TOP 5: Laptop računari sa ekranom osetljivim na dodir u 2019.!

Treba vam laptop koji može da služi i kao tablet? Ovo su najbolji laptopovi sa ekranima osetljivim na dodir, koji jedva čekaju da tipkate po njima.

Laptopovi sa ekranima osetljivim na dodir su popularniji nego ikad.

U zadnje vreme izgleda kao da je jednak broj novih modela sa ekranima osetljivim na dodir kao i onih sa klasičnim ekranom.

To ima smisla, s obzirom na to da visokokvalitetni ekrani otvaraju čitav svet intuitivnog upravljanja dodirom, kao kod tablet uređaja, pored svih tradicionalnih stvari koje nudi jedan laptop.

Da li je laptop sa ekranom osetljivim na dodir bolji od tablet uređaja?

Laptop sa ekranom osetljivim na dodir može da radi sve. Možete da se prebacujete sa laptop režima na tablet režim u zavisnosti od toga šta vam je u datom trenutku potrebno, i možete da koristite Windows aplikacije koje ne mogu da se koriste na tablet uređajima sa Android ili iOS operativnim sistemima.

Komponente ovakvih laptopova će takođe, naravno, biti jače – osim ako ne govorimo o najskupljem Apple iPad Pro tablet uređaju.

Međutim, tableti su uglavnom lakši i jeftiniji, i baterija im traje duže. Ako je prenosivost vaš prioritet, onda razmislite o kupovini tablet uređaja, a možete i da razmislite o opcionoj tastaturi koja bi išla uz njega.

Na šta treba da se obrati pažnja pri kupovini laptopa sa ekranom osetljivim na dodir?

Pri kupovini laptopa sa ekranom osetljivim na dodir treba uzeti nekoliko stvari u obzir.

Veličina ekrana je jedan od faktora: ako tražite prenosiv uređaj, manji ekran bi mogao biti najbolji izbor, ali ako radite za stolom po ceo dan, onda bi možda veći ekran bio bolje rešenje za vas.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde