se prekida zato što drugi uređaj daje prioritet vašim slušalicama, ali to je tako sa novim Bluetooth standardom.

Koliko su udobne Zone Vibe 100 slušalice? Neko iz vašeg domaćinstva će ih maznuti čim se okrenete. Baterija traje oko tri dana (15-20 sati).

Ako tražite savršene slušalice za posao ili za rad od kuće, sa odličnim mikrofonom, onda su ovo prave slušalice za vas. Dobijate vrhunsku udobnost i kvalitet po povoljnoj ceni. Logitech Zone Vibe 100 slušalice su skoro savršene za svakodnevnu kancelarijsku upotrebu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...

Vaš telefon vas prisluškuje – evo...

Ako ste ikada guglali „da li me moj telefon prisluškuje?“, odgovor je da, sluša vas sve...
Verovatno još uvek radite od kuće i ne planirate da se vratite u kancelariju. Većinu dana provodite na konferencijskim pozivima i sastancima 1 na 1. Iako većina kolega bira da prepusti sav posao oko zvuka svom laptopu, dobre slušalice su ipak bolja ideja, jer one vam pomažu da se bolje fokusirate i ne dozvolite da vam misli odlutaju. Logitech Zone Vibe 100 slušalice su odlične za celodnevno ugodno nošenje. Sve kreće od dizajna, a Logitech je napravio ove slušalice vodeći se principima jednostavnosti i udobnosti. One su vrlo kvalitetno izrađene i nenametljive, san svakog minimaliste. Zone Vibe 100 su teške svega 185 grama i napravljene su od pletene tkanine i memorijske pene za vrhunsku udobnost. Poenta je da ove slušalice gruvaju jače nego što mnogi očekuju. Vibe 100 slušalice nisu savršene ili najbolje, to niko ne spori, ali sa njima i dalje možete da čujete svaki detalj koji treba da čujete. Od žanrova kao što su RnB, preko alternativne muzike 90-ih do današnje autotjunovane „muzike“, na ovim slušalicama sve to zvuči odlično. U stanju su da potrefe niske tonove vrlo jasno i bez imalo zamućenosti, a ne bi trebalo da budu u stanju to da rade. One su napravljene da zvuče vrlo dobro i izdrže ceo dan dok ste na poslu, i svakako ispunjavaju tu svoju svrhu do maksimuma. Konferencijski pozivi su ono gde se ove slušalice posebno ističu. Povezuju se preko Bluetootha a svaki glas (uključujući i vaš) zvuči savršeno jasno i prepoznatljivo. Sa uključenim potiskivanjem buke, pozadinske smetnje nestaju. Sagovornici uglavnom takođe ne čuju vašu pozadinsku buku, to je zato što impresivni mikrofon takođe ima potiskivanje buke. Bluetooth 5.2 omogućava povezivanje na više uređaja a slušalice zvuče jednako impresivno kada se povežu sa telefonom. To može biti malo konfuzno kada zvuk počne da se prekida zato što drugi uređaj daje prioritet vašim slušalicama, ali to je tako sa novim Bluetooth standardom. Koliko su udobne Zone Vibe 100 slušalice? Neko iz vašeg domaćinstva će ih maznuti čim se okrenete. Baterija traje oko tri dana (15-20 sati). Ako tražite savršene slušalice za posao ili za rad od kuće, sa odličnim mikrofonom, onda su ovo prave slušalice za vas. Dobijate vrhunsku udobnost i kvalitet po povoljnoj ceni. Logitech Zone Vibe 100 slušalice su skoro savršene za svakodnevnu kancelarijsku upotrebu.