Ako bi Džejms Bond bio zdravstveni fanatik, nosio bi Withings ScanWatch Nova

Digitalno ne znači uvek moderno. To je činjenica. S tim u vezi, ne dopada se svima ideja pametnog sata sa lažnim tradicionalnim dizajnom sata. Šta ako možete imati najbolje od oba sveta? Funkcionalnost pametnog sata uz sat koji izgleda kao modni sat? Ili, konkretno, pametni sat fokusiran na zdravlje i wellness, a da ne izgleda kao pametni sat?

E pa, zategnite se, zaljubljenici u zdravlje i stil: Withings je duboko uronjen u svet gde se zdravlje susreće sa haute couture, sa lansiranjem ScanWatch Nove. Da, dobro ste čuli, zdravlje i haute couture – dve stvari koje nikada ne biste očekivali u istoj rečenici. Iako to nije prvi put od ove marke, ovo je prvi put da izgleda tako luksuzno i pun kliničke preciznosti.

ScanWatch Nova

Withings ScanWatch Nova nije samo bilo koji sat; to je luksuzni ronilački sat koji pliva sa tehnologijom praćenja zdravlja. Zamislite da pratite svoje srce sa EKG, pratite nivo kiseonika, a čak i temperaturu tela 24/7, sve dok nosite sat koji izgleda kao da je upravo kročio sa Milanskog modnog šetališta.

To nije samo u vezi sa dobrim izgledom. ScanWatch Nova je puna funkcija dizajniranih da vas održe u vrhu igre sa svojim zdravljem. Od napredne analize sna do sveobuhvatnog praćenja aktivnosti koje zna da li plivate ili se vozite biciklom, ovaj sat ima sve. I sa fenomenalnom trajnošću baterije koja traje duže od mesec dana, spremni ste za epsku avanturu bez stalnog traženja najbliže utičnice – ako uopšte ponesete punjač!

Obučen da impresionira u keramici i nehrđajućem čeliku, sa brojčanikom koji sija svetlije od vaše budućnosti, ScanWatch Nova je Džejms Bond među zdravstvenim satovima. Spreman je za bilo koju misiju, bilo da je to ronjenje u dubokom plavom moru ili osvajanje borda. I sa trakama koje se lako menjaju, možete preći iz režima teretane u režim glamura u tren oka.

ScanWatch Nova

ScanWatch Nova je savršen dodatak za vašu ruku. Sa cenom od 600 dolara, to je modni komad koji kaže: „Brinem o svom zdravlju.“

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Najbolji skije za sve planine 2023-2024

Iako se razlike između različitih kategorija skija sve više zamagljuju iz godine u godinu, postoji nekoliko...

Atomic Hawx Prime 100 ski cipela

Srednja veličina sa srednjim fleksom za muškarce sa srednjom građom. Kao rečenica iz marketinga možda zvuči...

Kombi koji se širi u dvosoban...

AC Future, koristeći inženjerski talenat i delove nabavljene iz Kine, želi da predstavi proširivi kamperski kombi...

Najbolje skije za sve planine 2023-2024

Iako se razlike između različitih kategorija skija sve više zamagljuju iz godine u godinu, postoji nekoliko...

Salomon S/Pro 120 Ski čizme

Salomon S/Pro 120 je visoko performantna čizma namenjena zahtevnim skijašima na srednjem nivou do eksperta. Sa...

TOP 5: skija za stazu 2023-2024

Od oštrih, pravih „mašina“ za carving, do opuštenih krstarenja za početnike, odabrali smo najbolje skije za...

Elan Primetime 55+ FusionX skije

Nova serija Elan Primetime predstavlja jedinstvenu Amphibio tehnologiju sa posvećenim skijama za levu i desnu stranu....

Petzl Leopard LLF Crampon: Savršeni crampon...

Najlakši crampon u Petzl-ovoj ponudi dizajniran je za korišćenje na skijaškim i snowboard čizmama kao i...

IZVEŠTAJ: BOOT 2024 POZDRAVLJEN KAO USPEH

Nakon devet dana sajma boot Düsseldorf 2024, industrija plovidbe i vodenih sportova je dala pozitivnu ocenu...

Rab Khroma Tour GORE-TEX Infinium rukavice:...

Da bi se upotpunila Rab-ova specifična ski kolekcija Khroma, rukavica Khroma Tour GORE-TEX Infinium pruža postavljenu...
Digitalno ne znači uvek moderno. To je činjenica. S tim u vezi, ne dopada se svima ideja pametnog sata sa lažnim tradicionalnim dizajnom sata. Šta ako možete imati najbolje od oba sveta? Funkcionalnost pametnog sata uz sat koji izgleda kao modni sat? Ili, konkretno, pametni sat fokusiran na zdravlje i wellness, a da ne izgleda kao pametni sat? E pa, zategnite se, zaljubljenici u zdravlje i stil: Withings je duboko uronjen u svet gde se zdravlje susreće sa haute couture, sa lansiranjem ScanWatch Nove. Da, dobro ste čuli, zdravlje i haute couture - dve stvari koje nikada ne biste očekivali u istoj rečenici. Iako to nije prvi put od ove marke, ovo je prvi put da izgleda tako luksuzno i pun kliničke preciznosti.
ScanWatch Nova
Withings ScanWatch Nova nije samo bilo koji sat; to je luksuzni ronilački sat koji pliva sa tehnologijom praćenja zdravlja. Zamislite da pratite svoje srce sa EKG, pratite nivo kiseonika, a čak i temperaturu tela 24/7, sve dok nosite sat koji izgleda kao da je upravo kročio sa Milanskog modnog šetališta. To nije samo u vezi sa dobrim izgledom. ScanWatch Nova je puna funkcija dizajniranih da vas održe u vrhu igre sa svojim zdravljem. Od napredne analize sna do sveobuhvatnog praćenja aktivnosti koje zna da li plivate ili se vozite biciklom, ovaj sat ima sve. I sa fenomenalnom trajnošću baterije koja traje duže od mesec dana, spremni ste za epsku avanturu bez stalnog traženja najbliže utičnice - ako uopšte ponesete punjač! Obučen da impresionira u keramici i nehrđajućem čeliku, sa brojčanikom koji sija svetlije od vaše budućnosti, ScanWatch Nova je Džejms Bond među zdravstvenim satovima. Spreman je za bilo koju misiju, bilo da je to ronjenje u dubokom plavom moru ili osvajanje borda. I sa trakama koje se lako menjaju, možete preći iz režima teretane u režim glamura u tren oka.
ScanWatch Nova
ScanWatch Nova je savršen dodatak za vašu ruku. Sa cenom od 600 dolara, to je modni komad koji kaže: „Brinem o svom zdravlju.“