Rad od kuće

Iako rad od kuće možda deluje privlačno mnogima, nekima to i nije tako idealno rešenje.

Kako sa potražnjom za stambenim prostorima raste i broj stanova u novogradnji i manjih kuća, mnogo ljudi jednostavno nemaju celu sobu u svom domu koju bi mogli da pretvore u kućnu kancelariju.

Na svakog zaposlenog koji ima luksuz da priušti odvojenu kancelariju u okviru kuće dolazi nekoliko njih koji rade na trpezarijskom ili klub stolu, ili drže laptop u krilu u nekom kutku u kući. To može dovesti do neefikasnih postavki i može izazvati zdravstvene probleme koji proističu iz lošeg položaja kičme prilikom sedenja tokom rada.

Drugi izazovi koji dolaze sa radom od kuće uključuju upravljanje sopstvenim rasporedom i slobodnim vremenom kao i razdvajanje poslovnog i privatnog života.

Proizvođač nameštaja Pith & Stem je pronašao rešenje koje rešava sve ključne izazove sa kojima se susreću oni koji žele da se prilagode radu od kuće.

Oni su napravili prvu potpuno integrisanu, radnu stanicu sa spremnim priključcima koja se montira na zid i zove se DropTop.

DropTop je radni sto koji se spušta sa zida, lako se instalira, može potpuno da se personalizuje i predstavlja udobnu i efikasnu kućnu radnu stanicu sa puno stila.

Postavka uključuje dva monitora za poboljšanu produktivnost, a sto možete lako i diskretno da preklopite na kraju radnog dana, čime sebi omogućavate da radite iz udobnosti svog doma dok istovremeno zadržavate jasnu granicu između radne i životne rutine.

Tu je kad vam je potreban i ne vidite ga kada nije.

Sam sto je praktičan i vrlo izdržljiv. Dizajniran je da podstiče zdravo držanje i napravljen je od najčvršćeg drveta, sa posebno izrađenim šarkama.

S obzirom na to da podržava DisplayLink tehnologiju, DropTop je kompatibilan svim najvećim operativnim sistemima i ima jedan USB kabel za napajanje, a full HD monitori nemaju treperenje i imaju LowBlue režimi spemni su za jednostavno i brzo priključivanje.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde