DJ koji spašava žurku!

„Kada imaš dugogodišnje iskustvo sa pravljenjem kućnih žurki, retko šta može da te iznenadi. Kao i svake godine, i te subotnje večeri sve je teklo po dobro poznatom, uigranom planu. Piće se hladi u frižideru, zaliha leda za koktele i više nego dovoljno, a na stolu razne đakonije čekaju goste. Iako je palo veče, u vazduhu se i dalje osećala letnja vrelina, ali je i sobna temperatura bila savršeno podešena. Čak je i muzička plejlista bila kompletirana. Sada su nedostajali samo još gosti…i kućna žurka bila je spremna. Međutim, niko nije očekivao da će se klasična zabava kasnije neočekivano pretvoriti u nezaboravan provod“, ovako svoje iskustvo sa organizacijom proslave diplome prepričava Marko (26) iz Beograda i nastavlja: „A ko je tu da atmosferu uvek dodatno „začini“ i napravi pravu letnju ludnicu, ako to nije stara dobra ekipa?“

U momentu kada se činilo da će još jedna proslava proći, ne razlikujući se preterano od onoga na šta su svi navikli, na vratima se pojavljuju dva Markova najbolja drugara. Jedan u rukama drži dve vreće leda i nekoliko kutija pice, a drugi novi LG XBOOM ON5 zvučnik. „Na ushićenje celog društva, uneli su ga unutra i postavili na centralno mesto. Jedan od dvojice drugara, koji je inače važi za najvećeg partimanijaka, ubacio je svoj USB sa najpoznatijim dance hitovima, pritisnuo play i magija je mogla da počne. Već sa prvim taktovima melodije zaraznog, letnjeg ritma, atmosfera se iz korena promenila. Zvuk koji se začuo, bio je nekako napredniji i moćniji u odnosu na onaj pre njega. Jedan po jedan, društvo je kao hipnotisano, počelo da ustaje“. LG XBOOM ON5 preko zadnje strane zvučnika generiše dodatan protok vazduha, zahvaljujući čemu se proizvode gromoglasni niski tonovi, koji mogu da ožive svaku žurku. Zato je zvuk koji se proizvodi prodorniji i jasniji.

 „Zatim je prišao drug i u stilu pravog DJ-ja počeo da upravlja zvučnikom i njegovim tonovima i ritmom. Zabava je bila na vrhuncu. Izgledalo je da to radi sa takvom lakoćom, da su svi su želeli da isprobaju“. Pored mogućnosti pojačavanja određenih tonova i drugih zabavnih funkcija, LG XBOOM ON5 može preuzeti zvučne efekte direktno iz aplikacije za di-džeja na Android ili iOS uređaju, sa kojim može da se poveže, a moguće je i upravljati pločicom u stilu pravog di-džeja.

Dok je muzika gruvala, u njenom ritmu nas je obasjavalo plavo svetlo, nalik neonskom, koje je dopiralo sa prednje strane uređaja. „Hajde da pojačamo lightshow telefonima!“, predloženo je, pa smo preko blootooth-a povezali zvučnik sa tri mobilna telefona, tako da su blicevi sevali u istom ritmu, prateći svetlo sa samog uređaja. Osećali smo se kao da smo u pravom noćnom klubu.

Sada već svi bili na nogama. Treskali smo, oduševljeni šta sve ovaj party space shuttle sve može. U jednom momentu, kada se već dobro „zakuvalo“, neko je primetio i mikrofon, pa se žurka spontano pretvorila u karaoke veče koje je potrajalo do ranih jutarnjih sati.

„I tako se na prvi pogled obična žurka, uz jedan zvučnik, pretvorila u ludu noćnu zabavu pod klupskim svetlima, kod kuće“, završava Marko i dodaje: „Izlasci definitivno nikada neće izaći iz mode, ali uvek ću se pre odlučiti za kućne proslave, naročito posle ove večeri“. Ipak je “kod kuće najbolje“, jer si “svoj na svome“, a uz samo jedan zvučnik – LG XBOOM ON5, malo dobre organizacije, i naravno – pravu ekipu, moguće je priuštiti nezaboravan provod koji će se dugo prepričavati.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde