Tesla priprema „režim za pse“ da obezbedi i rashladi vaše ljubimce u svojim automobilima

U kompaniji Tesla su još 2016. godine predstavili poboljšanja u svom softveru u vidu funkcije za zaštitu od pregravanja kabine, da bi unapredili bezbednost dece i kućnih ljubimaca u njihovim automobilima.

Takođe predstavljaju novu bezbednosnom funkciju, koja do sad nije viđena u automobilskom svetu – Cabin Overheat Protect – koja vodi računa o bezbednosti dece (i kučnih ljubimaca).

Ova funkcija može satima da održava temperaturu u automobilu na bezbednom nivou, čak i kada je automobil ugašen, a u praksi ju je moguće instalirati samo u Tesline električne automobile koji imaju neprikosnoveno velike baterije.

Čak i ako klima ostane upaljena, što je opcija koju vlasnici Tesla automobila imaju na raspolaganju, neki dobronamerni prolaznici mogu videti psa u automobilu što ih može zabrinuti.

Ilon Mask (Elon Musk) je dobio mnogo zahteva od vlasnika Tesla automobila u prethodnih par meseci, poput zahteva za „fade mode“, i rekao je da će neki od njih biti ubačeni u buduće verzije V9 softvera, koji je počeo da se primenjuje.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Kako koristiti ChatGPT da poboljšate celokupni...

Od trenutka kada je lansiran u novembru 2022. godine, ChatGPT je postao poznato ime. Ono što...

Zaboravite na solarni panel, dolaze kišni...

U potencijalnom preokretu u prikupljanju energije, istraživači su pronašli način da uhvate, skladište i iskoriste električnu...

AI influenserka koja ne postoji: Pratioci...

Milla Sofia je influencerka generisana veštačkom inteligencijom čije izazovne fotografije na Twitteru i TikToku zarađuju hiljade...

Zašto plaćati fotografa?: Z Generacija oduševljena...

Generacija Z koristi aplikaciju Remini koja koristi veštačku inteligenciju (AI) da pretvori njihove selfije u profesionalne...

Uskoro nam stiže poboljšano bežično punjenje...

Smartfoni su postali neizostavni deo naših života, oni su naš uređaj za komunikaciju, personalni kompjuter i...

Kako različiti trendovi utiču na dizajn...

Modni i životni trendovi se iz godine u godinu menjaju, vršeći uticaj na različite industrije, među...

GoChess odigrava poteze onlajn protivnika na...

Šahovski početnici kao i iskusni veterani mogu imati problem da pronađu ljude sličnog nivoa šahovskog znanja...

Top 5: korisnih Android aplikacija koje...

Svaki Android telefon dolazi sa paketom aplikacija koje pomažu kod obavljanja najrazličitijih zadataka. Većina telefona dolazi...

Japan će pokušati da prikuplja solarnu...

Japan i svemirska agencija ove zemlje po imenu JAXA već decenijama pokušavaju da šalju solarnu energiju...

Najbrža grafenska eksterna baterija na svetu...

Srećom po nas, eksterne baterije su doživele značajan napredak, a to se najbolje može videti po...
U kompaniji Tesla su još 2016. godine predstavili poboljšanja u svom softveru u vidu funkcije za zaštitu od pregravanja kabine, da bi unapredili bezbednost dece i kućnih ljubimaca u njihovim automobilima. Takođe predstavljaju novu bezbednosnom funkciju, koja do sad nije viđena u automobilskom svetu – Cabin Overheat Protect – koja vodi računa o bezbednosti dece (i kučnih ljubimaca). Ova funkcija može satima da održava temperaturu u automobilu na bezbednom nivou, čak i kada je automobil ugašen, a u praksi ju je moguće instalirati samo u Tesline električne automobile koji imaju neprikosnoveno velike baterije. Čak i ako klima ostane upaljena, što je opcija koju vlasnici Tesla automobila imaju na raspolaganju, neki dobronamerni prolaznici mogu videti psa u automobilu što ih može zabrinuti. Ilon Mask (Elon Musk) je dobio mnogo zahteva od vlasnika Tesla automobila u prethodnih par meseci, poput zahteva za „fade mode“, i rekao je da će neki od njih biti ubačeni u buduće verzije V9 softvera, koji je počeo da se primenjuje.