TOP 5: Audio proizvoda sa sajma CES 2022

Od bubica do soundbar zvučnika, ovo su audio proizvodi na koje treba da obratite pažnju.

Na CES 2022 sajmu videli smo relativno suzdržanu ponudu novih proizvoda, ali to nas neće sprečiti da ispunimo našu odgovornost i predstavimo vam novitete koji su značajni – u nastavku se nalaze najbolji proizvodi sa CES sajma.

JBL Quantum TWS

Prave bežične bubice nisu poznate po svojim gejming sposobnostima, ali JBL Quantum TWS bubice direktno su se pozabavile svojim nedostacima. Što se tiče audio proizvoda, prave bežične bubice su generalno najbolje predstavljene na CES 2022 sajmu. Ali prave bežične slušalice su istorijski imali niz nedostataka u oblasti gejminga. Uprkos tome, JBL Quantum TWS bubice nude jednu veliku prednost: one koriste USB internet adapter kako bi eliminsale probleme vezane za latenciju koji se tipično vezuju za bežične audio proizvode koji koriste SBC kodek. Umesto borbe sa latencijom od 180 ms ili više, JBL Quantum TWS nudi drastično smanjenu latenciju. Naravno, neće se svakome svideti ove bubice, ali za gejmere sa dugom kosom koja se upetlja u veće slušalice, dodatna raznovrsnost je velika stvar.

Jabra Elite 4 Active

Jabra Elite 4 Active bubice nude jeftiniji pristup Elite Active liniji. One nude mnogo za svoju cenu – i to bi već trebalo da bude vredno vaše pažnje. Sa IP57 rejtingom otpornosti na prašinu i prodor vode, ove slušalice od 120 dolara nude se kao jeftinija opcija za vaše treninge od AirPods bubica ili čak i nekih drugih modela iz asortimana pravih bežičnih slušalica kopmanije Jabra. Aplikacija kompanije Jabra omogućava onima koji su nešto izbirljiviji glede kvaliteta zvuka da ekviliziraju svoju muziku onako kako oni žele. Jabra Elite 4 Active bubice takođe podržavaju aptX i aktivno potiskivanje buke. Prilično dobra vrednost za novac.

HyperX Cloud Alpha Wireless

Ove slušalice veoma liče na originalni i veoma popularni model HyperX Cloud Alpha — osim što su sada bežične. Međutim, to nije njihov glavni prodajni adut; unutra se nalazi baterija od 1.500 mAh, za koju u kompaniji XyperX kažu da može da iznese 300 sati igranja igrica.

Ukoliko je to tačno, ovo predstavlja fenomenalan trend za bežične slušalice koji bi svi sigurno voleli da se nastavi. Na bežičnim slušalicama baterija i/ili portovi za punjenje se obično prvi pokvare, tako da što više možete da izbegnete punjenje slušalica, to ćete više produžiti njihov životni vek. Ako nabavite slušalice sa baterijom, kao što je ta u bežičnom modelu HyperX Cloud Alpha, one će vam trajati dugo.

Roland AeroCaster

Brend Roland je proširio svoju ponudu uređaja kako bi pomogao kreatorima sadržaja i strimerima, a u poređenju sa ostatkom tržišta, ovaj ima konkurentnu cenu. Konkretno, AeroCaster vam omogućava da brzo koristite glavne kamere na do četiri smartfona ili tableta za snimanje nekog događaja. Nekoliko portova kao što su ulazi za dual XLR, RCA kao i ulaz za punjenje nalaze se pozadi.

Zato što možete da koristite nekoliko audio i video kanala u pokretu, ove slušalice su vrlo dobar izbor ako želite užilvo da strimujete aktivnosti kao što su društvene igre, porodična okupljanja ili predavanja na fakultetu. Po ceni od 295 dolara one su prilično pristupačan način da dobijete solidne rezultate na samom početku karijere kada niste audio/video profesionalac.

TCL Alto 9 Soundbar

Ako tek počinjete da sastavljate svoj kućni bioskop i imate TV ili projektor, soundbar zvučnik je obično sledeći korak. Možda ste čuli za kompaniju TCL zbog njihovih smartfona ili televizora, ali vredi pogledati i njihove audio proizvode. Konkretno, soundbar zvučnici iz Alto 9-serije nude premijum funkcije po vrlo konkurentnoj ceni.

Novi Alto 9 nudi postavku kanala 7.1.4 i podržava nekoliko prostornih audio standarda kao što je Dolby Atmos. Pored toga, ovaj soundbar podržava vlasničku funkciju brenda TCL po imenu RayDanz, koja predstavlja pametan inženjering koji proširuje savršeni osećaj zvučne pozornice za optimalno uživanje. Brend TCL nije baš poznat po preskupim uređajima, tako da možete očekivati da uređaji iz premijum ponnude koštaju nešto manje nego konkurentni soundbar zvučnici sa sličnim specifikacijama.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde