TOP 5: Ličnih prečišćivača vazduha u 2022. godini – Samo nek je čisto

Najbolji lični prečišćivači vazduha koji održavaju vazduh koji udišete čistim gde god da pođete

Zbog pandemije smo svi počeli malo više da brinemo o zdravlju – i to s pravom, bilo da se to ogleda u nošenju maske, zdravoj ishrani ili kupovini proizvoda koji čuvaju naše zdravlje. Kako većina nas ostaje kod kuće ili u karantinu, moramo da vodimo računa da je i naše kućno okruženje jednako čisto.

Prehlade, virusi, bakterije i fina prašina lako se šire bilo da ste kod kuće, u kancelariji ili čak i napolju. Jedan od najboljih načina da isfiltrirate prašinu, polen i druge mikroorganizme koji se prenose vazdušnim putem jeste da koristite prečišćivač vazduha. U nastavku možete pronaći najbolje male, prenosive i nosive prečišćivače vazduha sa kojim će vazduh oko vas biti čist gde god da krenete.

LG PuriCare nosivi prečišćivač vazduha

U vreme kada je nošenje maski postalo norma i suštinski deo naših života, LG PuriCare nosivi prečišćivač vazduha je savršena opcija koja će vas zaštititi – filtrirajući štetne supstance, uključujući viruse, bakterije i alergene iz vazduha koji udišete.

Kreatori ovog uređaja hteli su da reše problem maski za jednokratnu upotrebu uz pomoć najsavremenije maske/prečišćivača vazduha. Zahvaljujućim njegovim H13 HEPA filterima, poput onih koje koristite kod kuće, možete se osećati bezbedno gde god da krenete.

Dyson Pure Cool Me lični ventilator prečišćivač

Kralj personalnih prečišćivača vazduha mora da bude Dyson Pure Cool Me lični ventilator prečišćivač. Sa težinom od 2,8 kilograma i visinom od 40 centimetara, on je taman dovoljno prenosiv da možete da ga nosite iz doma u kancelariju (i nazad) kako biste sebi obezbedili čist vazduh u svakom trenutku.

Sa HEPA filterom koji hvata 99,95% čestica kao što su bakterije i virusi i funkcijom okretanja pod uglom od 70%, možete čak i da ga stavite pored kreveta i omogućite sebi do osam sati čistog vazduha dok spavate.

IONION MX nosivi prečišćivač vazduha

Sa masom od svega 20 grama, IONION MX je jedan od najlakših i najdiskretnijih ličnih prečišćivača vazduha koje možete naći na tržištu. Pravi se u Japanu i proizvodi 690.000 negativnih jona kiseonika veličine PM2.5 po kubnom centimetru, čisteći vazduh i pomažući ljudima koji pate od alergije na polen, astme i drugih zdravstvenih problema.

Sa ekskluzivnom patentiranom jonskom mrežom, IONION MX je mali, praktičan za korišćenje i punjiv preko USB porta.

Evapor evaCHILL prenosivi klima uređaj

Pola prečišćivač, pola ovlaživač vazduha, Evapor evaCHILL prenosivi klima uređaj će vas hladiti dok stojite ili se krećete po gradu.

Nije čudo što je ovaj mali uređaj sa dimenzijama 17cm x 17.2cm x 17cm i masom od 750 grama dobio Red Dot nagradu za dizajn 2019. godine, pošto pokriva do tri metra prostora oko vas hladeći vazduh i čisteći ga od štetnih čestica prašine.

ible Airvida L1 nosivi prečišćivač vazduha

Airvida L1 nosivi prečišćivač vazduha kompanije ible je jedan od najelegantnijih personalnih prečišćivača vazduha na tržištu. Ovaj prečišćivač vazduha sa USB napajanjem izgleda poput Bluetooth slušalica sa zlatnim krajevima i uklanja PM2.5 čestice sa uspešnošću od 99,9% kao i formaldehid sa uspešnošću od 99% a bakterije uklanja stopom od 96,8%.

Ima ergonomski dizajn i težak je svega 70 grama, a može da se pohvali trajanjem baterije od 32 sata i, što je najbolje, potpuno je nečujan.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde