Tesla priprema „režim za pse“ da obezbedi i rashladi vaše ljubimce u svojim automobilima

U kompaniji Tesla su još 2016. godine predstavili poboljšanja u svom softveru u vidu funkcije za zaštitu od pregravanja kabine, da bi unapredili bezbednost dece i kućnih ljubimaca u njihovim automobilima.

Takođe predstavljaju novu bezbednosnom funkciju, koja do sad nije viđena u automobilskom svetu – Cabin Overheat Protect – koja vodi računa o bezbednosti dece (i kučnih ljubimaca).

Ova funkcija može satima da održava temperaturu u automobilu na bezbednom nivou, čak i kada je automobil ugašen, a u praksi ju je moguće instalirati samo u Tesline električne automobile koji imaju neprikosnoveno velike baterije.

Čak i ako klima ostane upaljena, što je opcija koju vlasnici Tesla automobila imaju na raspolaganju, neki dobronamerni prolaznici mogu videti psa u automobilu što ih može zabrinuti.

Ilon Mask (Elon Musk) je dobio mnogo zahteva od vlasnika Tesla automobila u prethodnih par meseci, poput zahteva za „fade mode“, i rekao je da će neki od njih biti ubačeni u buduće verzije V9 softvera, koji je počeo da se primenjuje.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde